Mine Ayman DİKKAT! Merkür geri hareketi başlıyor
HABERİ PAYLAŞ

DİKKAT! Merkür geri hareketi başlıyor

Merhaba, haftaya sabah 07:12’de gerçekleşecek olan Boğa burcundaki Yeni Ay enerjisi ile başlayacağız ve hayatımızın bir alanında yenilenme kararı alacağız. Önümüzdeki birkaç gün içinde aldığımız yeni kararları hayata geçirebilir, belirsiz konuları netleştirebiliriz. Özellikle burcu ya da yükseleni Boğa ve Akrep olanlar yapacakları yeni başlangıçlarla dikkat çekebilirler.

Pazartesi günü saat 12:27 itibariyle Ay İkizler burcunda ilerleyecek ve iletişim dünyamız hızlanacak, yeni görüşmeler yapabilir ve yeni anlaşmalara imza atabiliriz ama 20 Mayıs itibariyle İkizler burcunda Merkür geri hareketi başlayacağı için yeni anlaşma yaparken çok dikkatli olmak ve şartları iyice incelemek faydalı olacaktır. Salı ve çarşamba günleri de Ay İkizler burcunda olacağı için çok fazla konuşma ve yazışma yapabiliriz. Ay İkizler burcundayken turuncu rengi enerjimizi ve iletişim gücümüzü arttırabilir. Perşembe ve cuma günleri ise Ay Yengeç burcunda ilerleyecek, özellikle ailemizle ilgili konular gündemimizde olacak. Evimizi güzelleştirmek, taşınmak ve sevdiklerimizle bir arada olmak için güzel günlerde olabiliriz. Ay Yengeç burcundayken sarı, beyaz ve gümüş renkleri enerjimizi dengeleyebilir.

Haberin Devamı

21 Mayıs Perşembe günü saat 11:45 itibariyle Güneş İkizler burcunda ilerlemeye başlayacak ve burcu ya da yükseleni İkizler olanlar her alanda dikkat çekmeye başlayacaklar. Merkür geri hareketi İkizler burcunda gerçekleştiği için, bu dönemde yeni yapılan anlaşmalara ve özellikle kuracağımız yeni iletişim alanlarına çok dikkat etmek gerekebilir.

11 Haziran’a kadar sürecek olan bu Merkür geri hareketi döneminde her duyduğumuza inanmamalı ve doğruluğunu araştırmadan hareket etmemeliyiz! Hafta sonu Ay Aslan burcunda ilerleyecek ve enerjimiz artacak. Sosyal ortamlarda vakit geçirmek için planlar yapabilir ve sevdiklerimize jestler yapabiliriz. Ay Aslan burcundayken altın sarısı enerjimizi ve çekiciliğimizi arttırabilir.

KOÇ: Eski bir konu bu hafta beklenmedik bir şekilde karşınıza çıkabilir ve çözmek için harekete geçebilirsiniz.

BOĞA: Eskiye özlem duyacağınız bu hafta, eski giyim tarzınıza ya da eski çevrenize dönmek için harekete geçebilirsiniz.

İKİZLER: İletişim dünyanız çok hızlanabilir ve herkes tarafından aranan bir insan olabilirsiniz. Yoğun bir tempo sizi bekliyor.

YENGEÇ: Sevdiklerinizle iletişiminizi arttıracağınız bu hafta, onların isteklerini gerçekleştirebilmek için maddi manevi her şeyinizi ortaya serebilirsiniz.

ASLAN: Aşk hayatınızda canlanma yaşayabilir, eski bir ilişkiniz yeniden başlayabilir ve bu kez kendinizi çok daha keyifli hissedebilirsiniz.

BAŞAK: İlişkiniz içinde yenilenme yaşayabilir, iletişim tarzınızı değiştirip daha pozitif davranarak hayatınıza renk katabilirsiniz.

TERAZİ: İş hayatınızda büyük bir yoğunluk sizi bekliyor. Yeni görevler alabilir ve bunları gerçekleştirmek için oldukça yorulabilir ama üstesinden gelebilirsiniz.

AKREP: Kendinizi ilişkinize adayabilir, sevgilinizle daha fazla vakit geçirebilir ve onun mutluluğu için güzel planlar yapabilirsiniz.

YAY: Maddi konularda bazı sıkışıklıklar yaşayabilir ve bu yüzden huzursuz olabilirsiniz. Beklediğiniz gelirlerde gecikme yaşanabilir.

OĞLAK: Seyahat planı yapabilir ve ani bir kararla bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Yeni yerler görmek ve yeni insanlarla tanışmak size iyi gelebilir.

KOVA: Yeni bir çevreye girebilir ve önemli insanlarla yeni iş bağlantıları yapabilirsiniz. Sosyal olup keyifli ortamlarda vakit geçirebilirsiniz.

BALIK:
Yakın çevrenizden uzaklaşmak isteyebilir ve yeni insanlarla tanışmak için harekete geçebilirsiniz. Bazı insanlarla iletişiminizi bitirebilirsiniz.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder