Mine Ayman Ay'ın Balık burcundaki etkisine dikkat!
HABERİ PAYLAŞ

Ay'ın Balık burcundaki etkisine dikkat!

Merhaba, pazartesi ve salı günleri haftaya Ay’ın Balık burcundaki etkisi ile duygusal ve hassas bir başlangıç yapabilir, geçmiş günlere özlem duyabiliriz. Eski anılar aklımıza gelebilir, eski sevgili ya da eski bir dosta ihtiyaç duyabiliriz.

Romantik ve duygusal olacağımız için, eğer yalnız değilsek sevdiğimiz kişiyle keyifli ve özel zamanlar geçirebiliriz. Yaratıcılığımız da çok fazla olacağı için, özellikle sanatsal konularda çok başarılı olabiliriz.

Ay Balık burcundayken mor rengi huzur verebilir, kırmızı ise enerjimizi arttırabilir. Çarşamba ve Perşembe günleri ise Ay enerji dolu Koç burcunda ilerleyecek ve daha hızlı kararlar alabileceğiz.

Aklımıza eseni yapmak isteyebilir, cesur hareketlerde bulunabiliriz ama yanlış kararlar almamak için dikkatli olmak ve iyi düşünmek gerekebilir. Yeni bir ilişkiye ya da işe başlamak için kendimizi hazır hissedebilir, güzel başlangıçlar yapabiliriz.

Ay Koç burcundayken kırmızı rengi enerjimizi ve çekiciliğimizi arttırabilir. 8 Temmuz Çarşamba saat 21:52 itibariyle iletişim gezegeni Merkür Yengeç burcunda ilerleyecek ve ailemiz ya da evimizle ilgili konular daha fazla gündemimizde olacak.

Evlilik planı yapmak, ev ya da arsa almak, taşınmak ve ev dekorasyonunu yenilemek için uygun günlerde olacağız, bu dönem 23 Temmuz’a kadar sürecek.

Cuma ve cumartesi günleri ise Ay Boğa burcunda ilerleyecek, keyfimize düşkün olacağımız bu günlerde kendimizle daha fazla ilgilenmek isteyebiliriz.

Kişisel bakımımızla ilgilenmek, evde ve sevdiklerimizin yanında keyif yapmak ve güzel onlara güzel yemekler hazırlamak için uygun günler. Ay Boğa burcundayken kırmızı, turuncu, narçiçeği ve mercan renkleri enerjimizi arttırabilir.

Haberin Devamı

KOÇ: Parasal konularda şanslı olacağınız bu hafta elinize geçecek olan kazançları doğru bir yatırım için kullanabilirsiniz.

BOĞA: İletişim dünyanızın canlanacağı bu hafta kardeşlerinizle ya da yakın akrabalarınızla daha fazla görüşebilir ve kısa yolculuklar yapabilirsiniz.

İKİZLER: Ev hayatınıza yöneleceğiniz bu hafta evde yenilikler yapabilir, huzura daha fazla önem verebilir ve sevdiğiniz kişiye daha fazla zaman ayırabilirsiniz.

Haberin Devamı

YENGEÇ: Aşk hayatınızda canlanma yaşayabilir, güzel bir teklif alabilir ya da uzun zamandır beklediğiniz bir telefonun gelmesi ile havalara uçabilirsiniz.

ASLAN: Beraberliğinizde ciddi bir adım atabilir, ilişkinizi daha ileri bir boyuta taşımak için önemli bir karar alabilirsiniz.

BAŞAK: Kendinizi güzel bir ilişkinin içinde bulabilir, sevildiğinizi hissedebilir ve güven duyacağınız kişiyle karşılaşabilirsiniz.

TERAZİ: Başkalarından elde ettiğiniz kaynaklarla ilgili bazı sıkıntılar yaşayabilir ve bunları çözmek için harekete geçebilirsiniz.

AKREP: Tatil planı yapabilir, hatta hızlı bir karar alıp kısa süreliğine bile olsa bir seyahate çıkıp kafanızı dinleyebilirsiniz.

YAY: Kariyerinize yoğunlaşacağınız bu hafta yeni bir işe ya da yeni bir göreve başlayabilir, sorumluluklarınız artacağı için stres yaşayabilirsiniz.

OĞLAK: Arkadaşlarınızla çok fazla vakit geçirebilir, onları dertlerinizle yorabilir ve stresinizi çok fazla yansıtabilirsiniz.

Haberin Devamı

KOVA: Duygusal anlamda zor günler geçirebilir, iç dünyanıza çekilebilir ve yalnız kalıp hayatınızı sorgulamak zorunda kalabilirsiniz.

BALIK: Kendinize yöneleceğiniz bu hafta canlanabilir, arkadaşlarınızla sosyal ortamlarda daha fazla vakit geçirebilir ve çevrenizi genişletebilirsiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder