Mine Ayman 15-21 Nisan haftası burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

15-21 Nisan haftası burç yorumları

Merhaba, haftaya Ay’ın Aslan burcundaki boşluk etkisi ile kararsız ve tembel bir başlangıç yapabilir, harekete geçmekte zorlanabiliriz ama saat 13:14 itibariyle Ay Başak burcunda ilerlemeye başlayacak ve çalışma isteğimiz artacak. Günün ikinci yarasında daha çalışkan olabilir ve yarım kalan işleri tamamlayabiliriz.

Çok detaylı düşünebilir ve gündemimizdeki konuyu her anlamda inceleyebiliriz. Sağlıklı yaşam ve sporla ilgili konular da gündemimizde olabilir, diyete ya da yeni bir spora başlayabiliriz. Bu etkiler Salı ve Çarşamba günleri de devam edecek, Ay Başak burcundayken sarı ve yeşil renkleri enerjimizi dengeleyebilir.

Haberin Devamı

17 Nisan Çarşamba 09:00 itibariyle iletişim gezegeni Merkür Koç burcunda ilerlemeye başlayacak ve Merkür retrosu bittiği halde süren olumsuz etkilerden de kurtulmuş olacağız. Bu tarih itibariye iletişim dünyamız canlanabilir ve beklediğimiz önemli haberler gelmeye başlayabilir.

6 Mayıs’a kadar sürecek olan Merkür Koç burcu seyrinde daha hızlı düşünebilir ve cesur kararları hayata geçirebiliriz. 17 Nisan Çarşamba 14:22 itibariyle Ay Terazi burcunda ilerleyecek ve Merkür ile çok sert bir açı yapacak, bu saat itibariyle sinirlerimize dikkat etmeli ve ani iletişim sorunlarına karşı dikkatli olmalıyız, zaten Dolunay haftasında da olduğumuz için tartışmalara ve ilişkilerde kopmalara açık günlerde olacağız! Perşembe ve Cuma günleri Ay Terazi burcunda ilerlemeye devam edecek ve her türlü ilişki gündemimizde olacak. 19 Nisan Cuma 14:12’de Terazi burcunda gerçekleşecek Dolunay, sorunlu giden ilişkilerimizin artık biteceğini ve hayatımızda yeni bir sayfa açılacağının işaretçisi olabilir.

Bu dolunay sonrası yeni ve hayatımızda çok önemli olacak olan bir ilişki de bizi bekliyor olabilir. İlişkilerle ilgili önemli bir sınav haftasında olacağız, yolumuza kimlerle devam edeceğimiz netleşmeye başlayacak. Hafta sonu ise Ay Akrep burcunda ilerleyecek ve her anlamda çok tutkulu olup aklımıza koyduğumuzu hayata geçirebileceğiz.

Ay Akrep burcundayken yeşil ve mavi renkleri fazla enerjimizi dengeleyebilir. 20 Nisan Cumartesi 11:55 itibariyle Güneş artık Boğa burcunda ilerlemeye başlayacak ve önümüzdeki bir ay boyunca maddi konular daha fazla gündemimizde olacak. 20 Nisan Cumartesi saat 19:11 itibariyle de aşk gezegeni Venüs Koç burcunda ilerlemeye başlayacak, 15 Mayıs’a kadar sürecek olan bu dönemde özellikle burcu ya da yükseleni Koç, Aslan ve Yay olanlar çok şanslı olacaklar.

Haberin Devamı

ŞANSLI BURÇLAR

KOÇ, ASLAN, YAY, BAŞAK, OĞLAK, BOĞA

BURÇ ŞARKILARI

KOÇ: ÖMÜR GEDİK – GÜNEŞ SENİNLE DOĞAR

BOĞA: UMUT & SONER – BOŞVER

İKİZLER: YONCA LODİ – SEVİŞMELER HARİÇ

YENGEÇ: BERKAY – DELİLER

ASLAN: GÜLŞEN – BİR İHTİMAL BİLİYORUM

BAŞAK: FERHAT GÖÇER – SENSİN

TERAZİ: HANDE ÜNSAL – SENİ SEVER MİYDİM

AKREP: MUSTAFA SANDAL – GEL BANA

YAY: BORA DURAN – SANA DOĞRU

OĞLAK: MANUŞ BABA – BU HAVADA GİDİLMEZ

KOVA: AYDİLGE FT. HALİL SEZAİ – AŞK YÜZÜNDEN

BALIK: DABAGER – GÜLPEMBE

Sıradaki haber yükleniyor...
holder