Mine Ayman 22 – 28 Ekim haftası burç yorumları
HABERİ PAYLAŞ

22 – 28 Ekim haftası burç yorumları

Merhaba, haftaya Ay’ın Koç burcundaki etkisiyle enerji dolu bir başlangıç yapabilir ve yeni girişimler için kendimizi hazır hissedebiliriz. Enerji dolu olabilir ve çok istekli olduğumuz bir konuda harekete geçebiliriz. Çabuk sinirlenebileceğimiz için tartışma ve kavgalara karşı dikkatli olmamız gerekebilir. Bu etkiler Salı günü de devam edecek

Ay Koç burcundayken kırmızı rengi, enerjimizi ve çekiciliğimizi arttırabilir. 23 Ekim Salı 14:23 itibariyle Güneş artık Akrep burcunda ilerlemeye başlayacak. Bu ay her zamankinden daha tutkulu ve hırslı olabilir, aklımıza koyduğumuzu hayata geçirebiliriz.

Haberin Devamı

Hislerimiz güçlenebilir ve her konuda daha derin düşünebiliriz. Burcu, yükseleni ya da Ay burcu Akrep olanlar önümüzdeki bir ay boyunca öne çıkabilir ve daha çekici olabilir.

24 Ekim Çarşamba 17:33 itibariyle Ay Boğa burcunda ilerleyecek ve düşüncelerimizde daha net olmaya başlayacağız. Aynı gün 19:45’de Boğa burcunda gerçekleşecek

Dolunay ile birlikte hayatımızın bir alanında netlik kazanabilir ve yeni bir başlangıç ya da bir konuda tamamlanma yaşayabiliriz. Bu hafta gerçekleşecek Dolunay en çok burcu ya da yükseleni Boğa, Akrep, Kova ve Aslan olanların hayatında önemli etki yaratacak, belirsiz bir konu netleşecek.

Bu hafta Perşembe ve Cuma günleri Ay Boğa burcunda ilerlemeye devam edecek, bu günlerde yavaşlayabilir ve her şeyi ağırdan alabiliriz. İştahımız artabilir, kilo alımına ve tembelliğe karşı dikkatli olmak gerekebilir.

Maddi konular gündemimizde olabilir, lüks harcamalar yapmak isteyebiliriz. İnatçı bir ruh hali içinde olabilir ve kafamıza taktığımız konularda ısrarcı olabiliriz. Keyfimize ve yeme içmeye çok düşkün olabiliriz, kilo alımına dikkat etmemiz gerekebilir.

Ay Boğa burcundayken kırmızı, turuncu ve mercan renkleri enerjimizi arttırabilir. Hafta sonu ise Ay İkizler burcunda olacak ve sevdiklerimizle eğlenmek için karşımıza güzel fırsatlar çıkacak.

Bu hafta sonu iletişim dünyamız canlanabilir, yazışma ve konuşmalarımız artabilir. Beklediğimiz haberler gelebilir ve yeni anlaşmalar yapabiliriz. Sosyal ortamlarda daha fazla vakit geçirip yeni insanlarla tanışabiliriz. Yeni bir spor ya da hobiye başlayabiliriz. Ay İkizler burcundayken turuncu rengi pozitif enerjimizi arttırabilir.

Haberin Devamı

ŞANSLI BURÇLAR

BOĞA, BAŞAK, OĞLAK, AKREP, YENGEÇ, BALIK

BURÇ ŞARKILARI

KOÇ: EDİS – YALAN

BOĞA: EMRAH KARADUMAN FT. DERYA ULUĞ – SÜRGÜN AŞKIMIZ

İKİZLER: HANDE YENER – BENİ SEV

YENGEÇ: MERVE ÖZBEY – VURACAK

ASLAN: ÖZGÜN – HAYALET

BAŞAK: MİRA TAŞERLER – MUTSUZ ŞİRİN

TERAZİ: TUĞBA YURT – YİNE SEV YİNE

AKREP: SİMGE – ÖPÜCEM

YAY: FERHAT GÖÇER – REVA

OĞLAK: HADİSE – FARKIMIZ VAR

KOVA: EMRAH KARADUMAN FT. ALEYNA TİLKİ – DİPSİZ KUYU

BALIK: KAHRAMAN DENİZ – DOĞAL AFETİM

Sıradaki haber yükleniyor...
holder