Mine Ayman 30 Eylül - 6 Ekim haftası hangi burcu neler bekliyor?
HABERİ PAYLAŞ

30 Eylül - 6 Ekim haftası hangi burcu neler bekliyor?

Merhaba,

Pazartesi günü 12:42 itibariyle Ay Akrep burcunda ilerlemeye başlayacak ve enerjimiz artacak. Çok hırslı, kararlı ve tutkulu olabilir, aklımıza koyduğumuzu hayata geçirebiliriz. Derin konular ilgilerimizi çekebilir ve bu alanlarda araştırmalar yapabiliriz. Hislerimiz çok kuvvetli olabilir, içimize doğanlar gerçekleşebilir.

Pazartesi akşam saatlerinde Akrep burcundaki Ay ile Boğa burcundaki Uranüs arasında gerçekleşecek sert açı ani, bir haber almamıza ve şaşırmamıza sebep olabilir. Özellikle kadınlarla ilgili konulara daha fazla dikkat etmemiz gerekebilir!

Haberin Devamı

Salı günü de Ay Akrep burcunda ilerleyecek ve ekim ayına tutku dolu bir başlangıç yapacağız. Ay Akrep burcundayken yeşil ve turkuaz renkleri enerjimizi dengeleyebilir.

Bu hafta çarşamba, perşembe ve cuma günleri Ay Yay burcunda ilerleyecek, meraklı bir ruh hali içinde yeni şeyler öğrenebilir ve hareket halinde olabiliriz. Yeni bir eğitime ya da spora başlayabiliriz. Özellikle doğada daha fazla zaman geçirebilir ve uzun yürüyüşler yapabiliriz. Seyahat planı yapabilir, yeni yerler keşfedip farklı insanlarla tanışabiliriz. Ay Yay burcundayken mavi ve lacivert renkleri fazla enerjimizi dengeleyebilir.

Merkür ve Mars burç değiştiriyor

30 Eylül - 6 Ekim haftası hangi burcu neler bekliyor

3 Ekim Perşembe 11:14 itibariyle iletişim gezegeni Merkür Akrep burcunda ilerlemeye başlayacak ve düşüncelerimiz derinleşecek. Burcu ya da yükseleni Akrep olanların bu dönemde düşünceleri derinleşebilir ve hisleri güçlenebilir.

3 Ekim'de saat 23:40 itibariyle dönüşüm gezegeni Plüton Oğlak burcunda retrosunu bitirip ilerlemeye başlayacak. 2024 sonuna kadar Oğlak burcunda ilerleyecek olan Plüton, hayatımızın bir alanında köklü bir dönüşüm yaşamamıza etki edecek.

4 Ekim Cuma 07:22 itibariyle Mars artık Terazi burcunda ilerlemeye başlayacak. 19 Kasım’a kadar sürecek olan bu dönemde her türlü ilişkimiz gündemimizde olabilir, girişimlerimizde daha tedbirli ve mantıklı olabilir, yeni stratejiler yapabiliriz. Özellikle burcu ya da yükseleni Terazi olanlar bu dönemde yaptıklarıyla daha fazla dikkat çekebilirler.

Haberin Devamı

Hafta sonu Ay Oğlak burcunda ilerleyecek. Gündemimizdeki konular aile, iş ve para odaklı olabilir, geleceğimizi daha fazla düşünmeye başlayabiliriz. Düşüncelerimiz ciddileşebilir, önemli konulara yoğunlaşarak ailemiz ve geleceğimizle ilgili plan yapabiliriz. Yatırım yapmak isteyebilir, maddi fırsatlar yakalayabiliriz. Ay Oğlak burcundayken gece mavisi ve siyah renkleri enerjimizi dengeleyebilir.

Haftanın şanslı burçları: Terazi, Kova, İkizler, Akrep, Yengeç ve Balık.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder