Mine Ayman Merkür düzgün hareketine başlıyor
HABERİ PAYLAŞ

Merkür düzgün hareketine başlıyor

Haberin Devamı

Merhaba, haftaya oldukça yavaş ama kendimizden emin bir ruh hali ile başlayabiliriz. Bir şeylerin hızlı sonuçlanmasını istiyorsak, hafta sonuna kadar kendimize ya da başkalarına vakit tanımamız daha iyi sonuç verecektir. Bu hafta Merkür düzgün hareketine başlayacağı için, işlerimiz hızlanmaya ve beklediğimiz haberler gelmeye başlayabilir. Beklediğiniz haberlerin geleceği keyifli bir hafta diliyorum.

26 Kasım Pazartesi & 27 Kasım Salı; Ay Boğa burcunda seyrine devam ettiği için, burcu ya da yükseleni Boğa, Başak ve Oğlak olanlar kendilerini daha güçlü hissedebilirler. Ay Boğa burcundayken daha yavaş hareket eder ve daha zor karar alırız ama bir karar aldıysak çok istikrarlı olabiliriz. Güzellik, sanat ve konforla ilgili her konunun ön plana çıkacağı bu günlerde, herkesten çok kendinizi düşünebilir ve bencil olabilirsiniz. Zevk ve keyif her zamankinden daha önemli olacağı için, sevgilinizle vakit geçirmek, özellikle de evde ya da eviniz gibi gördüğünüz ve rahat ettiğiniz bir ortamda vakit geçirmek size çok iyi gelecektir. Sahiplenme gücünüz çok fazla olacağı için kıskançlık ve inatçılık gibi duygulara dikkat etmeniz gerekebilir. Salı günü itibariyle Merkür düzgün hareketine başlayacağı için kararlarınızı önümüzdeki günlerde rahat bir şekilde uygulamaya geçebilirsiniz. Beklediğiniz haberler gelmeye başlayabilir ve yeni başlangıçlar için kendinizi hazır hissedebilirsiniz.

Ay Boğa’dayken dikkat edilecek durumlar;

*Boğaz ağrısı ve ses kısıklığı.
*Diş operasyonları.
*Gürültü.
*Aşırı yemek ve kilo alımı.

Bu hafta Pazartesi ve Salı günleri hayatımıza mutlaka “kırmızı” ve “turuncu” renklerini bir şekilde sokmaya çalışalım. Ay Boğa’dayken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu renkleri kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir.

28 Kasım Çarşamba & 29 Kasım Perşembe; Ay İkizler burcunda olacak ve Çarşamba günü saat 16:47’de Halkalı Ay Tutulması gerçekleşecek. Bu tutulma özellikle iletişim dünyamızı ve duygusal hayatımızı etkileyecek. Çok hassas olacağımız bugün ve takip eden birkaç gün içinde bazı bitişler ve yeni başlangıçlar yaşayabiliriz. Değişime açık ve hazır olmalıyız, yenilenmek için çok verimli günlerdeyiz. Bu tutulma özellikle burcu ya da yükseleni İkizler ve Yay olanları daha fazla etkileyebilir. Beklediğiniz önemli bir gelişme varsa, bugünlerde iyi ya da kötü mutlaka bir sonuca ulaşabilirsiniz. Eğer bir bitiş yaşarsanız kendinizi çok yıpratmamaya çalışmalı ve bu bitişin aslında sizin için daha iyi olacağına emin olmalısınız.

Ay İkizler’deyken dikkat edilecek durumlar;

*Kararsızlık.
*Gevezelik.
*Dedikodu.
*Yalancılık.

Bu hafta Çarşamba ve Perşembe günleri “turuncu” rengini bir şekilde hayatınıza sokmaya çalışın. Ay İkizler’deyken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu rengi kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir.

30 Kasım Cuma; saat 15:56 itibariyle Ay Yengeç burcunda hareket etmeye başlayacak, burcu ve yükseleni Yengeç, Akrep ve Balık olanlar kendilerini daha iyi hissedebilirler. Sezgilerimizin kuvvetleneceği bugün içimize doğanlar gerçekleşebilir. Ruh halimiz değişken olacağı için bir an çok neşeli, bir başka anda ise çok melankolik olabiliriz. Ailenizin ve dostlarınızın çok önemli olacağı bugünlerde, yalnız kalmamaya ve size ihtiyacı olan insanlara vakit ayırmaya çalışın. Evde vakit geçirmek, evinizi yenilemek ve yeni bir eve taşınmak için uygun günlerdeyiz, eğer yeni bir ev arıyorsanız bu ev bir vesile ile karşınıza çıkabilir.

Ay Yengeç’teyken dikkat edilecek durumlar;

*Aşırı duygusallık ve alınganlık.
*İçe kapanıklık.
*Moralsizlik ve huzursuzluk.
*Midede yanma ve hazımsızlık.

Bu hafta Cuma ve hafta sonu “turuncu”, “sarı” ya da “beyaz” renklerini bir şekilde hayatınıza sokmaya çalışın. Ay Yengeç’teyken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu rengi kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder