Mesut Yar Kanal milyoner olmak ister ama...
HABERİ PAYLAŞ

Kanal milyoner olmak ister ama...

“Kim Milyoner Olmak İster” (atv) sorusunun yanıtını buldum; yayıncı kanal! Önceki gece yarışmada bir soru, bir yanıt bir de reklam sac ayağında yayın yapıldı... Eskiden hani toplam heyecanı arttırmak için reklama filan gidilirdi ya, bu kez bildiğin izleme heyecanına fren koymak için reklamlara akıp durduk... Saat içinde RTÜK tarafından belirlenmiş belli miktarda reklam uygulaması var. Bunu kanal istediği şekilde yerleştirebiliyor. Ama art arda gelen reklam kuşakları izlenen şeyi çok sinir bozucu hale getiriyor... Çok izlenen programların kaderi de bu işte. Standart bir reklam uygulaması bile bir süre sonra göze batıyor. Bu yüzden reklam uygulamalarının bir psikolog gözetiminde yapılmasını öneriyorum. Ne dersiniz? Bu arada pazar akşamına kalan yarışmacı Fuat Seven sanırım milyona oynayacak. Öyle iddialı gidiyor ki, nazar değmez inşallah!

Haberin Devamı

[[HAFTAYA]]

‘Muhteşem Yüzyıl’ yolcudur!

“Muhteşem Yüzyıl” Show TV macerasında son iki haftaya girdi. Gelecek ayın başından itibaren artık Star TV logosu altında olacak. Aynı şekilde bir dönem TRT’de izlenme rekorları kıran “Üstün Dökmen ile Küçük Şeyler”, “Bir Kadın Bir Erkek”, Melek Baykal’ın sunduğu kuşak programı ve bir dönemin efsane yarışması “Riziko” da Star TV’de izleyebileceğimiz yeni işlerden olacak... “Riziko”yu “Aşk-ı Memnu”nun Adnan Bey’i olarak tanıdığımız Selçuk Yöntem sunacak ki, farklı bir iş yaratılacağı çok belli. Bunun dışında kanalda günlük bir dizi ve bol miktarda eğlence formatı üzerinde de çalışılıyor... Yılbaşında NTV’nin o ünlü düetlerinin yanı sıra bir de “BKM Mutfak” özel gösterimi Star ekranlarında olacak. Maçlar da bildiğiniz gibi yayınlanmaya devam edecek. Şimdilik bildiklerim bunlar. Kalanları artık önümüzdeki günlerde bu köşede okursunuz...

Gülümsetme garantisi var!


Yönetmen Yüksel Aksu şu an gişede olan filmi “Entelköy Efeköy’e Karşı” (yoksa tam tersi miydi?) filmini anlatmak üzere Şahin Irmak ve Ayşe Bosse ile birlikte önceki gece konuğum oldu (CNN Türk/Burada Laf Çok)... Genel olarak Türk Sineması deyince aklıma kendini bir hayli kasan sosyal içerikli yönetmen fotoğrafı geldiği için Yüksel Aksu’nun tevazusu karşısında şaşırıp kaldım... Mesele o da değil, adamımızın içine bir lamba cini kaçmış, ortaya çıktığı zamanlarda Yüksel Aksu’yu bir stand up kahramanı haline getiriyordu... Halen “Leyla ile Mecnun” isimli dizinin de yönetmenliğini yapan Yüksel Aksu son filminde izleyicileri gülmekten kırıyor. Ama daha da önemlisi kendisi film gibi bir adam. Kendisini bundan sonraki filmlerinde başrolde görmek isteriz!

Spor kanalında bir kıymık!

Önceki gece TRT 3’ün TRT Spor’a devşirdiği saatlerde yayınlanan Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin özetini bu kanaldan izleyenler alt yazıyla şaşkınlığa uğradı... Maçın ilk yarısı boyunca alt tarafta akan bantta Trabzonspor’un rakibi Lille karşısında 1-1 skorla maça devam ettiği yazıyordu. Oysaki maç 93. dakikada son bulurken skor tabelası 0-0’lık bir eşitliği gösteriyordu... Gereksiz bir umutlanmaydı ki, 45 dakika sürdü. Sonra neden bilmem biri uyandı duruma da gerçekliğe dönüldü; hüzne yani!

Medya ne yapar?


“Kurtlar Vadisi Pusu”da (TNT) her bölümde öldürülen bir etkin kişiliğin ardından hiçbir infial olmaması senaristlere şaşırtıcı gelmiyor mu... Yani ülkede insanlar, üstelik bir şekilde kamuya mal olmuş insanlar öldürülürken dizi içindeki medyanın yaşadığı suskunluğu nereye bağlayacaklarını merak ediyorum... Bir dönem “toplu katliamlar yapılırken hiç mi polis olay yerine intikal etmez?” diye soruyordum, şimdi de “kerli ferli adamlar yok edilirken işin medya ayağına hiç mi bakılmaz?” diye soruyorum. Bakalım önümüzdeki bölümlerde bu soruya bir yanıt bulabilecek miyim?

Bir albüm garanti!

“Tek Başımıza” isimli Star TV dizisi için söylenebilecek en iyi şey, çok yakında bir klip belgeseline dönüşeceği olmalı. Geçen bölümde Sezen Aksu sesiyle diziye katılmıştı, bu bölümde ezilen kadının türküsünü Şebnem Ferah söyleyecek... Sanırım önümüzdeki bölümlerde de müzik dünyasının elit takımından diziye katkılar gelecek. Ve sanırım dizi finale ermeden bir albümlük malzeme ortaya çıkacak... Bu arada bıyıklarını eleştirdiğim Kibritçi Cevat (Şekip Taşpınar) ağabeyimizden nezaket dolu bir mail aldım. Samimiyetle zarfa değil mazrufa bakmamı telkin ediyordu... Bıyıklarını keserse, söz öyle yapacağım diyerek kendisine selamımı çakıyorum!

İKİ YIL HAMİLELİK MÜMKÜN MÜ?

Kanaltürk’te Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel’in sunduğu “2. Sayfa” isimli programda konuk şarkıcı Yeşim Erçetin’di... Gündelik magazinler tartışılırken bir ara sosyal medyadan bir mesaj geldi. Mesajda “Yeşim Hanım’ı iki yıldır ne zaman görsek hamile” gibisinden bir tenkit vardı... Yeşim Erçetin doğal olarak köpürdü; “Ne, iki yıldır hamile olmam mümkün mü; beşiz mi doğuracağım?”... O an tıp literatürüne yeni bir not düşülmüş oldu. “Çoklu doğumlarda gebelik en az iki yıl sürmektedir”. Hahahaha!


Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder