Mesut Yar Behzat Ç.'de seraya doğru...
HABERİ PAYLAŞ

Behzat Ç.'de seraya doğru...

Haberin Devamı

“Behzat Ç.” (Star TV) son iki bölüme girdi önceki akşam. Ve geçen sezonun flaş karakterlerinden Ercüment Çözer de geri döndü. Ama ne dönmek. Ben Nejat İşler’in giderek uzmanlaşmış bir “konuk oyuncu” olduğunu düşünüyorum. Dizilerin bu denli popüler olduğu zaman diliminde böyle bir ihtisaslaşmaya da ihtiyaç var açıkçası...

Elbette bir baş karakter olarak izlemek daha zevkli diye düşünenler olabilir. Ama inanın ki bir işi izlenilir kılan detaylar içinde konuk oyuncular ilk sıraya girer batıdaki TV/ sinema işlerinde. Bu arada RTÜK’ün içki ve tütün konusunda daha önce uyardığı diziye son uyarı maddi yaptırım cezası olarak gelince sanırım önümüzdeki sezon Behzat ve arkadaşları bir seraya çevireceklerdir ekranı. Öyle ya; Cnbc-e kanalındaki dizi ve filmlerde sigara yerine çiçek içip duruyor ya karakterler, Behzat da kardeş kanalının yarattığı bu esin kaynağını kullanabilir ve bira yerine ağaç dalı, sigara yerine de çiçek sepeti sokar durur ağzına. Yeşilleniriz artık Allah ne verdiyse.

[[HAFTAYA]]

İlk bölümden rengi bellidir


“Benzemez Kimse Sana” (Star TV) yarışmasının ilk bölümünü dikkatle izledim. Hem projeden aldığım teklifi geri çevirmek zorunda kaldığım, hem de işe dahil olanların canla başla çalıştığını duyduğum için. Ne yalan söyleyeyim, ilk bölümden kavradı beni iş. Bir pişmanlık duygusundan çok ekran karşısında izlediğim için zevkli bir şahitlik hissi uyandı içimde. Neyse, şimdi de notları düşelim. Bana göre Huysuz Virjin karakteri ile katılsa Seyfi Dursunoğlu için daha efektif bir alan yaratılmış olurdu. Dışı Seyfi içi de Huysuz kalmıştı ekrandaki jüri başkanının. Bu arada her ne kadar rekabet ruhu taşımasa da yarışmada zirveye hırsla koşan iki karakter olarak Uğur Arslan ve Asena’yı gördüm. İlk bölümde Uğur Arslan rahmetli Barış Manço’nun tıpkı kopyası olana kadar çalışmış ve başarmıştı da. Diğer performanslarını merakla bekleyeceğim...

Giderayak yine mutsuzluk

Feriha ile Emir aşkını (Adını Feriha Koydum/Show TV) giderayak çıkmaza sokmak ne tür bir planın parçasıdır kestiremedim. Diziler elbette ki son sahnesine kadar reyting yarışından kopmamalı ama bunun için iki sezon boyunca yolunda gitmeyen işleri yoluna soktuktan sonra tekrar sil baştan tatsızlık çıkarmak iyi bir yöntem değil. Tam mutlu olacaklar derken Emir ile Feriha’nın arasına giren Ece karakteri dizinin hayranlarını hakikaten üzmüş. Ama şöyle de bir durum var. İki yıldır bu diziyi ekrandan yaydığı toplam mutsuzluk için izlemiyor muydu bu hayran kitlesi? Böyle düşününce insanın aklı karışıyor hakikaten. Senaristler yanlış mı yapıyor yoksa tam da doğru yoldalar mı bilemiyorum?

YAZ EKRANI AÇILMIŞTIR!

Yaz ekranı resmen başladı. Nereden mi çıkardım? Elbette ki magazin programlarının manşetlerinden. Programlarda ana konu ünlülerin alkollü hallerinden selülitli hallerine doğru dönünce bilin ki yaz ekranı açılmıştır. Artık hemen her ekranda çeşitli şöhretlerin bikinili görüntüleri ya da kameralardan kaçmak için sarındıkları havluları izleyeceğiz sanırım yaz boyunca. Neyse ki araya Ramazan ayı giriyor da kameralar bir anda iftar yemeklerinde toplanıyor olacak. Yoksa üç ay aralıksız selülit ve plaj görüntüsünü kaldırmaz şu mide dediğin organ, haksız mıyım?

MELEK YAZA DEVAM

Yazın devam edecek olan kuşak programları var. Birçoğu bu ayın sonu itibarıyla yaz tatiline de çıksa mesela Star’daki “Melek” isimli program stüdyoyu Bodrum’a taşıyarak yoluna devam etmek düşüncesinde. Eğer yaz boyunca benim gibi İstanbul merkezli bir kuşak programı yapacaksanız ünlü yüzleri stüdyoya getirmek hakikaten kolay iş değil. Ama herkesin koylarında boy gösterdiği Bodrum, Çeşme gibi tatil merkezlerinde ünlüleri bir araya getirmek de zor değil. Belki bu yüzden “Melek” ana üssü Bodrum’a kurmaya hazırlanıyor. Bakalım bu trendi izleyecek rakipleri de çıkacak mı Melek’in?

Kendimize doğru giderken...

Samanyolu TV’nin seçtiği dizi isimlerine bayılıyorum. Hakikaten biraz tuhaf ama dizileri izleyenler için bir yerden sonra cuk da oturuyor hani. Kanalın günlük dizi işine girdiğini söyleyelim önce. “Kendimize Doğru” isimli bir günlük diziyle izleyici avına çıkacak olan STV’nin bu yeni dizideki en büyük kozu da Popstar Bayhan olarak bilinen müzisyen kardeşimiz olacak. Ancak kendisi şarkılarıyla değil, ilahileriyle katılacak diziye. Bir cami imamının oğlu olarak; bakalım bir popstar çıkaramadığımız kardeşimizden bir dizistar çıkarabilecek miyiz?

Sıradaki haber yükleniyor...
holder