Mine Ayman Aşk hayatında şansınız dönüyor
HABERİ PAYLAŞ

Aşk hayatında şansınız dönüyor

Haberin Devamı

Merhaba, haftaya Boğa burcunun enerjisiyle biraz yavaş ve keyfimize düşkün bir şekilde başlıyoruz çünkü Ay Boğa burcunda. Merkür geri hareketine Balık burcunda devam ettiği için geçmişe özlem duyabiliriz, eski anılar aklımızı sürekli meşgul edebilir, melankoliye karşı dikkatli olmakta fayda var. Merkür dışında Mars ve Satürn de geri harekette olduğu için hala işleriniz yavaş ilerliyor ya da bir türlü beklediğiniz haberler gelmiyor olabilir, 4 Nisan’da Merkür’ün düzelmesi ve sonrasında 14 Nisan’da Mars’ın düzelmesiyle hayatımız daha hareketlenecek ve renklenecek. Bu haftanın güzel haberler alacağınız bir hafta olmasını dilerim.

26 Mart Pazartesi; Ay Boğa burcunda, burcu ya da yükseleni Boğa olanlar kendilerini çok daha iyi ve şanslı hissedebilirler. Aynı zamanda Venüs de Boğa burcunda olduğu için, burcu ya da yükseleni Boğa olanlar aşk ya da sosyal hayatlarında çok daha şanslı ve çekici olacaklar. Ay Boğa’da olduğu için keyfimize düşkün olabilir, evden çıkmak istemeyebilir ya da doğayla baş başa kalmak isteyebiliriz.

Ay Boğa’dayken dikkat edilecek durumlar;

*Boğaz ağrısı ve ses kısıklığı.
*Diş operasyonları.
*Gürültü.
*Aşırı yemek ve kilo alımı.

Bu hafta Pazartesi günü hayatımıza mutlaka “kırmızı” ve “turuncu” renklerini bir şekilde sokmaya çalışalım. Ay Boğa’dayken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu renkleri kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir.

27 Mart Salı, 28 Mart Çarşamba, 29 Mart Perşembe; 27 Mart Salı günü saat 13:45 itibariyle Ay İkizler burcunda ilerleyecek, iletişim her ne kadar Merkür geri harekette olsa da yine de biraz olsun hızlanabilir, birçok haber alınabilir. Çok fazla telefon konuşması yapmak ya da toplantılara katılmak zorunda kalabiliriz. Merkür geri harekette olduğu için yanlış anlamalara karşı çok dikkatli olmalıyız, konuştuğumuz her cümleyi iyice hesaplamamız gerekir. Burcu ya da yükseleni İkizler olanlar kendilerini çok daha iyi hissedebilir ve dikkat çekici olabilirler.

Ay İkizler’deyken dikkat edilecek durumlar;

*Kararsızlık.
*Gevezelik.
*Dedikodu.
*Yalancılık.

Bu hafta Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri “turuncu” rengini bir şekilde hayatınıza sokmaya çalışın. Ay İkizler’deyken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu rengi kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir.

30 Mart Cuma; Ay Yengeç burcunda ilerlemeye başladı, burcu ya da yükseleni Yengeç olanlar kendilerini çok daha iyi hissedebilirler. Ay Yengeç’teyken evimize ya da evimiz gibi gördüğümüz ortamlara daha düşkün olabiliriz. Daha duygusal ve içe kapanık olma durumlarına karşı hazırlıklı olmalıyız. Ay Yengeç’teyken daha fazla hassas ve alıngan olunduğu için, yanlış anlamalara ve duygusal patlamalara karşı daha dikkatli olmalıyız! Ailemize ya da sevdiklerime karşı daha düşkün ve koruyucu olabiliriz, aile içi sorunlarla ilgilenmeniz gerekebilir!

Ay Yengeç’teyken dikkat edilecek durumlar;


*Aşırı duygusallık ve alınganlık.
*İçe kapanıklık.
*Moralsizlik ve huzursuzluk.
*Midede yanma ve hazımsızlık.

Bu hafta, Cuma ve Cumartesi günleri “turuncu”, “sarı” ya da “beyaz” renklerini bir şekilde hayatınıza sokmaya çalışın. Ay Yengeç’teyken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu rengi kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder