Mine Ayman Dolunay haftasına dikkat
HABERİ PAYLAŞ

Dolunay haftasına dikkat

Herkese merhaba, Dolunay’ın yaşanacağı bu haftada son zamanlarda hayatımızı etkileyen önemli bir konuyla ilgili gelişme yaşayacağız. Sonuç ne olursa olsun belirsizlikten kurtulacağız ve hayatımıza daha net bir şekilde devam edebileceğiz. Umarım beklediğiniz gelişme istediğiniz gibi sonuçlanır.

6 Şubat Pazartesi;
haftaya Ay Yengeç burcundayken duygusal, çekingen ve huzursuz başlayabiliriz ama öğleden sonra pozitif enerjilerle kendimize gelebilir hatta hayatın tadını çıkartacak aktivitelerde bulunabiliriz. Saat 15:26 itibariyle Ay Aslan burcunda ilerlemeye başlayacak, kendimizi daha güçlü ve enerji dolu hissedebiliriz, işyerinde ya da sosyal hayatınızda öne çıkmak ve beğenilmek isteyebilirsiniz. Özellikle burcu ya da yükseleni Aslan, Yay ve Koç olanlar kendilerini daha iyi hissedebilirler. Yöneticilerinizi yüceltmek için uygun bir gün ama eğer yöneticinizle aranızda sorun varsa bugün bu sorun daha da belirginleşebilir ve güç savaşına girebilirsiniz!

7 Şubat Salı;
Ay Aslan burcunda ilerlemeye devam ederken Satürn gezegeni Terazi burcunda geri hareketine başlayacak ve bu geri hareket 24 Haziran’a kadar sürecek. Bu geri hareket sürecinde eski sorumluluklarınız yeniden ortaya çıkabilir ya da var olan sorumluluklarınız sizi zorlayabilir! Satürn Terazi burcunda olduğu için burcu ya da yükseleni Terazi olanları yaklaşık 2 yıldır zaten zorluyordu, şimdi bu geri hareket süresince daha da sıkıntı yaşamalarına sebep olabilir, bu dönemde yeni bir işe başlamamakta fayda var, var olan işlerinizle ilgili sorunları çözme zamanı! Bugün 23:55’de Aslan burcunda gerçekleşecek olan Dolunay özellikle burcu ya da yükseleni Aslan, Koç, Yay ve Kova burçlarını olumsuz etkileyebilir! Özellikle bu dolunayda yöneticilerle ilgili sorunlar ortaya çıkabilir, gizli olaylar netleşir ve sorunlara çözümler bulunur. Bu dolunay zamanında adaletli ve yüce gönüllü olan kazanacaktır.

Ay Aslan’dayken dikkat edilecek durumlar;
*Kendini beğenmişlik ve aşırı gurur.
*Kıskançlık ve baskı.
*Aşırı spor.
*Uykusuzluk.
*Sinirlilik, kalp ve tansiyon sorunları.

Bu hafta, Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri “sarı” rengini bir şekilde hayatımıza sokalım. Ay Aslan’dayken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu rengi kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir. Özellikle altın sarısı pırıltılı ve şık kıyafetleri giymek için, ayrıca altın sarısı aksesuarları kullanmak için uygun günlerdeyiz.

8 Şubat Çarşamba; Venüs Koç burcunda hareket etmeye başladı. 5 Mart’a kadar Koç burcunda hareket edecek olan Venüs, burcu ya da yükseleni Koç, Aslan ve Yay olanlara şans getirecek, ayrıca bu burçtan olanların cazibesi artacak ve aşk hayatları hareketlenecek. Bugün saat 19:34’de Ay Başak burcunda hareket etmeye başlayacak, akşam saatleri itibariyle daha detaylı düşünmeye başlayacağız. Burcu ya da yükseleni Başak, Boğa ve Oğlak olanlar kendileri çok daha iyi ve şanslı hissedebilirler.

Haberin Devamı

9 Şubat Perşembe & 10 Şubat Cuma; Ay Başak burcundaki seyrine devam edecek. İş hayatınız çok yoğunlaşabilir, toplantılar artabilir ve yarım kalan işleri tamamlamanız gerekebilir. Ay Başak’tayken iş hayatınızda başarılı olabilirsiniz ama özel hayatınızda birçok konu ters gidebilir. En küçük şeylere takılıp huysuzluk çıkartabilirsiniz dolayısıyla Ay Başak’tayken sevgiliyle ya da eşle ilgili planlar yapmamakta, mümkünse yalnız kalmakta ya da sadece iş toplantılarına katılmakta fayda var! 10 Şubat Cuma akşamı saat 21:56’da Ay Terazi burcuna geçecek, bu saat itibariyle aşk ve romantik konulara yoğunlaşabilir, hatta hafta sonu için sevgilinizle güzel bir plan yapabilirsiniz…

Ay Başak’tayken dikkat edilecek durumlar;
*Aşırı eleştirel olmak.
*Kıskançlık ve kavgacılık.
*Mide ve hazımsızlık sorunları.
*İlişkilerde soğukluk.

Bu hafta, Perşembe ve Cuma günleri hayatımıza “sarı” ve “yeşil” renklerini bir şekilde sokmaya çalışalım. Ay Başak’tayken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu renkleri kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder