Mine Ayman Sosyal ve eğlenceli bir hafta sonu
HABERİ PAYLAŞ

Sosyal ve eğlenceli bir hafta sonu

Merhaba, bu hafta sonu kendimize yönelebilir ve keyfimizin istediği gibi hareket edebiliriz. Her şeyden ve herkesten çok kendimizle ilgilenmek isteyeceğimiz bu hafta sonu, sosyal olabilir ve eğlenceli ortamları tercih edebiliriz. Sanat, hukuk ve güzellikle ilgili konular da ilgimizi çekeceği için, bu konularla ilgili hareket halinde olabiliriz. Renkli ve keyifli bir hafta sonu diliyorum.

8 Aralık Cumartesi & 9 Aralık Pazar; Ay Terazi burcunda seyrine devam edecek, burcu ya da yükseleni Terazi, İkizler ve Kova olanlar kendilerini daha keyifli ve özgür hissedebilirler. Ay Terazi burcundayken kişisel konular her şeyden daha önemli olabilir. Kendinize vakit ayırmak, dinlenmek ya da eğlenmek için harika bir hafta sonu olabilir. Kişisel bakım için de harika bir hafta sonu sizi bekliyor, saçlarınıza ve cildinize bakım yaptırabilir, masajla rahatlayabilir, yeni kıyafetler alarak imajınızı yenileyebilirsiniz. Ay Terazi burcundayken alışveriş yapmak daha zevkli ve karlı olabilir. Daha zevkli olabileceğiniz bu günlerde, alacağınız kıyafet ve eşyalar daha doğru ve güzel olabilir. Eğer kendinize ya da evinize yeni bir şeyler almayı planlıyorsanız ya da birine hediye almayı düşünüyorsanız bu hafta sonunu mutlaka değerlendirmelisiniz. Evi temizlemek, dolapları düzenlemek ve eşyaları yenilemek için de harika bir gün olabilir. Aşk hayatınızın da hareketleneceği bu hafta sonu ilk buluşmalar için çok uygun olabilir. Var olan ilişkinizi renklendirmek için, bu hafta sonu romantik bir plan yapabilirsiniz. Tiyatroya ve sinemaya gitmek için de çok uygun bir gün, dolayısıyla bu hafta sonu plan yapmak için harika olabilir.

Haberin Devamı

Ay Terazi’deyken dikkat edilecek durumlar;

*Aşırı lüks ve alışveriş tutkusu.

*Stres ve sinirlilik.

*Vücut hassas olur, enfeksiyonlara dikkat.

Bu hafta sonu hayatımıza “yeşil” ve “pembe” renklerini bir şekilde sokmaya çalışalım. Ay Terazi’deyken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu renkleri kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir.

Not: Pazartesi günü Ay Akrep burcunda olacağı için haftaya yeşil, turkuaz ve mavi renklerini sokarak başlamanız enerjinizi dengeleyecektir.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder