Mine Ayman Karamsar ve fazla ciddi bir ruh hali
HABERİ PAYLAŞ

Karamsar ve fazla ciddi bir ruh hali

Haberin Devamı

Merhaba, hafta sonunu Ay’ın Oğlak burcundaki enerjisiyle karamsar ve fazla ciddi bir ruh hali içinde geçirebiliriz. Geleceğimiz her zamankinden daha önemli olabilir ve hayatımızla ilgili mantıklı kararlar alabiliriz. Planlarınızı istediğiniz gibi gerçekleştirebileceğiniz bir hafta sonu yaşamanızı diliyorum.

17 Ağustos Cumartesi & 18 Ağustos Pazar; Ay Oğlak burcunda seyrine devam edecek, burcu ya da yükseleni Oğlak, Başak ve Boğa olanlar kendilerini daha güçlü hissedebilirler. Ay Oğlak burcundayken iş hayatımıza daha kolay adapte olur, işlerimizi büyük bir hırs ve çalışkanlıkla tamamlayabiliriz. Özellikle aile ve evle ilgili konular ön plana çıkabilir, geleceğimizi daha fazla düşünebiliriz. Yeni bir ev almak, taşınmak ya da yatırım yapmak için uygun günlerdeyiz. Maddi konulara daha fazla yoğunlaşabilir, yeni para kaynakları için araştırma ve planlama yapabiliriz. Ruh halimiz fazla ciddi olabileceği için, eğlenceli ortamlar ilgimizi çekmeyebilir ve ilişkilerimizde mesafeli olabiliriz. Karamsarlığa karşı dikkatli olmalı ve geleceğe umutla bakmaya çalışmalıyız.

Ay Oğlak’tayken dikkat edilecek durumlar;

- İnatçılık.
- Kıskançlık.
- Karamsarlık.
- İşkoliklik.
Bu hafta sonu gece mavisi olarak da bilinen “çivit mavi” rengini hayatımıza bir şekilde sokalım. Ay Oğlak’tayken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu rengi kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder