Mesut Yar Hay ben senin kedi canını!
HABERİ PAYLAŞ

Hay ben senin kedi canını!

Haberin Devamı

Paramparça (Star TV) dizisinin yeni sezonunu izleyince yerli dizilerde kimsenin ölmeye pek niyetinin olmadığını da anlamış olduk. Hatta ölüm bile oyuncak olmuş artık... Güllerin Savaşı (Kanal D) dizisinde Cihan, sezon finalinde silahı başına dayadı ve ateşledi; intihar etti. Ancak ne oldu? Öldü diye düşündüğümüz adamımız hayatta... Kara Ekmek (atv) dizisinde ise Çetin’in seri katil büyükannesi Semra, sezon finalinde kalbine silahı dayadı ve ateşledi. Ne oldu; dünya değiştirdiğini düşündüğümüz kadın can konusunda kedi canını bile geçti. Hâlâ yaşıyor vallahi... Başa dönersek; Paramparça dizisinde intihar eden, bindiği araba kurşunlanan, kaza geçiren ve sonunda merdivenlerden düşerek sakat kalan Hazal, sezon finalinde tekerlekli sandalyeden Boğaz’ın derin sularına yol almıştı. Ölmemiş, onu da gördük... Ha bu arada bıçaklanan, ölesiye dövülen ve sezon finalinde eski sevgilisinin babası tarafından 3 kurşunla cezalandırılan Gülseren’in eski kocası Özkan’a ne oldu, öldü mü? Elbette hayır! Eh o zaman demezler mi anacığım; “Hay ben senin kedi canını” diye. Eklemezler mi; “Ölemedin gitti yahu” cümlesini de peşine!

[[HAFTAYA]]

O hastane başka bir dizinin!

Baba Candır (TRT 1) dizisinde Emrecan karakterinin ağabeyi olan Doktor Egemen, Sipahi Hastanesi’nde çalışıyor. Seyirci bu hastaneyi nereden tanıyor; elbette Güllerin Savaşı (Kanal D) dizisinden... Binası ve ismiyle Egemen’in çalıştığı hastane, Güllerin Savaşı’nda sürekli “Bu hastanenin sahibi benim” diyen Gülfem Sipahi’nin babasından kalma hastane... Bu durumda hastane Gülfem’inse dizi ya da diziler hikayenin bir yerinden Baba Candır hattına girmek zorunda... Hastane üzerinden giderek yeni bir dizi evliliği çıkarabilir miyiz acaba? Hani bir zaman Lale Devri ile Yer Gök Aşk’ın birleşmesiyle olmuştu ya, o cinsten...

Rakiplerinizi izlemiyor musunuz?

Beni Affet (Star TV) dizisinde Kemal, hasta olan oğlu Yusuf için ilik bulma telaşında. Bu yüzden kendinden hamile kalan İnci’nin peşinde ve ona aşık olmuş gibi yapıyor. Malum İnci’den gelen çocuk belki de ağabeyinin kurtuluşu olacak... Yılanların Öcü (Show TV) dizisinde Bayram ve Fatma’nın çocukları Salih de hasta ve ilik nakline ihtiyacı var. Bayram’ın karısı Hatice hamile ve doğacak kardeş Salih’in kurtuluşu olacak. Bayram da bunun savaşını veriyor... Ve son olarak Kırgın Çiçekler (atv) dizisinde Kader’in yıllar sonra bulduğu annesi Banu’nun başka bir adamdan olan kızı Derin lösemi ve ilik nakline ihtiyacı var. Bu yüzden Banu kızı Kader’e iyi davranmaya başladı... Tamam da arkadaş üç izlenen dizide üç ana eksen, Allah vermesin de başka hastalık mı kalmadı, çocukları da yüreğimizi de ateşe atıp duruyorsunuz? Ya da ne bileyim rakip dizileri hiç mi izlemiyorsunuz sayın kalem tutucular?

Trafik affetmez babacığım!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (atv) dizisinde bir emniyet kemeri ayrıntısı dikkat çekmiş. Koruma ve şoförleri kemer kullanan mafya liderlerinin hiçbiri makam arabasında kemer takmıyor... O şoför seni menziline kazasız belasız eriştirmek için var. O korumanın işi adı üstünde seni korumak. Eh be ağır ağabeyim, o vakit sen niye trafik canavarına meydan okuyorsun? Hayır, meşgulsün belki gazete okuyacak vaktin yoktur ama bir şekilde eline geçerse bu yazıyı oku bari. Düşmanının yapamadığını, tekerleği patlayan bir kamyon, makas yapan bir acemi şoför, sinyal vermeyen bir kafası güzel maganda yapabilir. Ne yoluna gittiğinin kararını da öbür tarafta sen verirsin artık...

LaboratuvarLar ne para yaptı...

Yaz’ın Öyküsü (Kanal D) dizisinde esas oğlanlardan biri olan Mert karakteri daha önce kendi aile hastanesinde Yaz’ın kendi öz kızı olup olmadığına dair bir DNA testi yaptırtmıştı... Yayınlanan son bölümde ise adamımız bu kez Yaz’ın yetimhane arkadaşı Ekim’in, Doğu Aladağ’ın kızı olup olmadığına dair bir DNA testi yaptırttı... Sonuçta bu testlere göre Yaz kendi kızı; Ekim karakteri de hem babasının öz kızı hem de kendi üvey kız kardeşi çıktı. Hayırlısı... Gelelim Paramparça’ya (Star TV). Yeni sezonun ilk bölümünde Solmaz, Dilara’nın hapşırdığı peçeteyi alarak kocası Alper’e verdi. Amacı DNA testi yaptırtarak Alper ve Dilara’nın kardeş olduğunu ispatlamaktı. Alper geçen sezondan beri DNA testi için birçok girişimde bulunmuştu; bu kez laboratuvar kardeşliğini yakalayacak gibi... Bitmedi elbette. O Hayat Benim (FOX) ve diğer birkaç dizinin yeni sezonunda da DNA testleri ve sonuçları havalarda uçuşacak. Kısacası izleyici DNA testi zehirlenmesi yaşayacak... Beni Affet, Deniz Yıldızı, Alın Yazım, Aşkın Bedeli ve Unutma Beni gibi günlük dizilerde de DNA test sonuçları havada uçuşuyor. Arkadaş ne para kazandırdılar şu laboratuvarlara. Peh ve pes yani!

Sıradaki haber yükleniyor...
holder