Mine Ayman Sosyalleşmek için fırsat
HABERİ PAYLAŞ

Sosyalleşmek için fırsat

Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun…

29 Ekim Cumartesi;

bu güzel bayram gününde Güneş ve Jüpiter arasında gerçekleşen karşıt açı, elimize sürpriz fırsatlar geçeceğinin işareti olabilir. Özellikle burcu ya da yükseleni Akrep ve Boğa olanlar için çok şanslı durumlar yaşanacağını düşünüyorum. Yine bugün Güneş ve Plüton arasındaki olumlu açı, güzel haberlerin bize ulaşmasını sağlayabilir. Özellikle bu dönemde daha fazla güzel habere ihtiyacımız var, umarım bu hafta sonu aradığımız huzura ve mutluluğa kavuşabiliriz.

Haberin Devamı

Ay, Yay burcunda hareket ettiği için Yay, Koç ve Aslan’lar da kendilerini iyi hissedebilir. Genel anlamda herkesin üzerinde iyimser bir hava olabilir, gezmek ve aile ziyaretinde bulunmak için ya da sosyal ortamlara girmek için çok güzel bir hafta sonu olabilir. Bayram öncesi, tatil planı yapmak için de uygun bir dönemdeyiz.

Ay, Yay’dayken dikkat edilecek durumlar;

*Gevezelik.

*Sorumsuzluk.

*Sinirlilik ve kavgacılık.

*Aşırı spor ve bedeni yormak.

Bu Cumartesi ve Pazar, “mavi” rengini hayatımıza bir şekilde sokalım. Ay Yay’dayken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu rengi kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir.

30 Ekim Pazar, akşam saatlerine kadar Ay Yay burcunda kalmaya ve pozitif enerji yaymaya devam edecek, akşam saat 19:38’de Ay Oğlak burcunda hareket etmeye başlayacak, bu saat itibariyle daha ciddi olabilir ve gerçeklerle yüzleşmek durumunda kalabiliriz. Fazla karamsar olmamaya çalışmalıyız.

Ay, Oğlak’tayken dikkat edilecek durumlar;

*İnatçılık.

*Kıskançlık.

*Karamsarlık.

*İşkoliklik.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder