Mine Ayman Ay'ın İkizler burcundaki etkisi
HABERİ PAYLAŞ

Ay'ın İkizler burcundaki etkisi

Haberin Devamı

Merhaba, pazartesi günü Ay’ın İkizler burcundaki etkisi ile haftaya oldukça sosyal başlayabilir ve yoğun bir iletişim trafiğine girip işlerimizi özellikle konuşarak halledebiliriz. Yeni anlaşmalar imzalamak ya da seyahat planı yapmak için karşımıza güzel fırsatlar çıkabilir.

Ay İkizler burcundayken turuncu rengi pozitif enerjimizi ve iletişim gücümüzü daha da arttırabilir. Salı, çarşamba ve perşembe günleri Ay Yengeç burcunda ilerleyecek ve gündemimizde vatan, aile, ev, evlilik gibi konular olacak.

Ay Yengeç burcundayken turuncu, sarı, beyaz ve gümüş renkleri enerjimizi arttırabilir. Salı günü aşk gezegeni Venüs ve disiplin gezegeni Satürn arasındaki sert açı, özellikle aşkla ilgili konularda baskı yaşamamıza ve ilişkide önemli bir sorunun gündeme gelmesine sebep olabilir! Çarşamba günü de mücadele gezegeni Mars ve dönüşüm gezegeni Plüton arasındaki sert açı, ciddi güç savaşlarını işaret ediyor.

Bu hafta bazı ilişkiler güç savaşları yüzünden bitebilir, ani kopmalar yaşanabilir ve hayatımızda önemli bir gelişme olabilir. Perşembe günü saat 04:24’de Yengeç burcunda gerçekleşecek

Yeni Ay, özellikle ev ya da aile hayatımızla ilgili yeni bir karar almamıza sebep olabilir. Bir bitiş ya da tamamlanma yaşayabilir, Yeni Ay’dan birkaç gün sonra aldığımız bir kararı hayata geçirebiliriz.

Burcu ya da yükseleni Yengeç, Oğlak, Koç ve Terazi olanlar Yeni Ay’dan daha fazla etkilenebilir ve bir dönüşüm yaşayabilirler. Cuma ve Cumartesi günü Ay Aslan burcunda ilerleyecek ve enerjimiz artacak. Bayramı sevdiklerimize jestler yaparak geçirmek isteyebiliriz. Beğenilmek, sevilmek ve onaylanmak için abartılı davranışlar yapabiliriz. Lükse olan düşkünlüğümüz artabilir, bu yüzden aşırı para harcamaya karşı dikkatli olmamız gerekebilir! Ay Aslan burcundayken sarı ve altın sarısı çekiciliğimizi arttırabilir.

KOÇ: Bu hafta arkadaşlarınızla sorun yaşayabilir, özellikle yakın çevrenizdeki erkeklerden beklediğiniz desteği göremeyip hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz.

BOĞA: Önemli insanlarla tanışabileceğiniz bu hafta, yeni ortamlara girebilirsiniz ama özellikle kadınlarla beklenmedik gerginlikler yaşayabilirsiniz, dikkat!

İKİZLER: İş hayatınızda gizli bir düşmanınız tarafından zarar görebilir ya da kandırılabilirsiniz. İç dünyanıza ve sezgilerinize yönelmeniz faydalı olabilir.

YENGEÇ: Bu hafta kendi değerinizi anlayabilir, size zarar veren ilişkileri tamamen bitirme kararı alıp, her anlamda yenilenmeye başlayabilirsiniz.

ASLAN: İletişim dünyanızda canlanma olabilir, yeni bağlantılar kurarak atağa geçebilir ve yeni anlaşmalar yapabilirsiniz.

BAŞAK: Ev hayatınızda değişiklik yapabilir, taşınabilir ya da var olan düzeninizde yenilenmeler yapabilirsiniz. Ailenizle daha fazla ilgilenmeniz gerekebilir.

TERAZİ: Aşk hayatınızla ilgili beklenmedik bir gelişme yaşayabilir ve çok şaşırabilirsiniz. İlişkilerde ani bitiş ya da başlangıçlara açık bir haftadasınız.

AKREP: Aşk hayatınızda güzel bir gelişme sizi bekliyor, yeni bir ilişkiye başlayabilir ve size huzur verip yaralarınızı iyileştirecek biriyle karşılaşabilirsiniz.

YAY: Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir hafta sizi bekliyor, aşırı çalışarak ve stres yaparak kendinizi çok fazla yorabilir ve hasta olabilirsiniz!

OĞLAK: Maddi konularda sıkıntı yaşayabilir ve özellikle alacaklarınızı tahsil etmekte sorun yaşayabilirsiniz. Sert tartışmalar ilişkilerinizi kopartabilir.

KOVA: İletişim hayatınızda özellikle kadınlarla ciddi sorunlarla uğraşabilir ve ilişkilerinizde ani bitişler yaşayabilirsiniz. Ani bir yolculuğa çıkabilirsiniz.

BALIK: Kariyerinizle ilgili güzel bir gelişme yaşayabilir, yeni bir işe başlayıp önemli bir sorumluluk alabilirsiniz. İş hayatınızla ilgili iyileşme yaşayacaksınız.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder