Mine Ayman 25 Kasım 2 Aralık haftası hangi burcu neler bekliyor?
HABERİ PAYLAŞ

25 Kasım 2 Aralık haftası hangi burcu neler bekliyor?

Merhaba, haftaya Ay’ın Akrep burcundaki etkisi ile tutkulu ve hırslı bir başlangıç yapabilir ve aklımıza koyduğumuzu hayata geçirebiliriz. Gizemli konular ilgimizi çekebilir ve çözmek istediğimiz konuları çözebiliriz.

Yarın gerçekleşecek Yeni Ay öncesi bir konuda belirsizlik ve iç sıkıntısı yaşayabiliriz. Ay Akrep burcundayken yeşil, turkuaz ve mavi renkleri enerjimizi dengeleyebilir ve bizi sakinleştirebilir.

Salı günü 11:11 itibariyle Ay Yay burcunda ilerlemeye başlayacak ve akşam 18:04’de Yeni Ay Yay burcunda gerçekleşecek. Gündemimizde seyahat, eğitim ve yasal konular olabilir, yeni bir spora ya da eğitime başlamak için önümüzdeki günlerde harekete geçebiliriz.

Haberin Devamı

Çarşamba ve Perşembe günleri de Ay Yay burcunda ilerleyecek, bu günlerde hayatımıza mavi ve lacivert renklerini sokarak fazla enerjimizi dengeleyebiliriz.

26 Kasım Salı günü itibariyle aşk gezegeni Venüs Oğlak burcunda ilerlemeye başlayacak, 20 Aralık’a kadar sürecek olan bu dönemde özellikle burcu ya da yükseleni Oğlak, Başak ve Boğa olanlar çok şanslı ve çekici olabilirler.

27 Kasım Çarşamba saat 15:32 itibariyle hayaller gezegeni Neptün Balık burcunda retrosunu bitirecek, bir hayalimize yoğunlaşabilir ve gerçekleşmesi için harekete geçebiliriz.

Bu hafta Cuma ve Cumartesi günleri Ay Oğlak burcunda ilerleyecek ve gündemimizde iş ve maddi konular olacak. Çok fazla çalışabilir ve kazancımızı arttırmak için çabalayabiliriz. Ailemizle ilgili ciddi konular da gündemimizde olabilir. Ay Oğlak burcundayken siyah rengi ve toprak tonları enerjimizi dengeleyebilir.

1 Aralık Pazar günü Ay Kova burcunda ilerleyecek ve yepyeni aya enerji dolu başlayabileceğiz. Aklımıza gelen orijinal fikirleri hayata geçirebilir ve kafamıza estiği gibi davranabiliriz. Ay Kova burcundayken mor rengi fazla enerjimizi dengeleyebilir.

ŞANSLI BURÇLAR

OĞLAK, BAŞAK, BOĞA, BALIK, AKREP, YENGEÇ

BURÇ ŞARKILARI

KOÇ: DİLARA – SHOWTIME

BOĞA: FERHAT GÖÇER – SÖNMEK BİLMİYOR

İKİZLER: SILA – KARANFİL

YENGEÇ: ECE SEÇKİN – GEÇMİŞ ZAMAN

ASLAN: ERSAY ÜNER – NOKTA

BAŞAK: SİMGE – AS BAYRAKLARI

Haberin Devamı

TERAZİ: ZEYNEP BASTIK – FELAKET

AKREP: DENİZ CEM – TAMAM TAMAM

YAY: DEMET ŞAN – SEN ASLINDA

OĞLAK: AYŞE HATUN ÖNAL – EFSANE

KOVA: BARAKKA – ALEVLER İÇİNDEYİM

BALIK: BERKAY – AYRILMAM

Sıradaki haber yükleniyor...
holder