Mine Ayman Beklenen haberler geliyor!
HABERİ PAYLAŞ

Beklenen haberler geliyor!

Haberin Devamı

Merhaba, oldukça keyifli ve hareketli geçecek bir hafta sonu bizi bekliyor. Ay İkizler burcunda ilerlediği için kafamız ve ellerimiz çok yoğun bir şekilde çalışabilir, birçok işi hızlı bir şekilde halledebiliriz.

Merkür gezegeni de düzgün hareketine başladığı için iletişim sorunları ortadan kalkabilir ve beklediğimiz haberler gelmeye başlayabilir. Keyifli haberler alacağınız bir hafta sonu yaşamanızı dilerim.

11 Ağustos Cumartesi & 12 Ağustos Pazar; Ay İkizler burcunda olduğu için oldukça neşeli ve hareketli olabilir, birçok işi hızlı bir şekilde bitirebiliriz. Özellikle burcu ya da yükseleni İkizler, Terazi ve Kova olanlar kendilerini çok daha iyi hissedebilirler. Ay İkizler’deyken kısa yolculuklar çok keyifli geçebilir, insanlarla iletişim kurmak daha kolaylaşabilir.

Arkadaşlık ilişkilerimizi geliştirebileceğimiz bu hafta sonunu bol bol konuşarak geçirebiliriz. Ay İkizler burcundayken yazma gücümüz de artacaktır, yazmak istediğimiz ne varsa şimdi başlamak için tam zamanı olabilir. Ayrıca her türlü hobiye başlamak için de uygun günlerdeyiz.

Ay İkizler’deyken dikkat edilecek durumlar;


*Kararsızlık.
*Gevezelik.
*Dedikodu.
*Yalancılık.

Bu hafta sonu “turuncu” rengini bir şekilde hayatınıza sokmaya çalışın. Ay İkizler’deyken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu rengi kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder