Mine Ayman Ay'ın Akrep burcundaki enerjisi
HABERİ PAYLAŞ

Ay'ın Akrep burcundaki enerjisi

Haberin Devamı

Merhaba, haftaya Ay’ın Akrep burcundaki enerjisiyle ve Güneş Tutulmasının etkisiyle oldukça güçlü bir başlangıç yapabilir ve hayatımızın bir alanında dönüşüm yaşamaya başlayabiliriz. Planlarınızın ve beklentilerinizin istediğiniz gibi gerçekleşeceği bir hafta yaşamanızı diliyorum.

4 Kasım Pazartesi;
Ay Akrep burcunda seyrine devam edeceği için burcu ya da yükseleni Akrep, Yengeç ve Balık olanlar kendilerini daha güçlü hissedebilirler. Ay Akrep burcundayken duygularımızı çok yoğun yaşar ve tepkilerimizi çok sert bir şekilde gösterebiliriz! Çok tutkulu ve kararlı olacağımız için aklımıza koyduğumuz şeyi mutlaka yapmak isteriz. Kıskançlık ve sahiplenme duyguları çok yoğun olacağı için ilişkilerde krizler yaşanabilir, olayları abartmamaya dikkat etmeliyiz! Aşkınızı çok yoğun yaşayabilir ve sevgilinizle özel anlar geçirebilirsiniz. Parasal konularda daha dikkatli ve mantıklı hareket edebilirsiniz.

Ay Akrep’teyken dikkat edilecek durumlar;

*Aşırı kıskançlık ve hırs.
*Sinirlilik ve kavgacılık.
*Cinsel hayata aşırı düşkünlük.

Bu hafta, pazartesi günü “yeşil”, “mavi” ya da “turkuaz” rengini hayatımıza bir şekilde sokmaya çalışalım. Ay Akrep’teyken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu renkleri kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir.

5 Kasım Salı & 6 Kasım Çarşamba; Ay Yay burcunda seyrine devam edecek, burcu ya da yükseleni Yay, Aslan ve Koç olanlar kendilerini daha şanslı ve keyifli hissedebilirler. Ay Yay burcundayken daha pozitif ve inançlı olabilir, olaylara farklı açılardan bakıp yaratıcı çözümler bulabiliriz. Ay Yay burcundayken aile ve akrabalarla olan ilişkiler daha yoğun ve keyifli olabilir. Ayrıca arkadaşlarla görüşmek ve sosyal ortamlara girmek için karşımıza güzel fırsatlar çıkabilir. Uzun ya da kısa bir yolculuğa çıkmak, yeni mekanlar keşfedip yeni insanlarla tanışmak çok iyi gelecek ve moralinizi düzeltecektir. Tatil planı yapmak için de uygun günlerdeyiz. Açık havada vakit geçirmek ve bacaklarınızı zorlamayacak şekilde spor yapmak sağlığınıza iyi gelecektir. Salı günü saat 10:30 itibariyle aşk gezegeni Venüs Oğlak burcunda ilerlemeye başlayacak ve ilişkilerimize ciddiyet gelecek. Var olan ilişkilerimiz daha da güçlenebilir ve ileriye dönük planlar yapılabilir. Ailemizle daha fazla ilgilenebilir ve sağlam bağlar kurabiliriz.

Ay Yay’dayken dikkat edilecek durumlar;

*Gevezelik.
*Sorumsuzluk.
*Sinirlilik ve kavgacılık.
*Aşırı spor ve bedeni yormak.

Bu hafta, Salı ve Çarşamba günleri “mavi” rengini hayatımıza bir şekilde sokmaya çalışalım. Ay Yay’dayken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu rengi kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir.

7 Kasım Perşembe & 8 Kasım Cuma;
Ay Oğlak burcunda seyrine devam edecek, burcu ya da yükseleni Oğlak, Başak ve Boğa olanlar kendilerini daha güçlü hissedebilirler. Ay Oğlak burcundayken iş hayatımıza daha kolay adapte olur, işlerimizi büyük bir hırs ve çalışkanlıkla tamamlayabiliriz. Özellikle aile ve evle ilgili konular ön plana çıkabilir, geleceğimizi daha fazla düşünebiliriz. Yeni bir ev almak, taşınmak ya da yatırım yapmak için uygun günlerdeyiz. Maddi konulara daha fazla yoğunlaşabilir, yeni para kaynakları için araştırma ve planlama yapabiliriz. Ruh halimiz fazla ciddi olabileceği için, eğlenceli ortamlar ilgimizi çekmeyebilir ve ilişkilerimizde mesafeli olabiliriz. Karamsarlığa karşı dikkatli olmalı ve geleceğe umutla bakmaya çalışmalıyız. Perşembe günü saat 07:04 itibariyle bolluk gezegeni Jüpiter Yengeç burcunda geri hareketine başlayacak ve geçmişte kaçırdığımız fırsatlar tekrar karşımıza çıkmaya başlayacak. Bu fırsatları bu kez değerlendirebilir ve güzel kazançlar elde edebiliriz.

Ay Oğlak’tayken dikkat edilecek durumlar;

*İnatçılık.
*Kıskançlık.
*Karamsarlık.
*İşkoliklik.

Bu hafta Perşembe ve Cuma günleri gece mavisi olarak da bilinen “çivit mavi” rengini hayatımıza bir şekilde sokalım. Ay Oğlak’tayken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu rengi kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder