Mine Ayman Ciddi ilişkilere başlamak için bekleyin
HABERİ PAYLAŞ

Ciddi ilişkilere başlamak için bekleyin

Herkese merhaba, haftaya Ay Boğa burcundayken güven arayışı içinde başlıyoruz, işlerimiz sağlam bir şekilde ama yavaş ilerleyebilir. Neptün Balık burcunda ilerlemeye başladığı için, genel anlamda herkes çok daha fedakar, uyumlu ve yardımsever olacak. İstediklerimizin gerçekleşeceği bir hafta olması dileğiyle…

30 Ocak Pazartesi;
saat 08:30’da Ay Boğa burcunda hareket etmeye başlayacak. Haftaya Boğa burcunun güven veren enerjisiyle başlayacağız. Kendimizi güvende hissetmek ve risksiz işlere girmek isteyeceğiz. Burcu ya da yükseleni Boğa, Başak ve Oğlak olanlar kendilerini daha iyi ve şanslı hissedecekler.

31 Ocak Salı; Ay Boğa burcundaki seyrine devam edecek. Parasal konularla ilgili gelişmeler yaşayabiliriz, paramızı doğru değerlendirebileceğimiz günlerdeyiz.

Ay Boğa’dayken dikkat edilecek durumlar;

*Boğaz ağrısı ve ses kısıklığı.
*Diş operasyonları.
*Gürültü.
*Aşırı yemek ve kilo alımı.

Bu hafta Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri hayatımıza mutlaka “kırmızı” ve “turuncu” renklerini bir şekilde sokmaya çalışalım. Ay Boğa’dayken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu renkleri kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir.

Haberin Devamı

1 Şubat Çarşamba; saat 21:17’de Ay İkizler burcunda hareket etmeye başlayacak. Burcu ya da yükseleni İkizler, Terazi ve Kova olanlar kendilerini çok daha iyi hissedecek ve şanslı olacaklar.

2 Şubat Perşembe & 3 Şubat Cuma; Ay İkizler burcundaki seyrine devam edecek. İletişimimiz artacak, telefonumuz her zamankinden daha fazla çalacak. Çok fazla konuşabilir ya da çok fazla konuyu konuşarak çözmeye çalışabiliriz. Arkadaşlarla vakit geçirmek için, seyahate çıkmak ve yeni birileriyle tanışmak için harika zaman ama kalıcı olmasını istediğiniz ciddi bir işe Ay İkizler’deyken başlamamanızda fayda var. Ay İkizlerdeyken eğlenebiliriz ama ciddi konularda büyük kararsızlık yaşayacağımız için, bu günlerde önemli karar almamakta fayda var.

Ay İkizler’deyken dikkat edilecek durumlar;

*Kararsızlık.
*Gevezelik.
*Dedikodu.
*Yalancılık.

Haberin Devamı

Bu hafta, Perşembe ve Cuma günleri “turuncu” rengini bir şekilde hayatınıza sokmaya çalışın. Ay İkizler’deyken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu rengi kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder