Mehmet Coşkundeniz Yoksa her şey konser için mi?
HABERİ PAYLAŞ

Yoksa her şey konser için mi?

Şarkıcı, oyuncu, yönetmen Özcan Deniz 14 Mart 2018’de Feyza Aktan ile evlendi. 1.5 ay sonra, 30 Nisan 2018’de çiftin Kuzey adını verdikleri bir erkek çocukları dünyaya geldi. Bu arada Özcan Deniz, İstanbullu Gelin dizisiyle 3 sezon müthiş bir başarı yakaladı. Dizi, Türkiye’de olduğu kadar yurtdışında, özellikle de İsrail’de büyük başarı yakaladı. Dizi bitince de Özcan Deniz, “8 yıl aradan sonra sahnelere dönüyorum” diye açıklama yaptı.

Sonra birden Özcan Deniz’in Babalar Günü’nde Instagram story’de oğluyla birlikte koyduğu fotoğrafın üzerine yazdığı mesaj gündem oldu. “Sen yaşadığım her şeyin üzerindesin. Her şeye de değersin oğlum. Elimizden acımadan bugünümüz çalınsa da biliyorum tüm günler bizim. En yakın arkadaşım sana doğduğunda söz verdiğim gibi hep yanındayım. Babalar Günü’m kutlu oldu... “ şeklinde garip bir mesajdı bu. Birden “Özcan Deniz boşanıyor mu?” söylentileri dolaşmaya başladı. Magazin programlarında, internet sitelerinde hep bu konu vardı. Hatta Feyza Aktan'ın avukatına boşanma işlemlerine başlaması için talimat verdiği de iddia edildi.

Haberin Devamı

Yoksa her şey konser için mi

Hakikaten de Özcan Deniz’in sözlerinden eşine yönelik bir sitemde bulunduğu anlaşılıyordu. Yani okuyan herkes, “Feyza Aktan ne yaptı ki, Özcan Deniz’in elinden Babalar Günü’nü aldı?” diye düşünmeden edemiyordu.

Ben de düşündüm ama açıkçası bir sonuca varamadım. Sordum soruşturdum, öyle ortada boşanma durumu falan da yok. Sonra başka bir şey geldi aklıma. Özcan Deniz’in dizisi bitti. Sahnelere döneceğini söyledi, üstelik dizisinin çok izlendiği İsrail’de çok da güzel bir konser verdi ama Türkiye’de işler artık kolay değil. Özcan Deniz’in en son şarkı söylediği zamanla şimdiki zaman arasında çok büyük fark var. Yani yeniden şarkıcılık biraz riskli. Hem seyirci toplamak, hem de konser ayarlamak zor.

Yoksa her şey konser için mi

O zaman ne yapmak lazım? Gündemden düşmemek lazım. Bir şekilde konuşulmak lazım. Sosyal medyada, internette, magazin programlarında gündem olmak lazım. Nitekim duydum ki, Özcan Deniz yaklaşık 1.5 milyon lira kazanacağı iki konser ayarlamış bile.

Haberin Devamı

Herkesin kendi tercihidir, elbette karışmak mümkün değil ama gündeme gelmek için her yolu mubah görmek de zamanın ruhuna pek uymuyor. Özcan Deniz “Ne olursa olsun gündemde kalalım” sözünü motto edinmiş ‘Prestij Müzik’ günlerinin çok uzakta kaldığını anlamalı artık.

SURVIVOR FİNALİ BODRUM KALESİ'NDE

Survivor’da finalin tarihi belli oldu: 2 Temmuz. Ancak bu yıl finalle ilgili iki büyük değişiklik var. Birincisi, bu sezon Türkiye ve Yunanistan’dan gelen takımlar yarıştığı için iki ayrı final yapılacak. Türk yarışmacılar için Türkiye’de, Yunan yarışmacılar için Yunanistan’da final programı organize edildi. Yani Survivor’ın hem Yunan hem de Türk birincisi olacak. Yunanistan’daki final, başkent Atina’da.

Gelelim Türkiye finaline. Survivor finalleri 10 yıldır KKTC’de yapılıyordu. Bu yıl ise yer Bodrum olarak belirlendi. Üstelik final programı Bodrum Kalesi’nde çekilecek. Acun Ilıcalı ve ekibi Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Bodrum Belediyesi’nden tam destek almış durumda.

Böyle bir değişiklik Survivor’un izlenme oranlarına olumlu etki edecektir kuşkusuz. Ayrıca Bodrum’a da turizm açısından büyük katkı sağlayacaktır. Tabii Bodrum’un lojistik açıdan daha kolay ulaşılabilir olması da bunda etkili olmuştur diye düşünüyorum.

Haberin Devamı

GÜNÜN AŞK SÖZÜ

Seviyorsan gidemezsin. O gittiyse sevmiyordur... Sen gidebildin mi? O gittiği halde sen bu aşkı bırakabildin mi? Öyleyse seviyorsun da ondan bırakamıyorsun. O bırakıp gittiğine göre sevmiyor işte.

GÜNÜN AŞK TÜYOSU

Aşık olacağın kişiyi ve zamanı seçemediğini unutma. “Ben ona aşığım, o niye bana değil?” sorusunu soramazsın. Hayatımız boyunca bizim aşık olduğumuz ama bize aşık olmayan çok kişiyle karşılaşırız. ‘Karşılıksız aşk’ da budur zaten.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder