Mesut Yar Hadise kendine atarlansaydı ya...
HABERİ PAYLAŞ

Hadise kendine atarlansaydı ya...

Haberin Devamı

“O Ses Türkiye” (Star TV) salı akşamına Ebru Gündeş’in duygusal konuşmasıyla damgasını vurdu. Kimsenin acısının içeriğini eleştirmek durumunda değilim. Ama Ebru Gündeş’in “şov devam ediyor” gerçekliği karşısındaki tavrı merak edildi ve program kendini konuşturdu, bu bir... Yarışma devam ederken Hadise yarışmacılarıyla bir performans olayına girdi. Şarkıya başlamadan önce bir mesaj vermeye çalıştı ama kendisi de anlamadığı için ne söylediği hakkında bir fikrim yok. Atar yaptı ama kime? Neyse... Mesele bunlar değil. Bir yarışmada oylama yöntemini seçiyorsanız ve gidip kalacak olanı SMS yoluyla izleyene soruyorsanız, çıkan kararı değiştiremezsiniz... Yarışmacıların düellosunun tekrarı boşa atılmış bir sürü SMS anlamına gelmiyor mu? Ya da popüler deyişle “iradeyi yok saymak”? Keşke Hadise o atarı kendisinin neden olduğu bu uygulama için yapsaydı. En azından ne dediğini anlamaya çalışırdık. Üzerinde dururduk yani!

* [[HAFTAYA]]

Benim gözüm sende...


“Çalıkuşu”nda (Kanal D) Fahriye Evcen yine mikrofonu ele aldı. Malum dizi dönem dizisi olduğu için Feride’nin şarkıları da bir hayli nostaljik oluyor... İşin güzel tarafı ise, Fahriye kardeşimizin çoğunluğu unutulmuş olan bu güzel şarkıların hakkını vererek okuması. Yani bakın durduk yerde insanın zihnine yeniden bir albüm projesi fikri düşürüyorlar... Bu dizi artık “Çalıkuşu Şarkıları” başlığı altında bir albüm, o da olmazsa bir resital ister. En azından “Benim gözüm sende” isimli şarkıyı sıkılmadan defalarca dinleyebilmek için...

*

Yeni akım tutar mı?

Polisiye ile mizahı karıştırmak son dönemin modası oldu. “Her Şey Yolunda Merkez”, kısmen “Behzat Ç.”, bir hayli “Galip Derviş” filan derken mizahla polisiye ekrana ortak bir giriş yaptı... İşin sıkıcı kısmı bu karışımın henüz kitleler tarafından onay görmüyor oluşu. Buna rağmen kanallar risk almaya devam diyor... Geçtiğimiz gün tanıtımı yayınlanan “Asayiş BerKemal” önümüzdeki haftalarda Fox TV’de yayına girecek. Tanıtımları yavan ama içeriğin mizahi olacağının ipuçlarını veriyor... İki ortak polisin zıtların birlikteliği üzerinden hikayesini anlatacak olan dizinin yukarıda saydıklarım kadar izlenebileceği hakkında bir yorum yapamayacağım. Ama böyle bir akım var, en azından bilinsin istedim; sonuçta ya tutacak ya da batacak!

*

Kurtlara kurtlardan rakip!

“İşler Güçler” ekibinin mart ayına kadar yetişeceği söylenen “Kardeş Payı” isimli dizisinin kanalı belli oldu. Dizi Star TV ekranlarında olacak... Şimdilerde gişe rekoru kıran “Düğün Dernek” isimli filmin üzerinden bile gitsek, işin alıcısının hazır olduğunu söyleyebiliriz. Bir de oyuncularının “böyle bir şey hiç görülmedi” iddiası var ki, insanda ekstra bir merak uyandırıyor. Bu bir... Bir de duyduğum kadarıyla Star TV, “Kurtlar Vadisi” (atv) benzeri bir aksiyon için düğmeye basmış. İşi bizzat vadi ekibinin ele alması bekleniyor... Bu durumda zirvedeki yeri sarsılmayan bir işe yine kendi karnından bir rakip gelecek. Boynuz kulağı geçer mi, bakın bu da bir merak konusu!

*

BÜLENT ERSOY’UN ÖMRÜ UZADI!

Birçok program ve dizi hakkında yayından kalkacak iddiaları var. Bunlar sinir bozucu meseleler. Özellikle de işe emeğiyle katkıda bulunanlar için. Neyse... Önceki akşam kulislere bir fısıltı düştü. İddia o ki, Show TV’nin pazar akşamlarına damgasını vuran “Bülent Ersoy Show” yayından kaldırılmıştı... Doğrudur, program bu hafta akışta görünmüyor. Ama nedeni bildiğim kadarıyla yılbaşında yayınlanacak olan özel bölümün çekiminin üstüne titrenmesi... Bir de şu var, sanırım Show TV yönetimi program anlaşmasını 13 bölüm daha uzatmış. Bana göre isabet... İzlenmesinden ziyade her hafta konuşulan işlerin zirvesine oturan bu şovun, “şov başlıyor” iddiasına bir dolu katkısı var. O yüzden başta Show TV genel müdürü olmak üzere insanlar, iller ve ilçeler bazında yanmaya devam...

*

Müge malzemeyi nasıl bulacak?

Şimdi tabii polisiye bir iş yapıyorsanız ve adı kısmen realty şovsa en azından emniyetle dosyalar bazında bir ilişkiniz olması gerekiyor... Bir cinayet, hırsızlık ya da kayıp olayının üzerine gidebilmek için araştıracak mecraların açık adresi olması gerekiyor. Bunlar da adli takip içindeki meseleler olunca dosyalara erişim şart... Son kararları dikkate alırsak gazetecinin emniyete girmesi artık yasak. Ayrıca adli takip sürecindeki bazı vakalara erişim izni de verilmiyor. Eh o zaman aklıma gelen ilk soru; “Müge Anlı (atv) ne yapacak?” oluyor... Sadece gazetelerin üçüncü sayfa haberleri üzerinden sonuca gidemez ki! Kaldı ki artık o haberlerin de doğruluğu tartışmalı olacak. Ne karışık iş, ne tuhaf bir muamma değil mi?

Sıradaki haber yükleniyor...
holder