Mine Ayman 21-27 Ekim haftası hangi burcu neler bekliyor?
HABERİ PAYLAŞ

21-27 Ekim haftası hangi burcu neler bekliyor?

Merhaba, haftaya Ay’ı Yengeç burcundaki etkisiyle duygusal ve hassas bir başlangıç yapabilir ve gündemimizdeki konuyla ilgili çekingen davranabiliriz. Aile ve evimizle ilgili konular gündemimizde olabilir.

Önemli işlerimizi saat 15:40 olana kadar yapmamız faydalı olacaktır çünkü bu saatten sonra Ay boşlukta ilerleyecek yani bir gezegenle önemli bir açı yapmayacak.

Ay boşluktayken alınan kararlar ve yapılan yeni başlangıçlar kalıcı olmaz ve genelde faydalı olmaz.

Ay Yengeç burcundayken beyaz, gri ve sarı renkleri enerjimizi dengeleyebilir. Bu hafta Salı ve Çarşamba günleri Ay Aslan burcunda ilerleyecek, enerjimiz artabilir ve sosyal ortamlarda arkadaşlarımızla keyifli zaman geçirebiliriz.

Haberin Devamı

Yüce gönüllü olup etrafımızdaki insanlara jestler yapabiliriz.

Kendimizi cesur bir şekilde ortaya koyabilir, istediğimiz bir alanda dikkat çekebilir ve öne çıkabiliriz. Kendimizle daha fazla ilgilenebilir ve keyfimize bakıp dinlenmek isteyebiliriz.

Ay Aslan'dayken altın sarısı enerjimizi ve çekiciliğimizi arttırabilir.

23 Ekim Çarşamba 20:20 itibariyle Güneş Akrep burcunda ilerlemeye başlayacak ve 22 Kasım’a kadar sürecek olan bu dönemde burcu, yükseleni ya da Ay burcu Akrep olanlar yaptıklarıyla öne çıkabilecekler ve güçlenebilecekler.

Bu hafta Perşembe ve Cuma günleri Ay Başak burcunda ilerleyecek, titiz ve detaycı olabilir, yarım kalan işlerimizi tamamlayabiliriz. İş odaklı olabilir ve çok fazla çalışabiliriz.

Hayatımızın bir alanında düzenleme ve temizlik yapabiliriz. Her konuda çok detaycı ve titiz olabiliriz. Yarım kalan işlerimizi tamamlamak ve sağlık kontrollerimizi yaptırmak için uygun günlerdeyiz.

İş toplantıları için uygun günlerde olacağız, yeni anlaşmalar yapabiliriz. Sağlık kontrollerimizi yaptırmak için de uygun günlerdeyiz, detaylı araştırma yaptırabiliriz. Ay Başak burcundayken sarı ve yeşil renkleri enerjimizi arttırabilir.

Bu hafta sonu ise Ay Terazi burcunda olacak ve gündemimizde ilişkilerimiz olacak. Her türlü ilişkimizi gözden geçirebilir ve yeni düzenlemeler yapabiliriz.

Haberin Devamı

Güzel giden ilişkilerimizi daha da güçlendirebilir ve sorunlu giden ilişkilerimizi ise tamamen koparıp bitirme kararı alabiliriz. Ay Terazi burcundayken pembe ve yeşil renkleri pozitif enerjimizi daha da arttırabilir.

ŞANSLI BURÇLAR

AKREP, YENGEÇ, BALIK, BOĞA, BAŞAK, OĞLAK

BURÇ ŞARKILARI

KOÇ: SILA – KARANFİL

BOĞA: DENİZ CEM – TAMAM TAMAM

İKİZLER: FERHAT GÖÇER – SÖNMEK BİLMİYOR

YENGEÇ: HANDE ÜNSAL - NERDESİN

ASLAN: BARAKKA – ALEVLER İÇİNDEYİM

BAŞAK: DERYA ULUĞ – AH ZAMAN

TERAZİ: ECE SEÇKİN – GEÇMİŞ ZAMAN

AKREP: BERKAY – AYRILMAM

YAY: ERSAY ÜNER – NOKTA

OĞLAK: FERİDE HİLAL AKIN – YOK YOK

KOVA: MELİS BİLEN – PAMUK KALPLİM

BALIK: VOLKAN ERDEN – AKŞAM OLUNCA

Sıradaki haber yükleniyor...
holder