Mehmet Coşkundeniz Yıllar süren baskıdan nihayet kurtuldular
HABERİ PAYLAŞ

Yıllar süren baskıdan nihayet kurtuldular

2018, ünlüler dünyasında belki de en fazla ayrılığın yaşandığı yıl olarak anılacak.

Emina Jahovic-Mustafa Sandal, Şeyma Subaşı-Acun Ilıcalı, Tuba Ünsal-Mirgün Cabas, Demet Akalın-Okan Kurt (gerçi sonradan barıştılar ama yeniden nikah kıymadılar), Hande Ataizi-Benjamin Harvey, Kalben-Ali İncesaraç, Gonca Vuslateri-Burak Ertoğan, Ece Yosmaoğlu- Ozan Doğulu ilk anda akla gelen çiftler. Bunlara son dakikada Belçim Bilgin-Yılmaz Erdoğan çifti de eklendi.

DÖRT YILDIR AYRI HAYATLAR

Yıllardır magazinciler Belçim Bilgin-Yılmaz Erdoğan çiftini bir arada çok nadir görüntüledi. Birbirlerinin film galalarına bile gitmediler. Ancak ayrılık söylentileri ayyuka çıktığında bir yerde yemek yiyip çıkarken görüntü vererek dedikoduları ertelediler.

Haberin Devamı

Yıllar süren baskıdan nihayet kurtuldular

Ama herkes biliyordu ki son dört yıldır fiilen ayrılmışlardı. Belçim Bilgin’in Londra’da, Yılmaz Erdoğan’ın Köyceğiz’de kendilerine ayrı ayrı hayatlar kurduğu bir evlilikti onlarınki. Nedense bu ayrılığı resmileştirmiyorlardı. Bu da onların üzerinde büyük baskı yaratıyordu.

Düşünsenize hayatınıza biri girse ortalıkta dolaşamazsınız. Çünkü kağıt üzerinde evlisiniz. Böyle bir durumda eşinizi aldatan kişi haline dönüverirsiniz.

HİÇ ROMANTİK DEĞİL

Aslında her ikisi de birbirlerine ‘geniş’ yaşam alanı sağlamıştı. O alana başkaları girdi mi, girmedi mi bilemem. Cihangir masalarında hem Belçim Bilgin hem de Yılmaz Erdoğan ile ilgili çok dedikodu ortaya atıldı ama hiçbiri kanıtlanmış değil.

Neyse, artık boşandılar. Üstelik bunu çok temiz bir şekilde yaptılar. Ne birbirlerini kırdılar ne başka ünlüler gibi özel hayatlarını ortaya döktüler. ‘Asil’ bir şekilde yollarını ayırdılar.

Bu arada çiftin Adalar Adliyesi’nde boşanmasına ‘romantik’ yorumu yapanlar olmuş. Romantizmden değil o, Adalar’da dava sayısı çok az. Kolaylıkla gün alırsın ve şehir merkezine uzak olduğu için kimseler görmeden mahkemeye girer çıkarsın.

Kavgalı bir şekilde ayrılmıyorsan mahkeme çıkışı oturup yemek de yersin. İnanın bana o yemek hiç de romantizm içermiyor. Çiftler birbirine iyi dileklerini iletiyor, varsa çocukların geleceği hakkında konuşuyor, belki biraz hüzünle “Hoşça kal” diyor o kadar. Üç kez boşanma yemeği yedim, oradan biliyorum!

Haberin Devamı

İŞTE ÜNLÜLERİN BOŞANMA SEBEPLERİ

POPÜLARİTE DÜŞÜŞÜ

Her ikisi de ünlü olan çiftten biri, evlendikten sonra popülerliğini yitirdiği zaman bu sorun teşkil ediyor. Örneğin, evlenmeden önce hayranlarının ilgisi yüzünden sokakta yürüyemeyen bir ünlü evlendikten sonra aynı ilgiyi görmemeye başlıyor. Şöhrete alışmış biri de bunu kaybettiği zaman evliliğini sorumlu tutuyor.

EGO VE ÖZGÜVEN

Yüksek ego ve sonsuz özgüven ünlülere meslek hayatlarında büyük başarı getiriyor. Ama bu özellikleri evlilik hayatında onları daha hoşgörüsüz kılıyor. Normal başlayan bir konuşma kısa sürede önce tartışmaya ardından büyük kavgalara dönüşebiliyor.

İŞ YOĞUNLUĞU

Ünlülerin yoğun çalışma yaşamları, evliliklerine olumsuz etki yapıyor. Doğal olarak birbirleriyle paylaşımları azalıyor.

İHANET

Ne yazık ki ünlülerin boşanmasındaki en büyük etkenlerden biri de aldatma. Şöhretin getirdiği beğenilme duygusu evlenince ortadan kaybolmuyor. Hayranların ilgisi bazen çok ileri seviyelere çıkabiliyor. Evliliğinde zaten sorun yaşayan ünlü de bu ilgiye kayıtsız kalamıyor.

Haberin Devamı

SİNDİREMEMİŞLİK

Şöhreti evliyken bulanların yaşadığı durum. Aslında şöhret basamaklarını çıkarken en büyük desteği eşlerinden alıyorlar ama bir süre sonra vefa duygusunu yitiriyorlar. Eşlerini kariyerlerinin ya da yaşayacakları başka aşkların önünde bir engel olarak görüp evliliği bitiriyorlar.

TÜKENMİŞLİK

Ünlü olduktan sonra her ortama giren, her zevki yaşayan kişi, “Tamam artık evlenebilirim” düşüncesiyle nikah defterine imza atıyor. Ama işte o tükenmişlik evliliğe yansıyor. Bir şeyden kurtulmak için yapılmış evlilikler kalıcı olmuyor.

ACELE YAPILAN EVLİLİK

Bir dizi setinde ya da bir arkadaş ortamında tanışıyorlar üç ay sonra evleniyorlar. Evliliğin ne olduğu konusunda fikirleri yok. Tabii kısa süre sonra aslında birbirlerine hiç uygun olmadıklarını anlıyorlar.

KÜLTÜR FARKLILIĞI

“Nasıl olsa ikimiz de ünlüyüz ve aynı çevredeyiz” deyip aralarındaki kültür ve eğitim farkını gözetmeden evleniveriyorlar. Ama evliliğin ilerleyen aylarında bu farklılık bir tokat gibi suratlarına patlıyor. Yalnız kaldıklarında konuşacak bir şey bulamıyorlar.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder