Mine Ayman 11-17 Kasım haftası hangi burcu neler bekliyor?
HABERİ PAYLAŞ

11-17 Kasım haftası hangi burcu neler bekliyor?

Merhaba, çok önemli bir hafta bizi bekliyor, sürpriz gelişmeler yaşayabilir, uzun zamandır beklediğiniz bir haberi alıp önemli bir bitiş ya da başlangıç yaşayabilirsiniz.

Bu hafta Merkür Cazimisi ve Boğa burcunda gerçekleşecek Dolunay etkisi ile geçecek.

11 Kasım Pazartesi Merkür Akrep burcunda güneşin kalbine yerleşecek, 15:35’de başlayacak olan cazimi etkisi 17:49’da sonra erecek.

Merkür hala retro olduğu için bu cazimi yani Merkür ve Güneş kavuşumu bize önümüzdeki günlerde uzun zamandır beklediğimiz bir haberi getirecek ve belki de eski bir dileğimiz gerçekleşecek.

Haberin Devamı

12 Kasım Salı 16:34’de Boğa burcunda gerçekleşecek Dolunay ise daha çok maddi güvenliğimizle ilgili olacak, aynı zamanda güzellik, sanat, doğa ve yeme içme konularını da etkileyecek.

Burcu ya da yükseleni Boğa, Akrep, Aslan ve Kova olanlar bu Dolunay’dan daha fazla etkilenecekler ve önemli bir konu da başlangıç ya da tamamlanma yaşayacaklar. Ay Boğa burcundayken kırmızı, turuncu ve mercan renkleri enerjimizi arttırabilir.

Bu hafta Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri Ay İkizler burcunda ilerleyecek ve iletişim dünyamız canlanacak. Çok fazla konuşma ve yazışma yapabiliriz ama her duyduğumuza inanmamamız gereken günlerdeyiz.

Ay İkizler burcundayken turuncu rengi enerjimizi arttırabilir.

Bu hafta sonu Ay Yengeç burcunda ilerleyecek, ev ve aileyle ilgili konular gündemimizde olabilir. Güvenliğimizi ve huzurumuzu çok fazla düşünebiliriz. Evde ya da evimiz gibi gördüğümüz yerlerde sevdiklerimizle vakit geçirmeyi tercih edebiliriz.

Ay Yengeç burcundayken beyaz, gümüş ve sarı renkleri enerjimizi arttırabilir.

ŞANSLI BURÇLAR

BOĞA, AKREP, BAŞAK, OĞLAK, YENGEÇ, BALIK

BURÇ ŞARKILARI

KOÇ: FERHAT GÖÇER – SÖNMEK BİLMİYOR

BOĞA: FERİDE HİLAL AKIN - YOK YOK

İKİZLER: BARAKKA – ALEVLER İÇİNDEYİM

YENGEÇ: DERYA ULUĞ – AH ZAMAN

ASLAN: HANDE ÜNSAL – NERDESİN

BAŞAK: SILA – KARANFİL

TERAZİ: ERSAY ÜNER – NOKTA

AKREP: AYŞE HATUN ÖNAL – EFSANE

YAY: ZEYNEP BASTIK – YOL

OĞLAK: VOLKAN ERDEN – AKŞAM OLUNCA

KOVA: SİMGE – AS BAYRAKLARI

BALIK: ECE SEÇKİN – GEÇMİŞ ZAMAN

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder