Mine Ayman Yeni Ay enerjisi
HABERİ PAYLAŞ

Yeni Ay enerjisi

Haberin Devamı

Merhaba, bu hafta sonu Yeni Ay enerjisi altında olacağız. Yeni kararlar almak için doğru günlerdeyiz ama harekete geçmek için Yeni Ay sonrasını beklemek daha doğru olacaktır. Bu hafta sonu detaylı bir şekilde hayatımızdaki sorunları ve yanlışları düşünebilir, bunları düzeltmek için doğru kararları alabilir ve planlama yapabiliriz. En Doğru kararları alıp uygulamaya geçebileceğiniz bir hafta sonu diliyorum.

15 Eylül Cumartesi; Ay Başak burcunda seyrine devam edecek, burcu ya da yükseleni Başak, Oğlak ve Boğa olanlar kendilerini çok daha iyi hissedebilirler. Ay Başak burcundayken detaylar çok önemli olur, her ne kadar hafta sonu olsa da aklınızda hep iş hayatınız ya da parasal konular olabilir. Sağlığınızla ilgilenmek ve sağlıklı beslenmeye başlamak için harika bir gün olabilir. Temizlikle ilgili konular da gündeminizde olacağı için evinizi ya da gardırobunuzu temizleyip düzenleyebilir, gereksiz eşyalardan rahat bir şekilde kurtulabilirsiniz.

16 Eylül Pazar; saat 05:12’de Başak burcunda Yeni Ay gerçekleşecek. Burcu ya da yükseleni Başak ve Balık olanlar kendilerini çok daha iyi hissedebilirler. Yenilenmek ve arınmak için çok doğru bir gün, Pazartesi itibariyle yeni kararları hayata geçirmeye başlayabiliriz. Bugün saat 15:57 itibariyle Ay Terazi burcunda hareket etmeye başlayacak ve enerjimiz artmaya başlayacak. İkili ilişkilerin çok önemli olacağı bu saatlerde eş ya da dostlarla güzel planlar yapılabilir ve hayatın tadı çıkartılabilir.

Ay Başak’tayken dikkat edilecek durumlar;


*Aşırı eleştirel olmak.
*Kıskançlık ve kavgacılık.
*Mide ve hazımsızlık sorunları.
*İlişkilerde soğukluk.

Bu hafta sonu hayatımıza “sarı” ve “yeşil” renklerini bir şekilde sokmaya çalışalım. Ay Başak’tayken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu renkleri kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder