Mine Ayman Harika bir hafta sonuna hazır mısınız?
HABERİ PAYLAŞ

Harika bir hafta sonuna hazır mısınız?

Venüs gezegeni 15 Eylül Perşembe günü itibariyle Terazi burcunda ilerlemeye başladı ve böyle hayat daha güzelleşmeye başladı.

Aşk ve güzellik gezegeni olan Venüs en çok Terazi burcunda kendini iyi hisseder, 9 Ekim’e kadar Terazi burcunda kalacak olan Venüs hayatımıza aşk, güzellik, huzur, şans ve bereket getirecek. Özellikle burcu ya da yükseleni Terazi olanlar için çok şanslı bir ay başlıyor. Aynı zamanda burcu Kova ve İkizler olanların da şansı artacak. Haritasında güçlü bir Terazi etkisine sahip olanlar da bu şanstan yararlanacak, keyifli ve aşk dolu bir hafta sonuna hazır olun…

16 Eylül Cuma; Ay Boğa burcunda hareket edecek, burcu ya da yükseleni Boğa olanlar çok şanslı olacak. Boğa zevke, keyfe ve lükse yönelmemizi sağlayacak, hafta sonu için tatil planı yapmak isteyebilirsiniz. Bir şekilde huzurlu olmak ve keyif yapmak için uğraşacaksınız. Bugün saat 20:24’te Plüton düzgün hareket etmeye başlayacak. Eğer hayatınızda bir şeyi bitirip köklü bir değişim yapmak istiyorsanız bugün itibariyle tam zamanı olacak!

17 Eylül Cumartesi; saat 13:08’de Venüs ve Uranüs arasında karşıt açı gerçekleşecek, bu açı aşk ya da sosyal hayatımızda sürpriz gelişmeler yaşamamıza sebep olacak. Beklenmedik gelişmeler yaşayabilir, hayattan daha fazla keyif alabilirsiniz. Ayrıca yaratıcılık çok fazla olacak, sanatla uğraşanlar için ilham dolu bir gün olabilir.

Ay Boğa’dayken dikkat edilecek durumlar;

*Boğaz ağrısı ve ses kısıklığı.
*Diş ağrıları ve operasyonları.
*Gürültü.
*Aşırı yemek ve kilo alımı.

HANGİ RENKLER?

Bu hafta Cuma ve Cumartesi günleri hayatımıza mutlaka “kırmızı” ya da “turuncu” renklerini bir şekilde sokmaya çalışalım. Bu senenin moda rengi olan “mercan” rengini de hayatınıza sokmanızı tavsiye ederim. Ay Boğa’dayken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu renkleri kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir.

18 Eylül Pazar; saat 11:17’de Ay İkizler burcunda hareket etmeye başlayacak. Burcu ya da yükseleni İkziler, Kova ve Terazi oalnların şansı ve çekiciliği artacak. Zaten Venüs de Terazi de olduğu için, özellikle burcu ya da yükseleni bu burçlarda olanlar için çok güzel günler başladı. Ay İkizler’deyken iletişim artacaktır, hareket halinde olmak isteyeceksiniz. Arkadaşlarla görüşmek ve sohbet etmek için harika bir gün.

Ay İkizler’deyken dikkat edilecek durumlar;

*Kararsızlık.
*Gevezelik.
*Dedikodu.
*Yalancılık.

HANGİ RENKLER?

Haberin Devamı

Bu Pazar, Pazartesi ve Salı günleri, hayatınıza mutlaka “turuncu” rengini bir şekilde sokmaya çalışın. Ay İkizler’deyken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu rengi kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder