Mine Ayman 28 Ekim 3 Kasım haftası hangi burcu neler bekliyor?
HABERİ PAYLAŞ

28 Ekim 3 Kasım haftası hangi burcu neler bekliyor?

Merhaba, haftaya Akrep burcunda gerçekleşen Yeni Ay etkisi ile başlıyoruz. Yeni Ay Uranüs etkisi olduğu için ani gelişmelere ve sürpriz duruma açık bir haftada olacağız. Beklenmedik şeylerin yaşanacağı bu hafta hayatınızın bir alanında da büyük bir dönüşü yaşayabilir, köklü bir değişim işine girebilirsiniz.

Özellikle burcu ya da yükseleni Akrep, Boğa, Aslan ve Kova olanlar bu Akrep Yeni Ayından daha fazla etkilenebilirler. Salı günü de Akrep burcundaki Yeni Ay etkileri devam edecek, bu günlerde turkuaz ve mavi renkleri fazla enerjimizi dengeleyebilir.

Haberin Devamı

Çarşamba ve Perşembe günleri Ay Yay burcunda ilerleyecek, daha neşeli ve meraklı olabilir ve istediğimiz gibi özgürce hareket edebiliriz. Seyahat edebilir ya da uzak yerlere seyahat planları yapabiliriz, yeni bir eğitime başlamak için de karşımıza bir fırsat çıkabilir. Ay Yay burcundayken mavi ve lacivert renkleri fazla enerjimizi dengeleyebilir.

31 Ekim Perşembe 18:41 itibariyle iletişim gezegeni Merkür Akrep burcunda retro yapmaya başlayacak, 20 Kasım’a kadar sürecek olan bu dönemde özellikle iletişim hayatımıza ve teknolojiyle ilgili her konuya çok dikkat etmemiz gerekiyor.

Önemli bir imza atmak için de acele etmemeliyiz, bu dönem kandırılmalara ve alınan kararlardan pişmanlık duymaya açık bir dönem olduğu için her konuyu karar vermeden önce detaylı bir şekilde araştırmalı ve tam emin olmadan harekete geçmemeliyiz.

Merkür retrosu en çok burcu, yükseleni ya da Ay burcu Akrep, Boğa, Aslan ve Kova olanları etkileyebilir, bu dönemde herkesin hayatının bir alanında yavaşlama olabilir bu yüzden en iyisi bu dönemi araştırma ve gözlem yaparak geçirmek olacaktır.

Cuma ve hafta sonu Ay Oğlak burcunda ilerleyecek ve gündemimizde ailemiz ile iş hayatımız olacak. Aile ve iş arasında kalmamak için çok dikkatli olmamız gerekebilir. Yapılması gereken rutin işleri bir düzene koyup sistemli bir şekilde çalışmak en doğrusu olacaktır.

Maddi konulara da daha fazla yoğunlaşabilir ve geleceğimizi daha fazla düşünebiliriz. Ay Oğlak burcunda ilerlerken gece mavisi ve siyah renkleri enerjimizi dengeleyebilir.

Haberin Devamı

1 Kasım Cuma 23:25 itibariyle aşk gezegeni Venüs Yay burcunda ilerlemeye başlayacak, 26 Kasım’a kadar sürecek olan bu dönemde özellikle burcu, yükseleni ya da Ay burcu Yay olanlar daha şanlı ve dikkat çekici olabilirler. Bu dönemde seyahat planları yapılabilir, yeni yerler keşfedilerek yeni insanlarla tanışılabilir. Aynı zamanda yeni bir spor ya da hobi için eğitime başlanabilir.

ŞANSLI BURÇLAR

AKREP, BOĞA, YENGEÇ, YAY, ASLAN, KOÇ

BURÇ ŞARKILARI

KOÇ: BARAKKA – ALEVLER İÇİNDEYİM

BOĞA: SILA – KARANFİL

İKİZLER: DERYA ULUĞ – AH ZAMAN

YENGEÇ: FERİDE HİLAL AKIN – YOK YOK

ASLAN: ECE SEÇKİN – GEÇMİŞ ZAMAN

BAŞAK: SİMGE – AS BAYRAKLARI

TERAZİ: FERHAT GÖÇER – SÖNMEK BİLMİYOR

AKREP: AYŞE HATUN ÖNAL – EFSANE

YAY: ZEYNEP BASTIK – YOL

OĞLAK: HANDE ÜNSAL - NERDESİN

KOVA: BERKAY - AYRILMAM

BALIK: MELİS BİLEN – PAMUK KALPLİM

Sıradaki haber yükleniyor...
holder