Mine Ayman Hareketli bir başlangıç
HABERİ PAYLAŞ

Hareketli bir başlangıç

Haberin Devamı

Merhaba, hafta sonuna iletişim yoğunluğu içinde çok fazla konuşarak hareketli bir başlangıç yapabiliriz. Arkadaşlarla görüşmek ve eğlenceli aktivitelere katılmak için uygun bir hafta sonu olabilir. Planlarınızın gerçekleşeceği keyifli bir hafta sonu diliyorum.

6 Haziran Cumartesi; Ay İkizler burcunda seyrine devam edecek, burcu ya da yükseleni İkizler, Terazi ve Kova olanlar kendilerini çok daha keyifli ve özgür hissedebilirler. Ay İkizler burcundayken neşeli, sosyal ve meraklı bir ruh hali içinde olur, yerimizde durmakta zorluk çekeriz. Gezmek, eğlenmek, yeni insanlarla tanışıp sohbet etmek ve yeni bir hobiye başlamak için çok uygun bir hafta sonu bizi bekliyor. Çok fazla konuşabilir ve iletişimimizi arttırabiliriz. Birçok yeni haber alabilir ve bu haberleri bizde birilerine anlatmak isteyebiliriz. Dedikodu, yalan, kararsızlık ve sinirsel gerginliklere dikkat edersek keyifli bir hafta sonu yaşayabiliriz.

Ay İkizler’deyken dikkat edilecek durumlar;

*Kararsızlık.
*Gevezelik.
*Dedikodu.
*Yalancılık.

Bu cumartesi günü “turuncu” rengini bir şekilde hayatınıza sokmaya çalışın. Ay İkizler’deyken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu rengi kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir.

7 Haziran Pazar; Ay Yengeç burcunda seyrine devam edeceği için burcu ya da yükseleni Yengeç, Akrep ve Balık olanlar kendilerini daha güçlü hissedebilirler. Ay Yengeç'deyken daha duygusal ve sahiplenici oluruz, aynı zamanda ailemize, evimize ve vatanımıza da daha düşkün oluruz. Sevdiklerimize ve ev hayatımıza daha fazla vakit ayırmak isteyeceğimiz için, planlarımızı buna göre yapabiliriz. Yeni bir eve taşınmak, yeni bir ev almak ya da yeni bir yuva kurmak için karşımıza güzel fırsatlar çıkabilir. Ailenizle ilgili sorunlar varsa, onları çözmek için yeni fikirler üretebilir, ailenize daha fazla vakit ayırıp onların yanında olabilirsiniz. Sezgileriniz çok güçlü olacağı için, hayatınızla ilgili bazı işaretler alabilirsiniz. Sağlıkla ilgili konular ön plana çıkabilir, özellikle ailenizdeki kadınlarla ya da annenizle ilgilenmeniz gerekebilir. Mideniz de hassas olacağı için yediklerinize dikkat etmeniz ve yemeği abartmamanız faydalı olacaktır.

Ay Yengeç’teyken dikkat edilecek durumlar;

*Aşırı duygusallık ve alınganlık.
*İçe kapanıklık.
*Moralsizlik ve huzursuzluk.
*Midede yanma ve hazımsızlık.

Bu Pazar günü “turuncu”, “sarı” ya da “beyaz” renklerini bir şekilde hayatınıza sokmaya çalışın. Ay Yengeç’teyken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu rengi kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder