Mine Ayman İş hayatında yeni fırsatlar
HABERİ PAYLAŞ

İş hayatında yeni fırsatlar

Haberin Devamı

25 Kasım Cuma; Ay Yay burcunda hareket edecek ve güneş tutulması da saat 06:20’de Yay burcunda gerçekleşecek. Genel anlamda herkes bu tutulmadan etkilenecek ve herkesin hayatında önemli bir şey olacak ama bu durumdan en çok burcu ya da yükseleni Yay ya da İkizler olanlar etkilenecek. Ayrıca haritanızda Yay burcu hangi evi etkiliyorsa o evde büyük hareketlilik ve değişim yaşanacak. Yine bugün Venüs ve Neptün arasında gerçekleşen olumlu açı, aşkla ya da sosyal hayatla ilgili güzel bir gelişme yaşayacağımıza ve bir hayalimizi gerçekleştirebileceğimize dair güzel bir haber getirebilir bize. Bugün, saat 14:27’de Venüs’ün Oğlak burcunda hareket etmesiyle birlikte burcu ya da yükseleni Oğlak olanların da şansı ve cazibesi artacak. Genel anlamda herkesin iş hayatında karşısına yeni fırsatlar çıkacak.

Ay Yay’dayken dikkat edilecek durumlar;

*Gevezelik.
*Sorumsuzluk.
*Sinirlilik ve kavgacılık.
*Aşırı spor ve bedeni yormak.

Bu hafta, Cuma ve Cumartesi günleri “mavi” rengini hayatımıza bir şekilde sokalım. Ay Yay’dayken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu rengi kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir.

27 Kasım Pazar;
saat 04:15’de Ay Oğlak burcunda hareket etmeye başlayacak, özellikle burcu ya da yükseleni Oğlak, Boğa ve Başak olanlar kendilerini daha iyi hissedebilirler. Hafta sonu olmasına rağmen çalışmak isteyebilir ve iş hayatımıza yoğunlaşabiliriz. Ciddi konularla ilgilenmek için de uygun bir gün olacak. Bugün gerçekleşen Venüs ve Uranüs arasındaki kare açı aşk ya da sosyal hayatınıza hareket getirebilir, sanatla ilgileniyorsanız ilham gelebilir ve yaratıcılığınız artabilir. Bu akşam saat 23:30’da gerçekleşecek olan Venüs ve Jüpiter arasındaki üçgen açıyla birlikte hem aşk hem de iş hayatınızda güzel gelişmeler yaşamaya başlayabilir, güzel bir haber alabilirsiniz.

Ay Oğlak’tayken dikkat edilecek durumlar;


*İnatçılık.
*Kıskançlık.
*Karamsarlık.
*İşkoliklik.
*Cimrilik.

Bu hafta, Pazar ve Pazartesi günleri “çivit mavi” rengini hayatımıza bir şekilde sokalım. Ay Oğlak’tayken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu rengi kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder