Mine Ayman Haftaya güçlü bir başlangıç!
HABERİ PAYLAŞ

Haftaya güçlü bir başlangıç!

Merhaba, haftaya Ay’ın Aslan burcundaki etkisi ile güçlü bir başlangıç yapabilir ve özellikle kendimizle daha fazla ilgilenmek isteyebiliriz. Liderlik konularının ön planda olacağı bugün, üstlerimizle sorun yaşamamak için dikkatli olmamız gerekebilir. Planlarınızın ve beklentilerinizin gerçekleşeceği güzel bir hafta yaşamanızı diliyorum.

2 Haziran Pazartesi, 3 Haziran Salı & 4 Haziran Çarşamba; Ay Aslan burcunda seyrine devam edecek, burcu ya da yükseleni Aslan, Yay ve Koç olanlar kendilerini enerji dolu ve güçlü hissedebilirler. Ay Aslan burcundayken kendimize olan güvenimiz artar ve her konuda daha cesur davranabiliriz. Kendimize düşkün olacağımız bu günlerde sevdiklerimizden daha fazla ilgi ve sevgi bekleyebiliriz. Şımartılmak, övülmek ve beğenilmek çok fazla hoşumuza gidebilir ve tatlı dille çok rahat kandırılabilir ya da ikna edilebiliriz. Lüksümüze, keyfimize ve rahatımıza çok düşkün olacağımız için bu günlerde çalışmak çok zor gelebilir, mümkünse tatile çıkmak ya da işe biraz ara vererek eğlenceli bir şeyle uğraşmak iyi gelebilir.

Ay Aslan’dayken dikkat edilecek durumlar;

Haberin Devamı

*Kendini beğenmişlik ve aşırı gurur.
*Kıskançlık ve baskı.
*Aşırı spor.
*Uykusuzluk.
*Sinirlilik, kalp ve tansiyon sorunları.

Bu hafta Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri “sarı” rengini bir şekilde hayatımıza sokalım. Ay Aslan’dayken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu rengi kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir. Özellikle altın sarısı pırıltılı ve şık kıyafetleri giymek için, ayrıca altın sarısı aksesuarları kullanmak için uygun günlerdeyiz.

5 Haziran Perşembe & 6 Haziran Cuma; Ay Başak burcunda seyrine devam edeceği için, burcu ya da yükseleni Başak, Boğa ve Oğlak olanlar kendilerini daha şanslı ve güçlü hissedebilirler. Ay Başak burcundayken her konuda daha detaycı ve mükemmeliyetçi olur, en küçük şeyi bile çok fazla düşünerek kafamıza takabiliriz. Çok çalışkan ve becerikli bir ruh hali içinde olacağımız için, tatilde olsak bile iş düşünebilir ve yarım kalan işleri tamamlamak isteyebiliriz. Sağlıkla ilgili konuların da ön plana çıkacağı bu günlerde, doktora gidebilir ve rutin sağlık kontrollerimizi yaptırabiliriz. Temizlik ve hijyen konularına da çok önem verebilir, her şeyi temizlemek ya da yenilemek isteyebiliriz.

Ay Başak’tayken dikkat edilecek durumlar;

Haberin Devamı

*Aşırı eleştirel olmak.
*Kıskançlık ve kavgacılık.
*Mide ve hazımsızlık sorunları.
*İlişkilerde soğukluk.


Bu hafta, Perşembe ve Cuma günleri hayatımıza “sarı” ve “yeşil” renklerini bir şekilde sokmaya çalışalım. Ay Başak’tayken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu renkleri kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir.

7 Haziran Cumartesi & 8 Haziran Pazar; Ay Terazi burcunda ilerleyecek, burcu ya da yükseleni Terazi, Kova ve İkizler olanların enerjileri artacak. Ay Terazi burcundayken ikili ilişkiler daha önemli olur ve güzel dostluklar kurulabilir. Güzellik, sanat ve adaletle ilgili konular ön plana çıkabilir. Hayatımıza daha fazla güzellik katabileceğimiz bugün, sevdiğimiz kişiyle özel ve romantik anlar yaşayabiliriz. Eğer alışverişe çıkmayı planlıyorsanız, bugün çok zevkli olabilir ve doğru eşyaları satın alabilirsiniz ama aşırı para harcamaya karşı dikkatli olmanız gerekebilir! İmajınızı yenilemek ve yeni bir tarza kavuşmak istiyorsanız, aklınıza güzel ve yaratıcı fikirler gelebilir. 7 Haziran Cumartesi saat 14:57 itibariyle iletişim gezegeni Merkür Yengeç burcunda geri hareketine başlayacak. Ay sonuna kadar devam edecek olan bu dönemde yeni bir işe ya da ilişkiye başlamamak ve elektronik yeni bir eşya almamak doğru olabilir. Yanlış anlamalara karşı iletişimimize ve randevularımıza çok dikkat etmemiz gerekebilir!

Ay Terazi’deyken dikkat edilecek durumlar;

*Aşırı lüks ve alışveriş tutkusu.
*Stres ve sinirlilik.
*Tembellik ve keyfe aşırı düşkünlük.
*Vücut hassas olur, enfeksiyonlara dikkat.

Bu hafta sonu hayatımıza “yeşil” ve “pembe” renklerini bir şekilde sokmaya çalışalım. Ay Terazi’deyken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu renkleri kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder