Mine Ayman Sürpriz gelişmelere hazır olun
HABERİ PAYLAŞ

Sürpriz gelişmelere hazır olun

Haberin Devamı

31 EKİM – 4 KASIM HAFTASI

Yeni bir haftaya yeni umutlarla başlıyoruz, bu hafta güzel gelişmeler yaşayabilmemiz için önümüze yeni fırsatlar çıkacak, ayrıca ne zamandır yapmak isteyip de yapamadığımız aktiviteleri bu hafta gerçekleştirmek mümkün olacak, güzel ve dolu bir hafta diliyorum…

31 Ekim Pazartesi; haftaya, Ay Oğlak burcunda hareket ederken başlıyoruz, dolayısıyla iş hayatına fazla yoğunlaşabilir ve çok hırslı olabiliriz. Çok çalışmak ve yarım kalan işlerimizi tamamlamak isteyeceğiz, ayrıca parasal konular çok önemli olacak, kazancımızın artması için uğraşabiliriz. Bu gece saat 23:20’de gerçekleşecek Venüs ve Neptün arasındaki kare ile hayallere dalabilir ve duygusal anlamda sürpriz gelişmeler yaşayabiliriz. Yeni bir aşk doğabilir ama bu aşka güvenmek için acele etmememiz gerekir!

1 Kasım Salı; saat 10:21’de Merkür ve Neptün arasında gerçekleşecek kare açı beklemediğiniz bir haber almanıza ve bu haberle birlikte bir konuda değişim yaşamanıza sebep olabilir. Bugün bir hayalinizi gerçekleştirebilir ya da ondan tamamen vazgeçmek zorunda kalabilirsiniz, sürpriz
gelişmelere hazır olun!

Ay Oğlak’tayken dikkat edilecek durumlar;

*İnatçılık.

*Kıskançlık.

*Karamsarlık.

*İşkoliklik.

*Cimrilik.

Bu hafta, Pazartesi ve Salı günleri “çivit mavi” ya da “siyah” rengini hayatımıza bir şekilde sokalım. Ay Oğlak’tayken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu renkleri kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir.

2 Kasım Çarşamba; saat 10:43 itibariyle Venüs Yay burcunda hareket etmeye başlayacak ve özellikle burcu ya da yükseleni Yay olanların şansı ve çekiciliği artacak. Genel anlamda bu ay herkesin eline güzel bir fırsat geçebilir ve herkesin aşk hayatı canlanabilir. Bugün Ay Kova burcunda hareket ettiği için özellikle Kova, İkizler ve Terazi burçları da kendini çok iyi ve şanslı hissedebilir. Ay Kova’dayken kafamız çok iyi çalışır ve ortaya yeni fikirler çıkar, açık fikirli olup, yeni fikirleri hayata geçirmenin tam sırası!

Bugün, saat 18:38’de Kova burcunda gerçekleşecek olan İlk Dördün ile şu dönemde hayatınızda yoğunlaştığınız konu neyse onun hakkında net bir karara varabilir, yapacaklarınızla ilgili organize olabilirsiniz. Ayrıca, bugün saat 18:47’de Merkür de Yay burcunda hareket etmeye başlayacak, böylece daha iyimser düşünmeye başlayacak, daha sosyal olacak ve bol bol gezip yeni yerler görmek isteyeceğiz. Ayrıca daha meraklı ve konuşkan olabiliriz, yeni insanlarla tanışmak ve seyahat etmek için uygun bir zamandayız.

3 Kasım Perşembe; saat 15:54’de Merkür ve Uranüs arasında gerçekleşecek üçgen açı , çok yaratıcı ve girişken olmamıza yardımcı olacak, değişime açık olacağız ve büyük ihtimalle hayatımızda bir şey olumlu anlamda değişecek.

Ay Kova’dayken dikkat edilecek durumlar;

*Güneş yanıkları ya da rüzgar çarpması.

*Aşırı yürüyüş.

*İştah ve kilo artışı.

*Tartışmalar.

*Aşırı merak.

Bu hafta Çarşamba ve Perşembe günleri “mor” rengini hayatımıza bir şekilde sokalım. Ay Kova’dayken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu rengi kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir.

4 Kasım Cuma; saat 09:08’de Ay Balık burcunda hareket etmeye başlayacak, burcu ya da yükseleni Balık, Akrep ve Yengeç olanlar kendilerini daha iyi ifade edebilirler. Duygusal bir gün yaşayabilir, içimize kapanabiliriz. Yalnız kalmak ya da sadece hayatımızdaki özel kişiyle romantik bir gün geçirmek isteyebiliriz. Sanatsal anlamda yaratıcı, sosyal anlamda ise çok yardım sever olabiliriz.

Ay Balık’tayken dikkat edilecek durumlar;

*Tembellik ve dalgınlık.

*Keyfe ve lükse aşırı düşkünlük.

*Alkol, nikotin, kafein gibi uyarıcı maddelere aşırı düşkünlük.

*Aşırı yemek yeme isteği ve sonucunda kilo alma durumu.

*Her türlü bağımlılık; ilaç, bilgisayar oyunları, sosyal paylaşım siteleri…

Bu hafta Cuma, Cumartesi ve Pazar günüleri hayatımıza Mor ve Kırmızı renklerini sokalım. Ay Balık’tayken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu renkleri kullanmamız bize enerji verecektir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder