Mine Ayman Sosyal başlangıçlar sizinle
HABERİ PAYLAŞ

Sosyal başlangıçlar sizinle

Merhaba, haftaya Ay’ın Terazi burcundaki etkisi ile sosyal bir başlangıç yapabilir ve ilişkilere güçlendirmek için önem verebiliriz. Eğer sorunlu giden bir ilişki içindeysek, bu ilişki ile ilgili çözüm arayabilir ve eğer çözüm bulamazsak bitirmeyi tercih edebiliriz. Beklentilerinizin ve planlarınızın istediğiniz gibi gerçekleşeceği keyifli bir hafta yaşamanızı diliyorum.

12 Mayıs Pazartesi; Ay Terazi burcunda ilerleyecek, burcu ya da yükseleni Terazi, Kova ve İkizler olanların enerjileri artacak. Ay Terazi burcundayken ikili ilişkiler daha önemli olur ve güzel dostluklar kurulabilir. Güzellik, sanat ve adaletle ilgili konular ön plana çıkabilir. Hayatımıza daha fazla güzellik katabileceğimiz bugün, sevdiğimiz kişiyle özel ve romantik anlar yaşayabiliriz. Eğer alışverişe çıkmayı planlıyorsanız, bugün çok zevkli olabilir ve doğru eşyaları satın alabilirsiniz ama aşırı para harcamaya karşı dikkatli olmanız gerekebilir! İmajınızı yenilemek ve yeni bir tarza kavuşmak istiyorsanız, aklınıza güzel ve yaratıcı fikirler gelebilir.

Haberin Devamı

Ay Terazi’deyken dikkat edilecek durumlar;

*Aşırı lüks ve alışveriş tutkusu.
*Stres ve sinirlilik.
*Tembellik ve keyfe aşırı düşkünlük.
*Vücut hassas olur, enfeksiyonlara dikkat.

Bu hafta, Pazartesi günü hayatımıza “yeşil” ve “pembe” renklerini bir şekilde sokmaya çalışalım. Ay Terazi’deyken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu renkleri kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir.

13 Mayıs Salı & 14 Mayıs Çarşamba; Ay Akrep burcunda seyrine devam edeceği için burcu ya da yükseleni Akrep, Yengeç ve Balık olanlar kendilerini daha güçlü hissedebilirler. Ay Akrep burcundayken duygularımızı çok yoğun yaşar ve tepkilerimizi çok sert bir şekilde gösterebiliriz! Çok tutkulu ve kararlı olacağımız için aklımıza koyduğumuz şeyi mutlaka yapmak isteriz. Kıskançlık ve sahiplenme duyguları çok yoğun olacağı için ilişkilerde krizler yaşanabilir, olayları abartmamaya dikkat etmeliyiz! Aşkınızı çok yoğun yaşayabilir ve sevgilinizle özel anlar geçirebilirsiniz. Parasal konularda daha dikkatli ve mantıklı hareket edebilirsiniz. Çarşamba, saat 22:16’da Dolunay Akrep burcunda gerçekleşecek ve hayatımızın bir alanında dönüşüm ya da tamamlanma yaşayacağız. Özellikle burcu ya da yükseleni Akrep, Boğa, Kova ve Aslan olanların hayatında çok önemli bir gelişme yaşanabilir. Alınan yeni bir karar hızlı bir şekilde hayata geçebilir.

Haberin Devamı

Ay Akrep’teyken dikkat edilecek durumlar;

*Aşırı kıskançlık ve hırs.
*Sinirlilik ve kavgacılık.
*Cinsel hayata aşırı düşkünlük.

Bu hafta, Salı ve Çarşamba günleri “yeşil”, “mavi” ya da “turkuaz” rengini hayatımıza bir şekilde sokmaya çalışalım. Ay Akrep’teyken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu renkleri kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir.

15 Mayıs Perşembe & 16 Mayıs Cuma; Ay Yay burcunda seyrine devam edecek, burcu ya da yükseleni Yay, Aslan ve Koç olanlar kendilerini daha şanslı ve keyifli hissedebilirler. Ay Yay burcundayken daha pozitif ve inançlı olabilir, olaylara farklı açılardan bakıp yaratıcı çözümler bulabiliriz. Ay Yay burcundayken aile ve akrabalarla olan ilişkiler daha yoğun ve keyifli olabilir. Ayrıca arkadaşlarla görüşmek ve sosyal ortamlara girmek için karşımıza güzel fırsatlar çıkabilir. Uzun ya da kısa bir yolculuğa çıkmak, yeni mekanlar keşfedip yeni insanlarla tanışmak çok iyi gelecek ve moralinizi düzeltecektir. Tatil planı yapmak için de uygun günlerdeyiz. Açık havada vakit geçirmek ve bacaklarınızı zorlamayacak şekilde spor yapmak sağlığınıza iyi gelecektir.

Haberin Devamı

Ay Yay’dayken dikkat edilecek durumlar;

*Gevezelik.
*Sorumsuzluk.
*Sinirlilik ve kavgacılık.
*Aşırı spor ve bedeni yormak.

Bu hafta, Perşembe ve Cuma günleri “mavi” rengini hayatımıza bir şekilde sokmaya çalışalım. Ay Yay’dayken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu rengi kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir.

17 Mayıs Cumartesi & 18 Mayıs Pazar; Ay Oğlak burcunda seyrine devam edecek, burcu ya da yükseleni Oğlak, Başak ve Boğa olanlar kendilerini daha güçlü hissedebilirler. Ay Oğlak burcundayken iş hayatımıza daha kolay adapte olur, işlerimizi büyük bir hırs ve çalışkanlıkla tamamlayabiliriz. Özellikle aile ve evle ilgili konular ön plana çıkabilir, geleceğimizi daha fazla düşünebiliriz. Yeni bir ev almak, taşınmak ya da yatırım yapmak için uygun günlerdeyiz. Maddi konulara daha fazla yoğunlaşabilir, yeni para kaynakları için araştırma ve planlama yapabiliriz. Ruh halimiz fazla ciddi olabileceği için, eğlenceli ortamlar ilgimizi çekmeyebilir ve ilişkilerimizde mesafeli olabiliriz. Karamsarlığa karşı dikkatli olmalı ve geleceğe umutla bakmaya çalışmalıyız.

Ay Oğlak’tayken dikkat edilecek durumlar;

*İnatçılık.
*Kıskançlık.
*Karamsarlık.
*İşkoliklik.

Bu hafta sonu, gece mavisi olarak da bilinen “çivit mavi” rengini hayatımıza bir şekilde sokalım. Ay Oğlak’tayken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu rengi kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder