Mehmet Coşkundeniz Yoksa Beren’i rehin mi aldılar?
HABERİ PAYLAŞ

Yoksa Beren’i rehin mi aldılar?

Beren Saat ile Kenan Doğulu boşanmıyor. Ama pek birlikte oldukları da söylenemez. Mesela ikisi ortak açıklama yapıyor, boşanmanın söz konusu olmadığını söylüyor. Birkaç gün sonra Beren Saat, bir kazada kaybettiği eski sevgilisi Efe Güray ile birlikte çekilmiş fotoğrafını Instagram’a koyup altına da kalp işareti yapıyor.

Boşanma söylentileri ortaya çıktıktan sonra kulağıma gelen bazı duyumlar vardı. Beren Saat’in boşanmayı çok istediği ama Kenan Doğulu’nun onu vazgeçirmek için çok uğraştığı yolundaydı bu duyumlar.

Haberin Devamı

Anlaşılan gerçekmiş. Son paylaşım gösteriyor ki; Beren Saat bu evlilikten tamamen vazgeçmiş. Çünkü aslında hiç kimse eşinin ya da sevgilisinin ölmüş bile olsa eski sevgilisiyle çekilmiş fotoğrafını paylaşmasını kabul edemez. Beren Saat de bu paylaşımlarla Kenan Doğulu’nun evliliği sürdürme ısrarından vazgeçmesini istiyor.

Yoksa Beren’i rehin mi aldılar

İyi de Kenan’ın gururunu ayaklar altına almak da neyin nesi? İnsana da derler ki “Ayrılacaksan ayrıl kardeşim, nedir bu imalı imalı paylaşımlar?

Aslında bu konuyla ilgili en güzel yorumu yazar arkadaşım Arzum Uzun şu tweet ile yaptı: “Beren sen de zorla tutuluyorsan 2 kere göz kırp. Uzatma.”

ÖFKEYLE KALKAN

Demet Şener ile İbrahim Kutluay arasındaki kavganın bilmem kaç yüzüncü bölümünü izledik bu hafta. İbrahim nafakayı zamanında yatırmamış, uzaklaştırma kararına rağmen evin önünde dolaşmış, falan da filan da...

Yoksa Beren’i rehin mi aldılar

O haklı, bu haklı konusuna girmeyeceğim. Ama bir konu var ki; bu sadece Demet ile İbrahim’i değil herkesi ilgilendiriyor. Televizyona verdiği röportajda, Demet Şener yeni sevgilisi Cenk Küpeli ile evlenmeye hazırlandıklarını söyledi. Hatta boşanmadan sonra yasanın kadınlar için öngördüğü 300 günlük bekleme süresini de devlet hastanesinden aldığı ‘Hamile değildir’ raporu ile kaldırttığını belirtti (Yasa, kadınlara boşandığı günden itibaren başkasıyla evlenebilmesi için 300 gün beklemesini emreder. Bunun sebebi, o kadın boşandığı anda hamile olduğunu bilmiyorsa ve sonradan hamile olduğu ortaya çıkarsa bebeğin nesebinin belli olması içindir. Ama kadın, raporla hamile olmadığını kanıtlarsa bekleme süresi sıfırlanır). Demek bugün, yarın evlenecekler.

Haberin Devamı

Ancak tüm bu röportajlarda gördüğüm şey, Demet’in eski eşine karşı duyduğu büyük öfke. Acaba bu öfkenin bir sonucu olarak mı evlenmek istiyor? Eğer öyleyse durum vahim. Çünkü eski eş ya da sevgiliye “Bak ben sensiz de hayatımı yaşıyorum” demek için yapılan evlilikler pek de uzun sürmüyor.

Günün aşk sözü

İnsanı insan yapan en müthiş duygu aşktır. Aşkın en büyük düşmanı ise zamandır. Aşka hiçbir şeyi zamana bırakamazsın. Çünkü o zaman kendini ‘ertelenmiş duygular mezarlığı’nda bulursun. Ne yapacaksan, hemen, bugün, şimdi yapmalısın.

Günün aşk tüyosu

Aşk nasıl en üst seviyede mutluluk veriyorsa aynı oranda acı da verir. Üstelik aşkın acısı ilaçla geçmez, yaşanmadan bitmez. Aşkta ‘unutmak’ diye bir şey söz konusu değildir. Kişi sadece ‘onsuzluğa’ alışır.

Günün diyaloğu

- Beni aldattı, affetmeli miyim?

- Bu tamamen sana kalmış.

- Ya yine aldatırsa?

- Bu şüpheyi taşıyorsan zaten affetmemişsin demektir.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder