Mine Ayman Parasal konular ön planda
HABERİ PAYLAŞ

Parasal konular ön planda

Haberin Devamı

Merhaba, haftaya Ay'ın Oğlak burcundaki kararlı ve hırslı enerjisiyle oldukça güçlü bir başlangıç yapabiliriz. Kendimizi yoğun bir şekilde iş hayatımıza verebilir, çalışmıyorsak bile kendimize emek harcayacak bir iş bulabiliriz. Parasal konuların ön planda olacağı bu hafta, beklentilerinizin gerçekleşmesini diliyorum.

27 Mayıs Pazartesi & 28 Mayıs Salı; Ay Oğlak burcunda seyrine devam edeceği için, burcu ya da yükseleni Oğlak, Boğa ve Başak olanlar kendilerini daha güçlü ve hırslı hissedebilirler. Ay Oğlak burcundayken parasal ve işle ilgili konular hayatımızın merkezine yerleşir, bu konularda çok fazla konuşma yapmak zorunda kalabiliriz! Ay Oğlak burcundayken çalışkan ve hırslı olacağımız için, bir çok işin üstesinden başarıyla gelebiliriz. Çalışma hayatımızda yaptığımız işlerle dikkat çekebilir ve yeni fırsatlarla karşılaşabiliriz. Parasal konularda yatırım yapmak için de oldukça verimli günlerde olacağız, özellikle ev ya da arsa almayı düşünüyorsanız bu günleri değerlendirebilirsiniz.

Ay Oğlak’tayken dikkat edilecek durumlar;
*İnatçılık.
*Kıskançlık.
*Karamsarlık.
*İşkoliklik.

Bu hafta pazartesi ve salı günleri, gece mavisi olarak da bilinen “çivit mavi” rengini hayatımıza bir şekilde sokalım. Ay Oğlak’tayken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu rengi kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir.

29 Mayıs Çarşamba & 30 Mayıs Perşembe;
Ay Kova burcunda seyrine devam edeceği için, burcu ya da yükseleni Kova, İkizler ve Terazi olanlar kendilerini çok daha özgür ve keyifli hissedebilirler. Ay Kova burcundayken hayatımıza yenilikleri sokmamız daha kolay olur. Yeni bir hobiye başlamak çok eğlenceli ve yararlı olabilir. Yeni fikirlere karşı daha ilgili olabilir, orijinal fikirleri daha kolay ortaya çıkartabiliriz. Bu günlerde özgürlük ihtiyacımız artabilir ve bu ihtiyaç asiliğe dönebilir! Özellikle yöneticilerinizle ya da iş arkadaşlarınızla sorun yaşamamaya çalışmalı, ani sinir patlamalarından kaçınmalısınız! Ay Kova burcundayken iştahımız da çok açılacağı için, özellikle kilo sorununuz varsa yediklerinize daha fazla dikkat etmelisiniz!

Ay Kova’dayken dikkat edilecek durumlar;

*Güneş yanıkları ya da rüzgar çarpması.
*Aşırı yürüyüş.
*İştah ve kilo artışı.
*Tartışmalar.

Bu hafta, çarşamba ve perşembe günleri “mor” rengini hayatımıza bir şekilde sokmaya çalışalım. Ay Kova’dayken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu rengi kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir.

31 Mayıs Cuma; Ay Balık burcunda seyrine devam edeceği için, özellikle burcu ya da yükseleni Balık, Akrep ve Yengeç olanlar kendilerini daha güçlü hissedebilirler. Ay Balık burcundayken ruh halimiz çok değişken olur, mutluluğu ve mutsuzluğu ardarda yaşayabilir ve ne istediğimizi tam olarak bilemeyebiliriz! Ay Balık burcundayken hassas, duygusal, alıngan, romantik, yardımsever, uyumlu ve cömert olabilir, başkalarının sorunlarını çözmek için fedakarlık yapabiliriz. Ay Balık burcundayken yaratıcılığımız da çok fazla olacağı için, ilham alabilir ve ortaya sanatsal eserler çıkartabiliriz. Hayal dünyamız da çok aktif olacağı için, kendimizi hayallere kaptırabiliriz! Sezgilerimiz çok kuvvetli olacağı için, özellikle rüyalarımızda mesajlar alabiliriz.

Ay Balık’tayken dikkat edilecek durumlar;

*Tembellik ve dalgınlık.
*Keyfe ve lükse aşırı düşkünlük.
*Alkol, nikotin, kafein gibi uyarıcı maddelere aşırı düşkünlük.
*Aşırı yemek yeme isteği ve sonucunda kilo alma durumu.
*Her türlü bağımlılık; ilaç, bilgisayar oyunları, sosyal paylaşım siteleri…

Bu hafta cuma ve cumartesi günleri hayatımıza mor ya da kırmızı renklerini bir şekilde sokmaya çalışalım. Ay Balık’tayken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu renkleri kullanmamız bize enerji verecektir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder