Mesut Yar Anne kimleri ağlattı?
HABERİ PAYLAŞ

Anne kimleri ağlattı?

Haberin Devamı

Anne (Star TV) dizisinin aldığı reytingle salı akşamlarının matematiğini bozduğunu gördük. Açıkçası o gece diziyi ve hemen ardından yayınlanan tekrarını izleyen herkes evdeki mendil stoklarını tüketti. Buna beni de ekleyin... Ancak şu var. Anne, alıştığımız tarzda bir salya sümük ucuzluğuna kaçmadan “her türlü çocuk suistimali ve pedagojik meseleyi” ekrana taşıdı...

Tek korkum bu gözyaşı dozunun karşılığını bulduğunu görerek ayarı kaçırmak. Bunun yapılmayacağına eminim... Bir de şuna eminim; Anne o gece sadece ekran karşısındaki seyirciyi değil, rakiplerini de ağlattı. Bir de son not, dizinin sadece bu hafta 5 tekrar yayını var. Kaçıranlara duyurulur!

HAKKINI YEMİŞ OLMAYALIM!

Sanırım Kuşum Aydın’a ayıp ettik. Sevgili Yılmaz Morgül için “Türk TV tarihinin kadın kuşağı sunan ilk erkek sunucusu” sıfatını kullanırken çok değil 10 yıl öncesini unuttuk...

Şimdi kendi iddiasıyla gizli ekran ambargosu bulunan Kuşum Aydın yıllarca sabah kuşağında kendini izletti, yüzümüzü gülümsetti. Hafızam onu nasıl sildi anlayamadım ama hakkını teslim etmek için sanırım geç kalmadım. Seni özledik Kuşum!

Seviyorken de sevmiyorken de iyiydik!

Sabire Ceyda Oktar serzenişle yazmış: “Birkaç aydır ışıl ışıl oyunculuklarla, senaryosuyla yüzümdeki gülümsemenin sebebi olan bir dizi vardı. ‘Vardı’ diyorum çünkü Seviyor Sevmiyor (atv) isimli dizi bitmemiş olmasına rağmen yayınlanan son bölümünde, gülümsemeye ilişkin bir kırıntı bile bulamadım.

Ülkece iyi gelişmelere hasret kaldığımız günlerde, her haftası kaza, bela, uğursuzluk içeren bir dizi seyretmek isteyenler için zaten Kırgın Çiçekler (atv) adlı bir yapım yok mu? Sonuç olarak ana ekseninden daha fazla kaydırılmasından duyduğum tedirginlikle, diziyle kurduğum güzel gönül bağını, final yaptığını öğrenene kadar noktalıyorum.

Başrolü ödüllü, mükemmel bir Kore dizisinin Türk TV sektörünün elinde ne hale düştüğünü görmezden gelmeye karar verdim. Bazı şeyler kısa olsa da daha kıymetli olabilir.” Elçiye zeval olmaz!

BANA RUH HALİNİ SÖYLE...

Aramıza yeni katılan dijital seyir platformu Blu TV’nin sloganına bayıldım; “Her ruh haline hitap eden filmler Blu TV’de”... Açıkçası hafta sonunu eğer ki evdeysem film izleyerek geçirmeye bayılırım.

Malum insan her hafta sonu da aynı ruh halini taşımaz. Sanırım birkaç hafta boyunca “Modunu seç filmini biz seçelim” diyen platformun çağrısına uyacağım. Kafayı sıfırlamak için...

HER YERDE İNTİKAM YEMİNİ!

Babam ve Ailesi (Kanal D) dizisinde kocasının ve evinin Nilgün tarafından elinden alındığını düşünen Suzan, intikam ateşiyle yanmaya başladı. Suzan, eski kocası Kemal’den şirketini, evini ve itibarını almak için kendi kendine yemin etti...

Seyirci aynı yemini daha önce Paramparça (Star TV) dizisinde Cihan için benzer duygular hisseden Harun’dan da duymuştu... Böylece yerli dizilerde intikam almaya yeminli karakterlerin hanesine bir kişi daha eklenmiş oldu. Bakalım son olacak mı?

O da melodilendi!

Güldür Güldür Show’un (Show TV) Mehtap karakteriyle gönlümüze taht kuran oyuncusu Meltem Yılmazkaya bundan böyle müzik dünyasında da isminden söz ettirme kararı almış...

Açıkçası ilk albümünü yapan ve önümüzdeki günlerde “Kendime Yalanlar” isimli şarkısına klip çekmeye hazırlanan Meltem kardeşimin Oğuzhan Koç gibi müstesna bir yere geleceğine inanıyorum. Dinleyin bakalım, siz ne düşüneceksiniz?

Sıradaki haber yükleniyor...
holder