Mesut Yar Yakında tahta çıkacak!
HABERİ PAYLAŞ

Yakında tahta çıkacak!

Haberin Devamı

Babam ve Ailesi (Kanal D) dizisinde kötülerin kendi arasında bölünüp iyilerin kazanması erken final için en güçlü ipucuydu. Öyle ya, hikayenin başından beri düşmanlık ve entrika başroldeydi... Neyse. Pazartesi akşamlarının bunaltıcı rekabeti ikinci kurbanını da aldı. Babam ve Ailesi önümüzdeki hafta son buluyor... Dizinin erkek başrollerinden biri yakında başlayacak olan önemli bir dönem dizisinin başrolü için düşünülüyordu. Engel kalmadı. Yakında tahta çıkacaktır, duyurulur!

Bir heyecan getirecektir...

Volkan Öksüz son olarak Kanal D Magazin’in yöneticiliğini yapıyordu. Usta magazinci usta bir yapımcı olarak yeni sıfatıyla sahalara döndü... Yıllarca merakla izlediğimiz gelinkaynana ya da Yemekteyiz tarzı formatlarla reyting avcılığı yapan Volkan Öksüz, çok ilginç bir aile yarışma formatına el atmış durumda. Bir de popüler tartışma formatı var ki, değme gitsin. İki projenin de kanalını yine ilk benden duyacaksınız... Volkan’ın vasata bağlayan mevcut formatlara farklı bir heyecan getireceğine eminim. Yeter ki sahaya insin!

Kim daha hakiki anne?

Anne (Star TV) dizisinin yoğun bir dram zincirine dönüşmesi kimin suçu bilemiyorum? Ağlamak için bahane aramanıza gerek yok. İki dakika diziyi izlemeniz yeterli... Senaryo uyarlama olduğu için çok da bir şey diyemiyorum. Ama ne bileyim insan bunalıma girmemek için araya sıkıştırılmış bir iki kahkaha arıyor. Neyse... Önceki akşam Şule karakterine hayat veren Gonca Vuslateri neredeyse bölümün tamamını sırtlandı. Ve “gel git kafalı bir anne” portresini kusursuz bir şekilde çizdi... Birden fazla anne portresinin resmedildiği dizide “kim daha hakikatli anne?” sorusunun yanıtı giderek zorlaşıyor artık. Sanırım biz de Turna gibi arada kalacağız!

Kanal doktora emanet!

TVEM isimli kanalın işletmesini Dr. Erol Köse üstlendi. Mehmet Ali Yılmaz’ın sahibi olduğu kanal bundan böyle Erol Köse’nin kaptanlığında yol almaya devam edecek... Kanalın elindeki ciddi film arşivini ve platolarını efektif kullanırsa Erol Köse’nin TVEM’i yeniden ayağa kaldırma ihtimali yüksek... 1350 kanal arasında aldığı reytingle yirmili sıralarda kendine yer bulan bir frekans için umut fazlasıyla vardır! Hayırlı olsun...

Şaşı olmazsa iyi!

Hayat Şarkısı’nın (Kanal D) düğmesine kim bastıysa dizi yaklaşık üç haftadır inanılmaz yüksek bir performans sergiliyor... Hatta neredeyse bir sezon boyunca tüketilebilecek olaylar bir bölüm içinde yaşanıyor. Önceki akşam yayınlanan bölümü deyim yerindeyse “nefessiz” izledim... Melek’in karanlık tarafa geçişi, Hüseyin’in kafa karışıklığı, Mahir’in bir anda Mecnun gibi gösterilmesi, hamilelikler, kaçırılmalar, gerekli gereksiz kıskançlıklar filan derken bölüm boyunca Hülya’nın gözler fırıldak gibi döndü... Bir iki haftaya kalıcı şaşılık mağduru olmazsa iyidir!

PROFESÖRÜN DEDİĞİ...​

Paramparça (Star TV) profesörü kardeşim Ayten Teksoy uzunca mailini şu cümlelerle bitirmiş. Mailin özeti de bunlar zaten. “Bu hikayeye neler oldu? Bir gün öyleyse öteki gün başka türlü akıyor. Artık ne anlattıkları belli değil; en azından ben artık anlamıyorum ve anlayan biri varsa da lütfen açıklasın, öğrenmek isterim... Bize üç sezondur seyrettirdiklerinden sonra Cihan’ın Dilara’ya, Dilara’nın da Cihan’a aşık olduğuna inanmamızı bekliyorlar. Hem de Dilara, daha bir bölüm önce Harun’la olan aşkına sahip çıkıp, ‘Ozan’ı onunla büyütememenin pişmanlığını’ ekrana not düşmüşken”...

Sıradaki haber yükleniyor...
holder