Mine Ayman Yeni Ay etkisi
HABERİ PAYLAŞ

Yeni Ay etkisi

Haberin Devamı

Merhaba, haftaya İkizler burcunda gerçekleşen Yeni Ay etkisi altında yeni planlar yaparak başlayabiliriz. Bu hafta aldığımız kararları hayata geçirebilir ve yeni başlangıçlar yapabiliriz. Güneş, Venüs ve Ay İkizler burcunda ilerlediği için kafamız çok karışık olabilir ve hangi yöne gideceğimizi şaşırabiliriz, özellikle aşk hayatımızda kafa karışıklıkları yaşayabiliriz! Ay İkizler burcundayken turuncu rengi pozitif enerjimizi arttırabilir.

Pazartesi ve salı günleri Ay Yengeç burcunda ilerleyecek ve ruh halimiz oldukça hassas olacak. Duygularımızı yoğun bir şekilde yaşayabilir, ailemizle ve evimizle daha fazla ilgilenebiliriz. Ay Yengeç burcunda ilerlerken sarı ve beyaz renkleri enerjimizi dengeleyebilir.

Çarşamba, perşembe ve cuma günleri ise Ay Aslan burcunda ilerleyecek ve enerjimiz artacak. Ay Aslan burcundayken kendimizle daha fazla ilgilenebilir ve lüks harcamalar yapabiliriz. Sevdiklerimize jestler yapmak için de uygun günlerde olacağız.

Ay Aslan burcundayken altın sarısı enerjimizi ve çekiciliğimizi arttırabilir. Önümüzdeki hafta sonu Ay Başak burcunda ilerleyecek ve her konuda çok detaycı olacağız. Yarım kalan işlerimizi tamamlayabilir ve yeni planlar yapabiliriz. Ay Başak burcundayken sarı ve yeşil renkleri enerjimizi dengeleyebilir.

KOÇ: Enerjinizin artacağı bu hafta çok hareketli olabilir ve bir çok işinizi hızlı bir şekilde halledebilirsiniz.

BOĞA: İştahınızın çok açık olacağı bu hafta aşırı yemek yemeğe karşı dikkatli olmalısınız, kilo sorununuz olabilir.

IKIZLER: Tatil planı yapacağınız bu hafta sürpriz bir yere gidebilir, yeni yerler keşfedip yeni insanlarla tanışabilirsiniz.

YENGEÇ: Aşk hayatınızda güzel gelişmeler olabilir, kendinizi yeni bir heyecanın içinde bulabilirsiniz.

ASLAN: Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bu hafta özellikle kalbiniz çok hassas olabilir, stresden uzak durmalısınız.

BAŞAK: Bir çok insanla görüşme yapabilir ve çok konuşmaktan yorgun düşebilirsiniz.

TERAZI: Kendinizle çok fazla ilgilenebilir ve yeni bir şeyler almak için ani harcamalar yapabilirsiniz.

AKREP: Gizli şeylerin ortaya çıkacağı bu hafta kafanızda olan soru işaretlerine cevaplar bulup rahatlayabilirsiniz.

YAY: Kendinizi yalnız ve mutsuz hissedebilir, geçmiş günlere özlem duyabilir ve kayıplarınızın sebeplerini düşünüp hesaplaşma yaşayabilirsiniz.

OĞLAK: Korkularınızdan sıyrılacağınız bu hafta hayatınızla ilgili çok önemli bir karar alabilirsiniz.

KOVA: Çok istediğiniz bir dileğiniz gerçek olabilir ve uzun zamandır yaşamadığıniz bir mutluluk yaşayabilirsiniz.

BALIK: Romantik bir hafta sizi bekliyor, sevdiğiniz kişiyle harika zamanlar geçirebilir ve birlikte önemli bir karar alabilirsiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder