Mine Ayman İş yaşamında hareketli bir hafta
HABERİ PAYLAŞ

İş yaşamında hareketli bir hafta

Haberin Devamı

Merhaba, haftaya oldukça titiz ve çalışkan bir ruh hali içinde başlayabiliriz. İş hayatınızda büyük hareket yaşayabilirsiniz, biriken birçok işi çözmeniz gerekebilir. Eğer çalışmıyorsanız ev hayatınız içinde, ev işleri ile ilgili yoğunluk yaşanabilir. Detaylara çok fazla takılacağınız, ince eleyip sık dokuyacağınız bir hafta sizi bekliyor. Güzel haberler alacağınız bir hafta yaşamanızı diliyorum.

28 Mayıs Pazartesi & 29 Mayıs Salı;
Ay Başak burcunda olacağı için iş hayatı oldukça önemli olacak. Yarım kalmış ya da birikmiş, detay gerektiren işleri tamamlayabileceğimiz bir haftaya başlıyoruz, oldukça fazla çalışmamız gerekebilir. Burcu ya da yükseleni Başak, Oğlak ve Boğa olanlar kendilerini çok daha iyi hissedebilirler ve özellikle iş hayatında başarılarıyla dikkat çekebilirler. İş toplantıları ve iş başvuruları için oldukça iyi bir haftadayız, girişimci olmakta fayda olacaktır. Özellikle hizmet sektöründe insanlara ve çalıştığımız kuruma oldukça faydalı olabiliriz. Ay Başak burcundayken sağlık kontrollerimizi yaptırmamız da çok yararlıdır, eğer bir sağlık sorunumuz varda doktora gittiğimizde doğru teşhis konulabilir ve en iyi tedavi uygulanabilir.

Ay Başak’tayken dikkat edilecek durumlar;
*Aşırı eleştirel olmak.
*Kıskançlık ve kavgacılık.
*Mide ve hazımsızlık sorunları.
*İlişkilerde soğukluk.

Bu hafta, Pazartesi ve Salı günleri hayatımıza “sarı” ve “yeşil” renklerini bir şekilde sokmaya çalışalım. Ay Başak’tayken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu renkleri kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir.

30 Mayıs Çarşamba & 31 Mayıs Perşembe; Ay Terazi burcunda hareket etmeye başlayacağı için ikili ilişkiler çok önemli olacak. Yeni insanlarla tanışılabilir ve yeni projelere başlanabilir. Burcu ya da yükseleni Terazi, İkizler ve Kova burcu olanlar kendilerini çok daha iyi ve şanslı hissedebilirler. Özgürlüğümüze düşkün olacağımız bu günlerde, üzerimizdeki herhangi bir baskı ilişkilerin kopmasına sebep olabilir! Sosyal anlamda oldukça girişken ve pozitif olabiliriz, eğlenceli ortamlara girmek isteyebiliriz. Güzellik ve sanatla ilgili konular da ön planda olacağı için, her anlamda zevkimizi ortaya koyacağımız işler yapabiliriz. Güzellikle ilgili konulara daha çok ilgi duysak da, Venüs gezegeninin geri harekette olduğunu unutmamalısınız! Bu dönemde estetik ameliyatlardan, güzellikle ilgili herhangi bir değişimden (örneğin saç-makyaj-kıyafet tarzında değişiklik) ve bilmediğiniz kozmetik ürünleri denemekten kaçınmalısınız!

Ay Terazi’deyken dikkat edilecek durumlar;

*Aşırı lüks ve alışveriş tutkusu.
*Stres ve sinirlilik.
*Vücut hassas olur, enfeksiyonlara dikkat.

Bu hafta, Çarşamba ve Perşembe günleri hayatımıza “yeşil” ve “pembe” renklerini bir şekilde sokmaya çalışalım. Ay Terazi’deyken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu renkleri kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir.

1 Haziran Cuma; yeni bir aya Akrep burcunun güçlü enerjisiyle başlıyoruz. Saat 15:33 itibariyle burcu ya da yükseleni Akrep, Yengeç ve Balık olanlar kendilerini çok daha iyi ve güçlü hissedebilirler. Bugün oldukça tutkulu ve hırslı olabiliriz, çok istediğimiz bir şey varsa olması için elimizden gelen her şeyi yapabiliriz. Sezgilerimizin de oldukça güçlü olduğu bu günde, içimize doğan ya da rüyamızda gördüğümüz şeylerin gerçekleşmesine şaşırabiliriz. Aşk adına sürpriz bir gelişme yaşayabilir, birine karşı çok yoğun duygular hissetmeye başlayabiliriz. Duyguların oldukça yoğun olacağı bugün, kıskançlık krizlerine karşı dikkatli olmamız gerekiyor!

Ay Akrep’teyken dikkat edilecek durumlar;

*Aşırı kıskançlık ve hırs.
*Sinirlilik ve kavgacılık.
*Cinsel hayata aşırı düşkünlük.

Bu hafta Cuma & Cumartesi günleri “yeşil”, “mavi” ya da “turkuaz” rengini hayatımıza bir şekilde sokmaya çalışalım. Ay Akrep’teyken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu renkleri kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder