Mesut Yar Bildiğin evimize döndük Rıza Baba!
HABERİ PAYLAŞ

Bildiğin evimize döndük Rıza Baba!

Haberin Devamı

Bildiğim kadarıyla maliyet sorunu yaşadığı için gitmişti. Malum, TV kanalları verdiğiniz parayla aldığınız reklam arasında bir kârlılık yaratmaya çalışır... Arka Sokaklar bu anlamda geçtiğimiz sezon sekte yemişti. Gerçi tekrarlarının aldığı reklamı düşünürsek iş “amorti” tadındaydı ama yetmedi... Bütün bir yaz dizi için “şu kanalla, o olmadı bu kanalla anlaştı” deyip durduk. Atv ile ciddi flörtteydi ama o da olmadı. Sonuç itibarıyla Arka Sokaklar bu akşamdan itibaren yuvaya (Kanal D) dönüş yaptı... Şunu da bir kenara not etmeli. Bu dizi 10 yıl içinde bir yol kat etti ve birçok da taklidi yapıldı ama hiçbiri bu basit başarıyı yakalayamadı... Eğer bir diziden “Jason Statham aksiyonu” beklemiyorsanız, basit bir işleniş dili ballı kaymaktır... Ekmeğinizi hazırlayın, balla kaymak bu akşam için yola çıktı; hayırlısı olsun!

Uyarıyı koymak farz oldu yani!

Poyraz Karayel (Kanal D) dizisinde ilk kez giriş jeneriğinin sonuna “Bu dizide anlatılanlar hayal mahsulüdür, gerçek kişi ve kurumlarla alakası yoktur” gibi bir ibare düşüldü... Açıkçası geçen sezon böyle bir uyarı gözüme hiç takılmamıştı. Anladığım kadarıyla hikayeye giren ve halen bir milletvekili olan Adil Topal ağabeyimiz yüzünden bu işlere girildi... Malum diziyle de olsa siyasete karışmak acayip bıçak sırtı bir iştir. Yok yere birileri kalkıp da “bunlar beni mi tenkit ediyorlar” diye bir takıntıya filan girerse, o baştaki uyarı peşinen yanıt anlamına gelir... Ha, benim gibi izleyiciler genellikle o uyarıyı pas geçer. Çünkü böyle samimi dizilerde anlatılan tamamen bizim hikayemizdir. Bizim, bizlerin, bizden birilerinin!

Yılanların alınacak bir öcü yok muydu?

Yıların Öcü (Show TV) setinde çekimlerin durduğu haberi gelmişti. Ben içeriden gelmeyen her habere temkinli yaklaşırım. Ama bildiğim kadarıyla geçtiğimiz yılın gözde dizilerinden olan Yılanların Öcü bu yıl rakipleri arasında biraz iddiasız kaldı... Zaten bir köy hikayesini alıp da şehre taşırsanız, önce samimiyetini sonra da eski haliyle kendinde bir şey bulan izleyicisini kaybeder... Dizi için şimdi “yayından kalkacak” diyorlar. Açıkçası ben “öyle olacak” diye yazmadıkça bu tür kulislere itibar etmem ama görünen kadarıyla durum da parlak değil... Neyse bir Yeşilçam uyarlaması olarak ekranda kendine ekstradan bir ömür yaratan Yılanların Öcü zaten bir zoru başarmıştı. Bu bile bir şey!

Neresinden bakarsan bak gamlıdır hayat!


Bir bitti haberi daha aynı adresten geldi. Show TV geçtiğimiz günlerde altını çizdiğim gibi gamlı bir ekran hayatı süren Gamsız Hayat isimli dizisini sonlandırma kararı aldı... İnfaz bildiğim kadarıyla bu pazar akşamı yapılacak. Dizi son bölümüyle karşımıza çıkacak. Belli ki daha çekirdek hikayesini anlatamamıştı. Senaristler meseleyi nasıl toplayacak bilemiyorum ama Gamsız Hayat üretenlerini gama boğacak. Biz izleyenleri mi merak ediyorsunuz; affedersiniz kim takar bizi Allah aşkına?

Parti kursa miting maratonunu tamamlamıştı!


Star TV’den gelen her Ezgi Sertel ile Lezzetin Haritası bültenine bayılıyorum. Ezgi kardeşim sanki bir parti başkanı ve devamlı propaganda mitinglerine katılıyor... “Ezgi Sertel Yalova’da, Ezgi Sertel Bolu’da, Ezgi Sertel Çankırı’da” filan derken Ezgi’de parti kursa hiçbir siyasinin erişemeyeceği miting maratonuna erişebilecek olan bir bünye ortaya çıktı... Bünye demişken, sevgili kardeşim Ezgi; malum evlilik işleri filan yakın. Gelinlikle barışık olabilmen için şu aralar mutfağı biraz daha cılız kentlerimize aksan... Gittiğin her yerdeki sonsuz seçenekler belli ki iştahını kabartıyor ama her programda da halay çekemeyeceğine göre, yavaş biraz ablacığım!

Polat Alemdar olmanın bedeli!


Polat Alemdar (Kurtlar Vadisi Pusu/Kanal D) iki bölümdür bir mont giyiyor. Öyle afili falan değil, geçende bir benzerini Kanal 7 ekranında 69 liraya yanında bir çift pabuçla satılırken gördüm... Sanırım içi kaz tüyü bir mont ama Polat ağabeyimizin üstünde pek bir şık duruyor. Şimdi izleyiciler o montu nerede bulabileceğine takmış. Az önce bir adres verdim ama bu işe çok meraklıysanız hafif kalır... Gidin şöyle afili bir AVM’ye muhtemelen üç tane yüzlükten başlayarak Polat ağabeyinize dönüşebilirsiniz... Yazının burasına bir de teşekkür koymak gerekiyor. Polat Alemdar, dizide yer yer görünse de şu iç bayan siyah takım, kravatsız beyaz gömlek takıntısına son verdiğin için sana ayrıca bir eyvallahımız vardır!

Sıradaki haber yükleniyor...
holder