Memet Özer Nezih Kebap Yuvalama
HABERİ PAYLAŞ

Nezih Kebap Yuvalama

Haberin Devamı

İstanbul’u tüm güzelliğiyle yaşatan boğaz ve Antep mutfağının birbirinden özel lezzetleri... Bu hafta Rumelihisarı’nda uzun yıllardan beri lezzet ve kalitesinden ödün vermeden hizmet veren Antep mutfağının lezzet elçisi Nezih Kebap Yuvalama’dan bahsedeceğim.

TANIMLAMA

Nezih Kebap Yuvalama, boğazı tüm ihtişamıyla önünüze seren Rumelihisarı’nda yer alıyor. Köprü manzaralı mekanda akşam yemeğinize ışıl ışıl İstanbul manzarası eşlik ediyor. Vale hizmeti var.

GİYİM

Her yaş ve toplumsal kesimden misafir ağırlayan mekanda şık giyinmiş kişiler de var, geçerken uğramış hissi veren günlük giyim içindekiler de. Günlük ve spor şık giyim ideal.

ORTAM VE MASA ÜSTÜ

Denize yakın masalar arasındaki ağaçlar ve yeşilliklerle canlandırılan mekanda hoş bir ambiyans yaratılmış. Sunumlarıyla da Antep geleneğini yaşatan mekanda bakır servisler ön planda.

REZERVASYON

Hafta içi ve hafta sonu her daim dolu olan mekanda rezervasyon yaptırmayı unutmayın, benden söylemesi. Adres: Rumeli Hisarı Mh., Yahya Kemal Caddesi No:24, Sarıyer/İstanbul Tel: 0212 265 7455 MENÜ Abugannuş, kuru patlıcan dolması, testi kebabı ve yuvalama gibi yöresel lezzetlerin yer aldığı menüde 100 çeşit yemek ve 40 çeşit kebap, baklava, katmer ve pek çok çeşit bulunuyor.

DEKORASYON

Açık ve kapalı olmak üzere iki bölümden oluşan Nezih Kebap Yuvalama, ahşap masaları, siyah sandalyeleri ve beyaz masa örtüleriyle sade şık bir dekorasyona sahip.

FİYAT

30 farklı çeşit lezzet sunan serpme kahvaltı 58 TL. Antep mutfağı lezzetlerini deneyimlemek isteyenler için ortalama 2 kişilik fiyat başlangıç, ana yemek ve içecek dahil 160 lira civarı.

SERVİS

Gerek kahvaltı gerek Antep mutfağı lezzetlerini servis ederken yöresel sunumlardan vazgeçmiyorlar. İşini iyi bilen Antepli ustalar her daim güler yüzlü...

KİMİNLE GİDİLİR

Gerçek Antep ve Anadolu lezzetlerini yerinde denemek isteyenlerin tercihi olan Nezih Kebap Yuvalama, aile ve arkadaş yemekleri, kalabalık organizasyonlar için ideal.

EN GÜZEL GÜN VE SAATLER

Boğazın nefes aldıran atmosferinde günün her saati ayrı bir keyif yaşatan Nezih Kebap Yuvalama’da gün boyu yöresel lezzetlerin tadını çıkarabilirsiniz.

AĞIZ TADI

Organik tatlardan oluşan serpme kahvaltısında her lezzet, yöresinden özel olarak getiriliyor. Antep dışında Anadolu’nun en özel bölgelerinden getirtilen tatlar da menüde.

YAN MASALAR

İş, sanat ve spor dünyasının tanınmış isimlerini sıkça görebileceğiniz bir mekan. Müdavimleri arasında Mustafa Sarıgül, Sinan Engin, Emre Belezoğlu, Demet Akalın, Gülşen gibi isimler var.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder