Mehmet Coşkundeniz Yine bize hüsran
HABERİ PAYLAŞ

Yine bize hüsran

7 sezondur şampiyon olamayan, 14 sezondur da Şampiyonlar Ligi’ne gidemeyen Fenerbahçe, bize bir kez daha hüsran yaşattı. Dinamo Kiev’e Kadıköy’de 2-1 yenilip veda ettik Devler Ligi’ne. Belki daha iyi olacaktır, belki UEFA Avrupa Ligi’nde daha üst basamaklara tırmanacaktır Fenerbahçe, bilemem. Ama bizdeki kırgınlık artık onarılamaz noktaya ilerliyor, onu biliyorum. Her maç stada koşan, en iddiasız karşılaşmalarda bile tribünleri tıklım tıklım dolduran, bu hayat pahalılığında kulübe katkı olsun diye mutfak masrafından artırıp Fenerium’dan forma alan, eşini, dostunu toplayın televizyonun karşısında neşeyle maçı izlemeye oturan taraftar, gecenin sonunda hüzünle yatıyor yatağına. Bir noktadan sonra umutlar tükeniyor, tahammül kayboluyor, kırgınlık, kızgınlığa dönüşüyor. Aslında durum Kafa Dergisi’nin yayın yönetmeni sevgili Ayça Derin Karabulut’un bir tweeti özetliyor. “Fenerbahçe bizi, bizim onu sevdiğimiz kadar sevmiyor.”

Haberin Devamı

DENİZİNE BİLE GİREMİYORSUN

Bu ara bizim Bodrum ve Çeşme’deki muhabirlerimizden gelen fotoğraflarda hep aynı şeyi görüyorum. Ünlüler, bilmem kaç lira vererek şezlong kiraladıkları, bir lahmacuna bilmem kaç lira ödedikleri beach’lerde doğru dürüst denize girmiyor. Hayır, deniz kirli olduğundan falan değil, su soğuk olduğundan. Temmuz’da Bodrum’a gidip, bir hafta kalıp, bir kez bile denizi görmeden dönmüş biriyim ben. Soğuk sudan nefret ederim ve bunu çok iyi anlıyorum.

Tamam da o zaman o beach’lere neden o kadar para ödüyorsunuz ki? Kaldığınız otelin havuz başında, yazlığınızın terasında falan güneşlenin o zaman. Ya da soğuk deniz sevmiyorsanız, Fethiye’den daha aşağıya alalım sizi. Hatta Mersin’i öneriyorum. Bu mevsimde su sanırım 30 derece falandır. Hamam suyundan hallice. Üstelik harika kumsalları vardır. Ama sizi de anlıyorum aslında. Derdiniz deniz keyfi değil, ‘görünmek’ olunca bütün yazı suya girmeden geçirebiliyorsunuz.

Yine bize hüsran

AYNI KİŞİYLE YENİDEN EVLENMEK

Sosyal medya ünlüsü Selin Ciğerci, eski futbolcu Gökhan Çıra’dan 10 Eylül 2021’de boşandı. Neden boşandıkları konusunda çok spekülasyon yapıldı ama hiçbiri doğrulanmadı. Sonra bir şey oldu, çift tekrar yakınlaştı ve bu yılın mayıs ayında bir kez daha evlendiler.

Haberin Devamı

İkinci evlilikleri daha iki ayını yeni doldurmuşken önceki gün Selin Ciğerci bir kez daha boşanacaklarını açıkladı. Peki bu kez ne oldu? Şimdilik bilmiyoruz ama bir şey olmasına gerek yok. Çünkü ilk evliliklerini bitiren şeyi çözmeden, o sorunu gidermeden yeniden evlenerek zaten boşanmanın ilk merdiven basamağını da çıkmış oldular. Hayranlarının baskısı, belki biraz da birbirlerini özlemiş olmaları ikinci kez evlenmelerinin sebebidir.

Oysa ilk evliliklerinin bitme sebebi dağ gibi önlerinde duruyordu. Görmezden geldiler ve yeni bir maceraya atıldılar. Başarabilirler miydi? Elbette bir şansları vardı. Ama önce oturup uzun uzun evliliklerini bitiren sebep üzerinde konuşmalıydılar. Bunu yapmayınca, işte böyle bir sonuçla karşılaşıyorsunuz. Ne diyelim, umarım her ikisi de mutlu olur.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder