Mine Ayman Ay'ın Koç burcundaki pozitif enerjisi
HABERİ PAYLAŞ

Ay'ın Koç burcundaki pozitif enerjisi

Haberin Devamı

Merhaba, hafta sonunu Ay’ın Koç burcundaki pozitif enerjisi altında oldukça hareketli ve yoğun geçirebiliriz. Yeni başlangıçlar için karşımıza güzel fırsatlar çıkabilir. Planlarınızı istediğiniz gibi gerçekleştirebileceğiniz ve eğlenebileceğiniz bir hafta sonu yaşamanızı diliyorum.

27 Temmuz Cumartesi & 28 Temmuz Pazar; Ay Koç burcunda seyrine devam edecek, burcu ya da yükseleni Koç, Aslan ve Yay olanlar kendilerini çok daha keyifli ve şanslı hissedebilirler. Ay Koç burcundayken enerjimiz yenilenir, kendimizi çok güçlü ve cesur hissedebiliriz. Hareket halinde olmak isteyebilir, yerimizde duramayıp birçok şeyi aynı anda yapmak isteyebiliriz. Ruh halimiz çocuksu ve meraklı olabilir, deneyimlere açık olabiliriz. Çok çabuk sinirlenebileceğimiz için tartışmalara açık olabiliriz ama çabuk sinirlendiğimiz gibi sakinleşmemiz de kolay olur. Aşk hayatımızda hareket yaşanabilir, yeni bir aşka yelken açabilir ya da var olan ilişkimizde yeni bir heyecan yaşayabiliriz.

Ay Koç’tayken dikkat edilecek durumlar;

*Aşırı sinirli olma ve kavgacı ruh hali.
*Acele karar verme.
*Tehlikeli konularda fazla cesur olma ve risk alma.
*Sakarlıklara ve kazalara yatkın olma.

Bu hafta sonu hayatımıza mutlaka Kırmızı rengini bir şekilde sokmaya çalışalım. Ay Koç’tayken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu rengi kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder