Mesut Yar Ekranın yüzünde gülücük var!
HABERİ PAYLAŞ

Ekranın yüzünde gülücük var!

Hanımköylü (Star TV) önceki gün yayına girdi. Art arda iki kez de yayınlandı. Açıkçası Güzel Köylü ile arasında çok da fark göremedim... Bu uygulamada hikaye biraz daha renkli ve güler yüzlü olmuş. Eski diziden de tanıdık yüzler var. En önemlisi de reji sandalyesinde Güzel Köylü’nün fikir babası Mustafa Şevki Doğan oturuyor. Yaz aylarında böyle esintili, güler yüzlü, kalabalık kadrolu işlerin bahtı biraz daha açık oluyor. Dizinin başlangıç reytingi de bunu gösteriyor... Ama ne bileyim kış aylarında, hele ki o köyde şartlar çetinleşincene olur çok da kestiremiyorum. Uzatmayalım, gülümseyen yüzlerle dolu bir ekran özlemimiz var ve cumartesi ekranı hem Kanal D (Tatlı İntikam) hem de Star TV’nin işleriyle o kıvama geldi. Gülelim gari!

Haberin Devamı

Ortası bulunacak mı

Almanya Şansölyesi Angela Merkel bir hayli gündemde. Malum ülkemizle Almanya arasındaki ilişkiler mülteci krizi çözülünce iyice sıkılaştı... Hâl böyleyken kamu kanalının haber spikerleri bültenlerde Merkel’in ismini sıklıkla telaffuz etme durumunda. Ancak bir gün Merkıl, diğer gün Merkel diye okunan Alman Başbakanı’nın soyadının gerçek telaffuzu konusunda ortayı bulabilecekler mi, onu merak ediyorum... Mesele Esad ile Esed karmaşasına dönüşmesin de, aman diyelim! (Sağ olasın Hüseyin Movit.)

Bu nE SEVGİ Ah

Paramparça (Star TV) dizisinde Cihan, Ayşe’nin evinde bornozlu bir erkek gördüğü için sinirlenip gidiyor... Birkaç gün sonra Ayşe, Cihan’ın restoranına gelip o durumu açıklamadan, “Benim sevdiğim adam, benden bu kadar kolay gitmemeli” diyor. Cihan’ın cevabı “Haklısın özür dilerim, ben de kapris yapmayı özlemişim” oluyor... Şimdi bunlar neden kavga edip, nasıl böyle barıştılar yeminle anlamadım! (Teşekkürler Ayten Teksoy.)

İmdada yetişen kuş!

Uçankuş TV; Kara Şimşek, Mavi Ay, çizgi dizi Ayı Yogi, Yeşilçam filmleri ve pembe dizisiyle bana göre ekranda alternatif olarak büyük bir ilgi çekiyor... Kanalın patronu Can Tanrıyar geçtiğimiz hafta teknolojik olarak ciddi bir yatırım daha yaptı. Bu da içeriğin iyice zenginleşeceğini gösteriyor... Genel mönü hem retro hem de yeni yapımlarla güçlenirse bu kanal yerli diziler ve tekrarlarından bıkanlar için büyük bir nimet olacak... Böylece bizim kuş TVEM’in bıraktığı boşluğu da teslim alarak uçuşa geçecek! Hadi hayırlısı...

Haberin Devamı

BAKLAVA MEVSİMİ GELDİ!

Ve geldi, aktörlerin tatlı dükkanlarının vitrinlerindeki gibi baklavaları resmetme zamanına girdik. Havalar ısındıkça dizi ve reklamlardaki jönlerimiz soyunmaya başladılar... Dün sadece iki dizi ve iki reklamda vücudunun kuzeyini kamuya açan gençler gördüm. Kim bakar da iç geçirir bilemem ama bu arkadaşların konuşulacak mevzu çıkaracakları nettir... Sınırsız estetik pompalayan popüler kültürün en yeni silahı onlar. Ve bu konuda hiç takıntılı olmayan beni bile gaza getiriyorlar. Pes yani...

Mini psikopat iyileşti

Yeter’in (atv) mini psikopatı Kaan, maksi psikopatı Ebru tarafından kaçırılmış ve ekstra psikopat babası Yekta’nın Ebru ile bir gece geçirmesinden sonra serbest bırakılmıştı... Kaan, kız kardeşi olarak kabul etmek istemediği, evden göndermek için türlü entrikalar çevirdiği Duru ile barıştı... Duru’nun kendisini yaptığı kötülüklere rağmen çok sevdiğini ve özlediğini öğrenince Kaan’ın sürekli somurtan suratında güller açmaya başladı... Böylece Kaan, en azından olması gerektiği gibi normal bir çocuğa (şimdilik) dönüştü. Darısı yetişkin psikopatların başına diyelim. Çocuk psikopat meselesinde bir yanlıştan çabuk dönüldü. Tebrikler!

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder