Mine Ayman Oldukça duygusal ve hassas bir hafta sonu
HABERİ PAYLAŞ

Oldukça duygusal ve hassas bir hafta sonu

Haberin Devamı

Merhaba, hafta sonunu Ay’ın Yengeç burcundaki enerjisi ile oldukça duygusal ve hassas geçirebilir, vaktimizi daha çok ailemize ayırmak isteyebiliriz. Beklentilerinizin ve planlarınızın gerçekleşeceği güzel bir hafta sonu yaşamanızı diliyorum.

31 Ağustos Cumartesi & 1 Eylül Pazar; Ay Yengeç burcunda seyrine devam edeceği için burcu ya da yükseleni Yengeç, Akrep ve Balık olanlar kendilerini çok daha güçlü hissedebilirler. Ay Yengeç burcundayken çok duygusal ve alıngan olabilir, kendi kabuğumuza çekilmek isteyebiliriz. Ailemize daha fazla vakit ayırmamız gerekebilir, özellikle annemizle ya da hayatımızdaki kadınlarla daha fazla ilgilenmemiz bizim için de faydalı olabilir. Ay Yengeç burcundayken ev hayatı önem kazanır, evde vakit geçirmek ve ev içinde yeni düzenlemeler yapmak isteyebiliriz. Yeni bir eve taşınmak ya da evle ilgili yeni bir yatırım yapmak için karşımıza fırsatlar çıkabilir, evimizin dekorasyonunu istediğimiz gibi değiştirebiliriz. Ay Yengeç burcundayken özellikle midemiz çok hassas olabilir, mide yanmalarına karşı yediklerimize çok dikkat etmeliyiz, ayrıca göğsümüz de hassas olacağı için üşütmemeye de dikkat etmemiz gerekebilir.

Ay Yengeç’teyken dikkat edilecek durumlar:

*Aşırı duygusallık ve alınganlık.

*İçe kapanıklık.

*Moralsizlik ve huzursuzluk.

*Midede yanma ve hazımsızlık.

Bu hafta sonu “turuncu”, “sarı” ya da “beyaz” renklerini bir şekilde hayatınıza sokmaya çalışın. Ay Yengeç’teyken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu rengi kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder