Mesut Yar Bir deli kuyuya taş atmış...
HABERİ PAYLAŞ

Bir deli kuyuya taş atmış...

Haberin Devamı

Evleneceksen Gel’in (Star TV) ağırbaşlı sunucusu Uğur Arslan’la ailecek yapılan iki günlük tatil sırasında karşılaştım. “Seda ile Zuhal arasındaki sıkıntı ne olacak?” diye sordum... Uğur bir hayli dertli. En azından olayların bu noktaya gelmesinden sıkıntılı. “Bir deli kuyuya taş atmış bin akıllı çıkaramamış. Böyle bir şeyle uğraşıyoruz. Adamın aklından zoru olmalı. Kimsenin bir diğerinin işini sıkıntıya sokmak gibi bir kaygı taşıdığını düşünmüyorum. Dilerim kırgınlıklar istemediğimiz yerlere kadar gitmez” diyerek raconu kesti... Uğur, sakin ve akil bir adamdır. Kavga filan da sevmez. Sıkıntılı halinden meselenin gereksiz yerlere gittiğini anladım. Pişman olmamak adına bazı meseleleri uzatmaya gerçekten gerek yok...

ERKEN KALKAN YOL ALIR...


Şu belli oldu ki genç izleyiciyi yakalayan bu yazı önde kapatacak. Tatlı İntikam (Kanal D) dizisinin iki haftadır süren başarısı bunu gösteriyor... Hâl böyleyken, en azından yaz aylarını ve gelecek sezonun ilk yarısını kurtarmak isteyen kanalların elini çabuk tutmasında yarar var diyorum... Son dönem televizyonculuğunda erken kalkan gerçekten yol alıyor. Hadi Hayatımın Aşkı, İstanbul Sokakları, Bodrum Lisesi, Hanım Köylü; hızla yayına...

EKRANDA GÖRMEYİ UNUTABİLİRSİNİZ...

TV ekranında başlayan ikili kariyerde Ahmet Kural ve Murat Cemcir tez zamanda iyi bir yere konumlanmıştı. İşler Güçler yolunda gidince ikili beyazperdeye taşındı. Ve evet, sinema ekranında da reytingin kralını yakaladılar... Şimdi ikisinin ilk sinema işi “Çalgı Çengi”nin devamı için kamera karşısına geçiyorlar. Bu da demektir ki televizyon ekranı, son zamanlarda yarattığı en sağlam ikiliyi sinemaya kaptırdı. Ahmet ve Murat’ı TV ekranında yeniden görmeyi unutabilirsiniz efendim.

SIKILDIM!

Paramparça (Star TV) dizisinde Erkan Petekkaya ve Nurgül Yeşilçay arasında yaşanan tatsızlığı bir inceden tarihe gömmüşken, dizi içinden bu konuyla ilgili başka ağızlardan açıklamalar gelmesi kelimenin tam anlamıyla “sıkıcı” oldu artık... Paramparça’yı bir dizi olarak takip etmek isteyen ben ve benim gibiler bu meseleden çok sıkıldı. Anlaşılan dizi kadrosunun vakti bol... Eh, gıybet yapacaklarına ezber ya da oyunculuk çalışsalar bari; kariyerleri için daha makul olur. Haksız mıyım?

BU KEZ GERÇEKTEN FİNAL!

Filinta (TRT 1) dizisinin gelecek sezona uzatılacağını duymuştum. Ama ne olduysa dizi için final kararı alınmış... Yapım şirketi yeni bir dönem dizisi için kolları sıvamış bile. Açıkçası polisiye tarzına kendi içinde farklı bir aksiyon getiren Filinta’nın daha gideri vardı. Ama belli ki mesele “tadında bırakmak” kararına gelmiş dayanmış. Filinta Mustafa ve Bıçak Ali ile dalaşmayı özleyeceğim!

Senaryo harika ama...

Dizi ekranının en sağlam aktörlerinden Halit Ergenç için uzun zamandır senaryo aranıyordu. Kanallar da Halit Ergenç’i ekranlarına bağlamak için iştahlı bir çaba içindeydi... Senaryo bulundu. Halit Ergenç, Osmanlı’nın son zamanlarını anlatan “Hain” kod adlı bir projeye teoride “evet” dedi... Ancak hikaye tarihi bir dönemi anlattığı için çeken şirkete bir hayli pahalıya patlayacak. Eh kâr marjını da üstüne eklersek, bakalım Halit Ergenç’in peşindeki kanallar az önce bahsettiğim iştaha sahip olabilecekler mi? Yeni merakım da budur!

Sıradaki haber yükleniyor...
holder