Mine Ayman Huzurlu ve keyifli bir haftasonu
HABERİ PAYLAŞ

Huzurlu ve keyifli bir haftasonu

Merhaba, hafta sonunu bayram sevinci içinde ve huzurlu bir şekilde geçirmek isteyeceğiz. Ay, Boğa burcunda olduğu için güvenlikle ilgili konular çok önemli olacak. Huzur ve keyif arayacak, ailemizle vakit geçirmek isteyeceğiz. Güzel bir hafta sonu yaşamanızı dilerim.

19 Mayıs Cumartesi ve 20 Mayıs Pazar; Ay Boğa burcunda seyrine devam edecek. Planlarımız oldukça yavaş ilerleyebilir, hatta tembellikten planlarımızı erteleyebiliriz. Evde vakit geçirmeyi, ailemizle olmayı tercih edeceğimiz, köşemize çekilmek isteyeceğimiz bir hafta sonu bizi bekliyor. Burcu ya da yükseleni Boğa, Başak ve Oğlak olanlar kendilerini çok daha iyi ve güçlü hissedebilirler.

Haberin Devamı

20 Mayıs Pazar günü Güneş İkizler burcunda hareket etmeye başlayacak ve böylece iletişim hayatımız daha da hareketlenecek. Her ne kadar Venüs İkizler burcunda geri harekette olsa da, Güneş’in İkizler burcundaki hareketiyle birlikte burcu ya da yükseleni ya da haritasında güçlü bir İkizler burcu etkisi yaşayanlar ön plana çıkacak ve büyük başarılar elde edecekler.

Pazartesi gerçekleşecek Güneş Tutulması öncesi hayatınızda ani bitiş ya da başlangıçlar yaşayabilirsiniz. Venüs geri hareketinde çevrenizdeki sahte insanları fark edeceğiniz için, hayatınızda büyük temizlikler yapabilir, hatta bu dönemde çevrenizi bile değiştirmek isteyebilirsiniz!

Ay Boğa’dayken dikkat edilecek durumlar;

*Boğaz ağrısı ve ses kısıklığı.
*Diş operasyonları.
*Gürültü.
*Aşırı yemek ve kilo alımı.

Bu hafta sonu hayatımıza mutlaka “kırmızı” ve “turuncu” renklerini bir şekilde sokmaya çalışalım. Ay Boğa’dayken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu renkleri kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder