Memet Özer İstanbul’da yepyeni bir deniz mahsulleri deneyimi: CAPRICORN
HABERİ PAYLAŞ

İstanbul’da yepyeni bir deniz mahsulleri deneyimi: CAPRICORN

Haberin Devamı

Bu hafta sizler için kapılarını yeni açan, taze deniz mahsullerini, kendi yorumları ile birlikte Akdeniz tarzı hazırlayan ve kısa sürede İstanbul elitlerinin gözdesi haline gelen CapriCorn’u mercek altına aldım...

Kiminle gidilir

Mekan uzun saatler geçirmek için çok uygun, huzur verici. Bu yüzden keyifli sohbetler edebileceginiz, tüm sevdiklerinizle gidebilirsiniz. Romantik yemekler için de ideal.

En güzel gün ve saatler

Burası denize sıfır bir lokanta. Manzara mükemmel. Bana sorarsanız en güzel saatler, uzun öğle yemekleri. Özellikle de hafta sonları. Pazarları harika bir brunch var.

Tanımlama

Eski Ortaköy Zuma’nın yerine açıldı. Ortaköy meydanına inerken ilk sağdaki sokağın içinde. Radison otelin hemen yanı. Ulaşım kolay, vale parking mevcut.

Rezervasyon

Gittiğim her akşam kalabalıktı. Akşam yemekleri ve brunch için rezervasyon şart. Ama barlar koordinatörü Ali Ahmedi oradaysa barda size yardımcı olacaktır. Salhane Sk No: 7 Ortaköy. Tel: (0212) 259 41 00.

Ortam ve masa üstü

Dingin ama trendy bir atmosfer. Sandalyeler uzun sohbetler için çok rahat. Bardaklar, tabaklar ve çatal bıçak birinci sınıf. Yemek öncesi ve sonrası için bar kısmı da çok keyifli.

Müzik

Akşamları canlı dj performansı mevcut. Akdeniz esintileri, Yunan hitleri, araya sıkıştırılan 1-2 Türkçe şarkı ile misafirlerini hoş tutmayı biliyor mekan.

Fiyat

Ortalama olarak fiyatlar bölgedeki balıkçılarla aynı. Bazı kredi kartlarına ve telefon uygulamalarına ekstra indirim var. Sunulan özene ve şıklığa göre makul sayılabilir.

Ağız tadı
Şef Fehmi Samancı ve İtalyan şef Giuseppe Palmleri bu konuda hassas. Makarnalar ev yapımı. Sakızlı barbun pilaki ve pastırmalı ahtapota bayıldım. Paella ve midye çeşitlerini de öneririm.

Menü

Menü için Akdeniz mutfağı ve deniz mahsulleri karışımı diyebilirim. İtalyan, İspanyol, Fransız, Yunan ve Türk tatlarının birleşiminden oluşmuş. Yemekleri ortaya söyleyip tatmanızı öneririm.

Komşu masalar

İş adamları, sanatçılar, televizyoncular, sporcular, her kesimden tanınmış bir simaya rastlayabilirsiniz. Kısa sürede çok popüler olmayı başarmış bir mekan.

Servis

Uluslararası lokantalardan deneyimli, gerçekten iyi eğitimli, kibar ve genç bir kadro mevcut. Kendinizi iyi hissettiren bir ekip.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder