Mine Ayman Dikkatli olunması gereken dönem
HABERİ PAYLAŞ

Dikkatli olunması gereken dönem

Haberin Devamı

Merhaba, haftaya Merkür geri hareketi ile başlıyoruz. Bu hafta geçmişteki konular ya da geçmişteki insanlar tekrar karşımıza çıkabilir. Eğer geçmişte yarım kalmış bir konu varsa, Merkür geri hareketinde o konunun tamamlanması ile ilgili beklemediğimiz gelişmeler yaşayabiliriz. Merkür geri hareketinde iletişim yavaşlayabilir hatta ortaya yanlış anlamalar çıkabilir, bu yüzden daha dikkatli olmamız gereken bir dönemdeyiz. Güzel gelişmelerin yaşanacağı ve beklediğiniz haberlerin geleceği bir hafta yaşamanızı diliyorum.

12 Mart Pazartesi; haftaya Koç burcundaki Merkür geri hareketi ile başlıyoruz. Merkür geri hareketinde iletişim sorunları yaşanabileceği için, aldığımız kararları iki kere düşünmemizde fayda var. Mümkünse bu dönemde yeni bir işe ya da yeni bir projeye başlamamalıyız, bu dönemde yarım kalan işleri tamamlamak ve geçmişten gelen sorunları çözmek en iyisi olacaktır. Merkür geri hareketinde teknoloji ile ilgili sorunlar da çıkabilir, bilgisayar ve telefonların en çok sorun çıkarttığı dönem Merkür geri hareketinin yaşandığı dönemlerdir, bu yüzden bu süre içinde yeni bir teknoloji ürünü almamakta da fayda var! Merkür Koç burcunda hareket ettiği için, aşk ya da iş herhangi bir konuda ani karar almamakta fayda var, bu dönemde alınan acele kararlar olumsuz sonuç getirebilir! Eğer aşk hayatınızla ilgili harekete geçmek istiyorsanız, yine beklemede kalmanız en iyisi olacaktır. Merkür döneminde kafa karışık olacağı için eski sevgiliye özlem duyulabilir, yanlış karar alıp sonra pişman olmamak için bu dönem geçinceye kadar beklemede kalmak en iyisidir! Merkür geri hareketinde başlanan bir ilişki ya da herhangi bir iş, Merkür düzeldiğinde etkisini kaybedebilir, bu yüzden gerçekçi olmakta ve Merkür’ün düzeleceği 4 Nisan tarihini beklemekte fayda var.

Ay Akrep burcunda ilerlemeye devam ediyor, haftaya hırslı ve kararlı başlayabiliriz. Son dönemde en çok ne istiyorsak o konuda aşırı tutkulu ve ısrarcı olabiliriz! Burcu ya da yükseleni Akrep, Yengeç ve Balık olanlar kendilerini daha güçlü hissedebilirler. Ay Akrep’teyken hislerimiz çok güçlü olur, sezgilerimizle hareket etmek isteyebiliriz ve derin düşüncelere dalabiliriz.

Ay Akrep’teyken dikkat edilecek durumlar;

*Aşırı kıskançlık ve hırs.
*Sinirlilik ve kavgacılık.
*Cinsel hayata aşırı düşkünlük.

Bu hafta Pazartesi günü “yeşil”, “mavi” ya da “turkuaz” rengini hayatımıza bir şekilde sokmaya çalışalım. Ay Akrep’teyken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu renkleri kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir.

13 Mart Salı; saat 08:56’da Ay Yay burcunda hareket etmeye başlayacak ve daha keyifli bir güne başlayacağız. Burcu ya da yükseleni Yay, Aslan ve Koç olanlar kendilerini çok daha enerji yolu ve keyifli hissedebilirler. Neşeli olabilir, sürekli gördüğümüz herkesle sohbet etmek isteyebiliriz. Yabancılarla tanışmak ve yeni yerler keşfetmek için harika bir gün olabilir.

14 Mart Çarşamba; Ay Yay burcundaki seyrine devam edecek. Oldukça meraklı olabiliriz, Merkür’ün geri hareketiyle birlikte özellikle geçmişle ilgili konuları sorgulayabiliriz! Eğlenmek ve yeni yerleri keşfetmek için harika bir gün olabilir, kalabalık ortamlara girmek isteyebilirsiniz, özellikle eski dostlarla görüşmek için doğru bir gün olabilir.

Ay Yay’dayken dikkat edilecek durumlar;

*Gevezelik.
*Sorumsuzluk.
*Sinirlilik ve kavgacılık.
*Aşırı spor ve bedeni yormak.

Bu hafta, Salı ve Çarşamba günleri “mavi” rengini hayatımıza bir şekilde sokmaya çalışalım. Ay Yay’dayken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu rengi kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir.

15 Mart Perşembe & 16 Mart Cuma; Ay Oğlak burcunda hareket etmeye başlayacak. Hafta sonuna yaklaşırken, üzerimizdeki sorumluluklar artabilir. Kendimizi tamamen iş hayatına kaptırabilir ve aşırı çalışmak zorunda kalabiliriz. Parasal konularda gelişmeler yaşayabilir, paranızı doğru değerlendirme adına yeni bir yatırımda bulunabilirsiniz ama Merkür’ün geri harekette olduğunu unutmamalısınız. Merkür geri hareketinde herhangi bir anlaşma imzalamamakta fayda vardır çünkü yanılma ya da yanlış karar verme olasılığı oldukça yüksektir. Merkür geri hareketi kandırılmalara en açık olduğumuz dönemdir ve bu dönemde herhangi bir şeye imza atmamakta fayda vardır! İlle imza atmanız gerekiyorsa, imzaladığınız kağıdı iyice incelemeyi ihmal etmemelisiniz!

Ay Oğlak’tayken dikkat edilecek durumlar;

*İnatçılık.
*Kıskançlık.
*Karamsarlık.
*İşkoliklik.

Bu hafta Perşembe ve Cuma günleri, son dönemin moda renklerinden olan gece mavisi olarak da bilinen “çivit mavi” rengini hayatımıza bir şekilde sokalım. Ay Oğlak’tayken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu rengi kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder