Mesut Yar 'Öyle Bir Geçer Zaman ki'de kim ölecek?
HABERİ PAYLAŞ

'Öyle Bir Geçer Zaman ki'de kim ölecek?

Bu tatil meselesi iyi olmadı. Çok geriden yakalar oldum gündemi. Ama televizyon yaşadıkça hiç eskimeyecek meseleler çok. O hattan gidelim hemen... Tiyatroda temel kurallardan biridir; “sahnede silah görülürse mutlaka patlar”. Bundan önce Öyle Bir Geçer Zaman ki (Kanal D) dizisinde defalarca görünüp patlamayan silah finalde patladı salı akşamı. Hem de birkaç kez... Kafada sorular çok. Ali Kaptan öldü mü? Peki ya Balıkçı mevta mı? Evladını vuran Hasefe Anne bir kurşunu da kafasına mı sıktı?

[[HAFTAYA]]

Haberin Devamı

Kör kurşunlardan biri düğün magandalarının infazları hesabı davetlilerden birini indirdi mi yere? Sorular sorular... Hepsinin yanıtını bu sezon itibarıyla sözleşmeleri yenilenecek olan oyuncular verecek. Bu ihtimal listesinde mevcut durumundan memnun olmayan kim varsa patlayan silah onun sonu olacak... Bildiğim bir şey yok. Ama tahmin ettiklerim var.

Birincisi Soner daha da dönmez yurt dışından. İkincisi Hasefe Anne o travmayı kaldıramaz. Üçüncüsü Ali Kaptan ölemez, onun sonu bizzat Osman’ın elinden olacak, anlaşılıyor... Kalan ihtimalleri de size bırakıyorum. Öyle bir geçecek yaz ve bıraktığı yerden başlayacak tekrar dizimiz. Ama bıraktıklarımızla mı; bilemiyorum artık!

Bergüzar sultan kalır!

Muhteşem Yüzyıl’ın (Show TV) sezon finalinde konuk oyuncu olarak gördüğümüz Bergüzar Korel’e kendinizi alıştırın derim... Duyduğum kadarıyla bir şekilde dizide kalıcı bir karakter olabilir mi hesapları içine girmiş senaristler. Vallahi öyle “ateş almaya geldim” ya da “bir arkadaşa bakıp çıkacağım” diye dizi kadrolarına dahil olup kafa rolleri kapan az oyuncu yok tarihimizde... Sektörde birçok kulis gerçek oluyor. Alıştırın kendinizi derim ben yine!

Aynı ayıp silbaştan!

TRT 1 daha geçen ay yazdığım ayıbı tekrarladı. Arabesk filminin aynı sahnesine yeniden sansürü koydu... Kurumun diğer kanallarında bir dolu sansür karşıtı ve fazlasıyla özgür yayın yapılırken masum ve komik bir sahnenin her ay aynı makası yemesine hakikaten şaşırıyorum... Acaba kanalların yöneticileri iç transfer yoluyla değiştirilse mi? Bir miktar da olsa yayınladığından utanmayan kamu kanalı görmek içimizi ferahlatacak vallahi!

Haberin Devamı

Yine aynı taş yine aynı kuş!

Hayat Bilgisi, Annem, Sıla, Yaprak Dökümü, Binbir Gece, Asi ekranda tekrarına yeniden başlanan diziler oldu... Gündüz ve sabah kuşaklarının çoğunda birkaç kez tekrarla yayınlanıyor hepsi. Buna yaz geldi böyle oldu da diyebiliriz, bitpazarına nur yağdı da... Nur da öyle bir nur ki bildiğin reyting patlatan cinsinden. Dizilerin hepsi ilk yüz sıralamasında hatırı sayılır yerleri kapıyorlar çünkü... Bir taşla beş yüz kuş vurmak diyerek özetleyelim durumu. Sanırım en doğru benzetme bu olacaktır!

Pişti oldu Gani!

Gani Müjde salı akşamı yayınlanan PİŞŞTİ (Star TV) programında 21 Haziran tarihini en uzun gece olarak tanımladı... Hani bildiğim kadarıyla o tarih en uzun gündüzü tanımlar. Vallahi ilk piştimizi izleyicisi olarak yaptık Gani’ye, dileriz aynı lezzette bir piştiyle alır rövanşını... Bu arada reytinglerde sıkıntı var; iyi bir kağıt eli gelse iyi olacak programa. Hani oyunun devam edebilmesi açısından...

Haberin Devamı

RAMİZ DAYI BEHZAT YOLCUSU MU?

Behzat Ç. (Star TV) sonbaharda bir de sinema filmiyle hayatımızda olacak. Bunu daha önce not düşmüştüm. Film için geçen isimlerden biri de Ramiz Dayı rolüyle kitlelere mal olan büyük usta Tuncel Kurtiz’di... Tuncel ağabey bir süre dinleneceğini söyleyerek rolü kabul etmemiş. Ama daha ilginç bir sürprizle karşımıza çıkabilir... Benden duymuş olmayın ama Ramiz Dayı’yı önümüzdeki sezon bizzat dizinin içinde görebiliriz... Bilmiyorum dizinin fanları Eyşan’a (Cansu Dere) koydukları vetoyu Ramiz Dayı’ya da koyarlar mı? Sanmıyorum ama yanıtı bekleyip göreceğiz eylülde...

Sıradaki haber yükleniyor...
holder