Mesut Yar Çekilin yoldan Turbo Turabi geliyor...
HABERİ PAYLAŞ

Çekilin yoldan Turbo Turabi geliyor...

Haberin Devamı

Sanırım son iki yılın Survivor şampiyonu Turabi Çamkıran’ın kim olduğunu hatırlatmaya gerek yok... Bu genç adam yetenek yarışmalarından çıkıp da “unutulmayanlar” listesinin başına oturdu. Adada ne kadar yırtıcıysa gerçek hayatta bir o kadar aklı başında olan Turabi geçtiğimiz akşam Burada Laf Çok’ta (CNN Türk) kariyer planını açıkladı... Ayla Algan ustamızdan oyunculuk dersleri alan Turabi, ekranda ve sinemada uzun bir süredir boşluğu hissedilen aksiyon adamı kadrosunu doldurmak istiyor... En son Cüneyt Arkın ağabeyimizin filmlerinden aşina olduğumuz bu türden karakterleri hayata geçirmeye çalışacağını söyleyen Turabi, o bildiğimiz hırsıyla devam ederse iki vakte kalmaz dizi kadrolarında kendine iddialı sayılacak bir yer kapar... Hatta hazır Ayla Algan ustamız Kurtlar Vadisi Pusu (Kanal D) kadrosuna dahil olmuşken, ilk performansını da bu dizide gösterirse vallahi şaşırmam. Hayırlısı...

Ebeveynler gidince eksen kayıyor!

Güllerin Savaşı (Kanal D) dizisinde önce Mert’in babası, sonra Gülru’nun babası Salih Bey kalp krizinden öldü. Bu fasıladan son olarak nasibini alan Ömer’in annesi Cahide oldu... Dizide dikkat çeken bir klişe de böylece ortaya çıktı. Üç karakterin de ebeveynlerinin trajik ölümünden sonra adamlarımız birer intikam meleğine dönüşüverdi... Eh işte, son olarak Ömer de Gülru’nun bebeğinin kendisinden olup olmadığını öğrenmeye ve çocuk kendisinden ise Gülru’dan alıp annesinin vasiyetini yerine getirmeye karar verdi... Anlaşılan her ebeveynin ölümü, “masum kalplerde bir kararmaya neden olup” intikam ateşinin yanmasını sağlıyor... Aman ha şu sıralarda dizilerde kimse ölmesin, ateşli tip kotası doldu vallahi!

Yeni Beşir bulundu mu?

Aşk-ı Memnu dizisinde bir Beşir vardı hatırlarsanız. Kapı aralıklarından, bahçe duvarlarından filan aşarak ailenin bütün sırlarını bir kara kutu misali içinde biriktiriyordu... Geçtiğimiz hafta başlayan Analar ve Anneler (atv) isimli diziye o kadrodan Deli Emin isimli bir arkadaş giriverdi. Daha çok komedi oyunculuğuyla gündeme gelen Öner Erkan, köyün her meselesine gizlice şahit olan delisi olarak hikayede kilit bir rol üstlendi... Kader’in başına gelen tecavüz olayının tek tanığı olan bu karakterin dizi boyunca tüm kilitli kapıları açacağına eminim. Ortalıktan kaybolması da bunun ipucu oldu. Bakalım kafayı gösterdiğinde çarşı nasıl karışacak?

Müzikalle aramızda!

Ve Nükhet Duru harika bir müzikalle sahnelere dönüyor. Yapımcılığını Türker İnanoğlu’nun üstlendiği bir projede başrol oynayacak olan usta yorumcu izleyenleri Osmanlı’nın son döneminde bir hayli hareketli yaşayan bir mahalleye götürecek... Hikayeyi bizzat kendi ağzından dinledim ve fazla ipucu vermek istemiyorum ama Nükhet’in sahnesini bilenler, bu yeni müzikal girişiminin boşa çıkmayacağına da emin olurlar sanıyorum... Sahnede devleşen Nükhet’in yeni müzikalini bir sinema filmi ya da ne bileyim bir dizi izler gibi izleyeceğimiz yılsonunu merakla bekliyorum...

Dada Dandinista haftaya ekranda!


Okan Bayülgen’in Dada Dandinista (Star TV) isimli şovu haftaya cumartesi başlıyor. Okan da bu yıl ekrana Beyaz kadar (yani uzunca) bir ara verdi. Genelde koşuya daha önce girerdi ama belli ki talk şov denilen şey özellikle Türkiye’de adamı fena yoruyor. Hatta adamımızın yaz aylarında saçkıran olduğunu da öğrendim. Bunlar hep stres işleri... Neyse; Beyaz geçen hafta kaldığı yerden başladı. Bakalım Okan da dramatik bir yenilikle değil de “devamlılık ruhuyla” mı izleyicinin karşısına çıkacak?

Aman helvayı kavurmayın!

Kara Ekmek (atv) dizisinde Asiye, kendini öldü gösterip başkasının kimliğine bürünerek yaşamaya başlamıştı hatırlarsanız... Hatta ailesi helvasını bile kavurmuştu. Aynı dizide bu kez Asiye’nin aşkı Çetin’in dayısı Taylan trafik kazası geçirdi ve hastanede hakkın rahmetine kavuştu. Ama kazın ayağı öyle çıkmadı... Meğer adamımız ölmemiş. Kendisini hastanede öldürmeye çalışan karanlık adamların kim olduğunu öğrenmek için ölmüş gibi yapmış. Kardeşim, zaten hangi dizide kimin öldü diye helvası kavrulsa, bir anda dirilip seyircinin karşısına çıkıyor... Ama ne bileyim, aynı dizide birkaç kez bu türden hortlama meselesi yaşanınca dizinin ayarı olmasa da izleyicinin asabı bozuluyor. Hasbinallah!

Sıradaki haber yükleniyor...
holder